בולים
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בולים
יש לי אוסף בולים שהתגלגל לידיי לפני כ 25 שנים.
האוסף כולל כ 100 - 200 בולים שונים ממס' מדינות ומתקופות שונות (יש שם למשל בולים עם צלב קרס ובולים עם הפרצוף של אדולף).
והשאלה שלי היא מי יכול להעריך את שווי האוסף הנ"ל? למי אפשר למכור? איך מוודאים שלא עובדים עלי?
(סרקתי את האוסף והעלתי גם על דיסק כך שניתן לשלוח למומחים בלי בעייה).
(ולא, אין שם בולים של נשק)
האוסף כולל כ 100 - 200 בולים שונים ממס' מדינות ומתקופות שונות (יש שם למשל בולים עם צלב קרס ובולים עם הפרצוף של אדולף).
והשאלה שלי היא מי יכול להעריך את שווי האוסף הנ"ל? למי אפשר למכור? איך מוודאים שלא עובדים עלי?
(סרקתי את האוסף והעלתי גם על דיסק כך שניתן לשלוח למומחים בלי בעייה).
(ולא, אין שם בולים של נשק)
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
שרקן.
תמונות סרוקות של בולים לא יאפשרו מתן הערכה ראויה מפני שיש חשיבות מכרעת למצבו הפיסי של הבול ולא רק לסוגו.
למכור ?, תשכח מזה, אם כבר יהיה איזשהו נוכל ש- "יסכים" לקנות ממך את האוסף, אם לא יבקש שתשלם לו בעבור זה, מקסימום יציע דמי כיס בעבורו. הדברים נכתבים מתוך נסיון, ואם חטאתי למישהו, אדרבא תעמידו אותי על טעותי.
להשתמע.
תמונות סרוקות של בולים לא יאפשרו מתן הערכה ראויה מפני שיש חשיבות מכרעת למצבו הפיסי של הבול ולא רק לסוגו.
למכור ?, תשכח מזה, אם כבר יהיה איזשהו נוכל ש- "יסכים" לקנות ממך את האוסף, אם לא יבקש שתשלם לו בעבור זה, מקסימום יציע דמי כיס בעבורו. הדברים נכתבים מתוך נסיון, ואם חטאתי למישהו, אדרבא תעמידו אותי על טעותי.
להשתמע.
Heckler & Koch, וכל השאר !
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד