רישיון לנשק חדש-עדיין לא קיבלתי תשובה מה אפשר לעשות?
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רישיון לנשק חדש-עדיין לא קיבלתי תשובה מה אפשר לעשות?
שלום חבר'ה. שאלה קטנה וחשובה
לפני כ3 שבועות הגשתי את הטפסים למשרד הבט''פ בבאר שבע לשכת ירי שם, לפי התבלין שלי אני די בטוח זכאי כי כל מי שעובד איתי כאן זכאי וכבר הוציא אקדח
הבעיה שעדיין לא קיבלתי תשובה? מישו יודע איפה אפשר להשיג אותם לשאול מה מצה הפניה שלי?
(הבעיה שבינתיים אני לא יכול אפילו ללכת לראות אקדחים בחנות, המוכרים לא מסכימים עד שיהיה לי אישור)
לפני כ3 שבועות הגשתי את הטפסים למשרד הבט''פ בבאר שבע לשכת ירי שם, לפי התבלין שלי אני די בטוח זכאי כי כל מי שעובד איתי כאן זכאי וכבר הוציא אקדח
הבעיה שעדיין לא קיבלתי תשובה? מישו יודע איפה אפשר להשיג אותם לשאול מה מצה הפניה שלי?
(הבעיה שבינתיים אני לא יכול אפילו ללכת לראות אקדחים בחנות, המוכרים לא מסכימים עד שיהיה לי אישור)
- סליקאי ארד
Re: רישיון לנשק חדש-עדיין לא קיבלתי תשובה מה אפשר לעשות?
שלום מתן. רק להמתין. אתה בחברה מצוינת.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
גם דואר ישראל הוא חוליה בשרשרת, והא אינו מצטיין לאחרונה, וגם זה בלשון המעטה.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
בהחלט צודק,
מכתב שהועבר לי ע"י הבטפ בנוגע לרישיון הנשק
הונפק ע"י הבטפ בתאריך ה-13/10/2015
הגיע אלי לתיבת הדואר בתאריך - הגיע אלי רק ב-03/11/2015
ומה שמעצבן שעוד המכתב הזה הגיע עם הוראה להעביר להם מסמך מסויים
ורשום שם שחובה להעביר תוך 30 יום מיום ההנפקה
מכתב שהועבר לי ע"י הבטפ בנוגע לרישיון הנשק
הונפק ע"י הבטפ בתאריך ה-13/10/2015
הגיע אלי לתיבת הדואר בתאריך - הגיע אלי רק ב-03/11/2015
ומה שמעצבן שעוד המכתב הזה הגיע עם הוראה להעביר להם מסמך מסויים
ורשום שם שחובה להעביר תוך 30 יום מיום ההנפקה
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
גם אני קיבלתי מכתב עם תאריך יעד שכבר עבר.. ותודה לדואר ישראל שלא מתפקדים.
Glock 26 GEN4
יש דרך לעקוב בדואר ישראל אחרי מכתבים ששלחו לי? כמו שבודקים מעקב הזמנה מאיביי
- סליקאי ארד
משרד לבט"פ שולחים מכתבים באמצעות דואר רגיל ולא באמצעות דואר רשום.
גם אם היו שולחים ברשום - לא נראה לי שהיו מעבירים לך את המספר, ובכל מקרה דואר ישראל לא ממש מעביר את הברקוד של הרשומים בכל תחנה ככה שאי אפשר באמת לדעת איפה נמצא כל מכתב. התנהלות ביזיונית.
גם אם היו שולחים ברשום - לא נראה לי שהיו מעבירים לך את המספר, ובכל מקרה דואר ישראל לא ממש מעביר את הברקוד של הרשומים בכל תחנה ככה שאי אפשר באמת לדעת איפה נמצא כל מכתב. התנהלות ביזיונית.
Glock 26 GEN4
בקשה להשלמת מסמכים שיצאה מרמלה ב 28.10 הגיעה אליי ב 9.11... תענוג.
שלחתי את המסמכים באותו היום בפקס - אין שום עדכון.
אתמול פניתי אליהם במייל, וחזרה אליי דווקא מישהי מאוד ידידותית ובאמת בעלת רצון לעזור. בדקה במחשב את מצב הפניה שלי, ראתה שמשום מה משהו ששלחתי בפקס לא הגיע, ואמרה לי לשלוח שוב במייל והיא תעדכן את זה כדי לזרז תהליכים.
נראה שהם באמת רוצים לעזור, פשוט העומס עליהם עצום.
שלחתי את המסמכים באותו היום בפקס - אין שום עדכון.
אתמול פניתי אליהם במייל, וחזרה אליי דווקא מישהי מאוד ידידותית ובאמת בעלת רצון לעזור. בדקה במחשב את מצב הפניה שלי, ראתה שמשום מה משהו ששלחתי בפקס לא הגיע, ואמרה לי לשלוח שוב במייל והיא תעדכן את זה כדי לזרז תהליכים.
נראה שהם באמת רוצים לעזור, פשוט העומס עליהם עצום.
- סליקאי כסף
אנחנו עוסקים בשני ארגונים בעיתיים:
1. המשרד לבט״פ טובע במבול של בקשות. כל יחידות המשרד גויסו לטיפול בבקשות החדשות. שוחחנו אתמול עם ראש האגף לרישוי כלי יריה והבנו באיזה שיטפון הם שוחים. יש לציין לזכותם שהם באמת משקיעים.
2. חברת דואר ישראל. הובילה מהלך של רה-אירגון בחובבנות מדהימה. מכתבים מלפני חצי שנה שלא הגיעו לתעודתם מן הסתם הושמדו (אחרת צריך ששטח בגודל של איקאה לאחסן אותם). היום המצב השתפר מעט, אבל מכתבים רגילים מגיעים אחרי כ-10 ימים, ויחסית לאלו שלא מגיעים כלל זה שיפור לא מבוטל.
המשרד לבט״פ שולח תשובות בדואר רגיל, לכן הם מתעכבים. מניסיון, אני ממליץ לשלוח היום כל דבר דואר בדואר רשום- אמנם לוקח יותר זמן בגלל תהליכי רישום ארוכים, אבל ההסתברות לאבדן נמוכה.
לכן אל תתפלאו אם תשובות מתעכבות- אין ברירה אלא להמתין בסבלנות.
1. המשרד לבט״פ טובע במבול של בקשות. כל יחידות המשרד גויסו לטיפול בבקשות החדשות. שוחחנו אתמול עם ראש האגף לרישוי כלי יריה והבנו באיזה שיטפון הם שוחים. יש לציין לזכותם שהם באמת משקיעים.
2. חברת דואר ישראל. הובילה מהלך של רה-אירגון בחובבנות מדהימה. מכתבים מלפני חצי שנה שלא הגיעו לתעודתם מן הסתם הושמדו (אחרת צריך ששטח בגודל של איקאה לאחסן אותם). היום המצב השתפר מעט, אבל מכתבים רגילים מגיעים אחרי כ-10 ימים, ויחסית לאלו שלא מגיעים כלל זה שיפור לא מבוטל.
המשרד לבט״פ שולח תשובות בדואר רגיל, לכן הם מתעכבים. מניסיון, אני ממליץ לשלוח היום כל דבר דואר בדואר רשום- אמנם לוקח יותר זמן בגלל תהליכי רישום ארוכים, אבל ההסתברות לאבדן נמוכה.
לכן אל תתפלאו אם תשובות מתעכבות- אין ברירה אלא להמתין בסבלנות.
רם
משהו בדואר מאוד מוזר כאילו מנסים להכשיל אותו בשביל להפריט אותו .היה פיטורים של 1500 עובדים .החבילות ילדים מגיל 11 מזמינים באיביי ובאלי ואישתי גם מנקסט בגדים לילדים .חבילות מגיעות בכמויות מטורפות . את האמת מאז שייש להם מספר חבילה ואני מקבל הודעה לנייד אז החיים הרבה יותר מהירים .אני בחיים לא ישכח מקרה שראיתי .איזה חסרי סבלנות אנשים . נכנס אדם יושב על כיסא גלגלים ולא נעים לו הפקידה קלטה אותו וביקשה ממנו לבוא כי יש עדיפות לנכים .פתאום קפצה אחת עומדת נראת בת 50 וישר אמרה לה סליחה אבל גם לי יש כרטיס נכה ואני לפניו הגעתי .הפקידה אמרה לה סליחה עם כל הכבוד לך כיסא גלגלים בעדיפות .יש יותר מידי מנהלים בארץ ופחות מידי עובדים .
- סליקאי ארד
עדכון קטן לתועלת החברים.
אז סליחה שסתם לכלכץי על דואר ישראל כנראה (בינתיים לפחות) לא הוא האשם בו.
שלחתי פקס ללשכה והם חזרה אליי מטלפון חסוי והסבירו שלקח להם 3 שבועות וחצי כמעט רק לאשר את הבקשה ורק אז הם שלחו בדואר. (בלשכת באר שבע, כנראה היה להם עומס רציני, זה הזמן ש בלשכת ת''א חבר קיבל בדואר אחרי שבועיים וקצת ובעפולה חבר קיבל אחרי שבוע)
אז סליחה שסתם לכלכץי על דואר ישראל כנראה (בינתיים לפחות) לא הוא האשם בו.
שלחתי פקס ללשכה והם חזרה אליי מטלפון חסוי והסבירו שלקח להם 3 שבועות וחצי כמעט רק לאשר את הבקשה ורק אז הם שלחו בדואר. (בלשכת באר שבע, כנראה היה להם עומס רציני, זה הזמן ש בלשכת ת''א חבר קיבל בדואר אחרי שבועיים וקצת ובעפולה חבר קיבל אחרי שבוע)
- סליקאי ארד
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד