טלפתיה בסליק???

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

טלפתיה בסליק???

על ידי bilik » 31 יולי 2003, 11:05

מסתבר כי חלק מחברי הסליק נחנים ביכולות טלפתיות (או לחילופין, מאזינים לשיחות המתנהלות בביתי).
לאחרונה אשתי ואנכי דנים נמרצות באפשרות לשדרג בצורה מקיפה את ציוד הטיולים שלנו (אוהל, שק"שים, מנשא תינוק וכו') וכן לשדרג את האופנים למשהו קצת יותר אנושי מהראלי A3 עליהם אני רוכב מידי יום.
בחודש האחרון נוספה tundra לרשימת המטיבים עמנו (אם איני טועה הפרחים ל-trail). היינו, נהנו מיחס, קיבלנו מחיר ללא תחרות וככל הנראה במהלך השבוע בקרוב יחליף הרבה כסף ידיים.
אתמול שמחתי לקרוא כי "על גלגלים" גם היא בין מטיבנו (הפעם הפרחים לטדי). דיברתי כבר עם יואב שנשמע מעל גלי הסלולר ממש ממש נחמד. ממש כמו ההורוסקופ השבועי שלי - בשבועיים הקרובים צפוי לך טיול מרגש לעיר גדולה דרומית לאשדוד. מנהל הבנק שלך יתרגש מהטיול הזה הרבה פחות.
trail, טדי - רב תודות, right on time ודיר באלאק שאני מוצא ציוד ההאזנה בחדר השינה שלי - חלק ממה שקורה שם הוא חסוי עד כדי כך שגם אשתי לא יודעת ממנו... או לפחות זה נראה ככה.
ברק,
כי גם ההורים שלי יכולים לייצר דרעק.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי טדי » 31 יולי 2003, 11:10

תיהנה, ולפחות לגבי אשקלון - אין ספק ולו הקטן ביותר, כי תקבל את היחס הכי הכי הכי הוגן וחם שאפשר!
יואב הוא איש גדול, מבין עניין, בעל ידע טכני רב באופניים, ואני אומר לך באופן ישיר וחד משמעי:
הוא בחיים לא ינסה לעבוד עליך! הוא אחד האנשים הכי ישרים שאני מכיר! שאב ממנו מידע ככל שתוכל!
ותיהנה מהאופניים החדשות שלך...
אגב - אני ממליץ על giant... אבל אני לא אובייקטיבי... כי יש לי כאלו.... :wink:
(מיואב אגב....)
אם שותים... לא צמאים...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ACSman » 01 אוגוסט 2003, 00:09

bilik

יש לך גם שני סניפים [ברג זה... על השאר עובדים...] מרשת ריקושט
האחד בקניון איילון בר"ג והשני במרכז אלרם בר"ג.
בשניהם נותנים 7% הנחה לנושאי תעודת חבר הסליק.

ושיהיה לכם טיול נעים ובטוח
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד