מחפש תכנה לצפייה בתמונות בDVD
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש תכנה לצפייה בתמונות בDVD
אני מחפש תכנה שתאפשר צריבת תמונות על CD כך שניתן יהיה לצפות בהן בDVD. יש למישהו איזה קישור להורדה "חינמית"?
היום הוא היום הראשון של שארית חייך!
ישנן תוכנות רבות המבצעות את אשר אתה מבקש.
בדר"כ על CD רגיל לצפיית סרט במכשיר DVD הפורמט יהיה VCD, שאיכותו פחותה בהרבה מ DVD
תוכל להורדי את תוכנת Nero בקישור הבא:
http://www.nero.com/en/631898252770313.html
התוכנה היא Demo הפועלת באופן מלא בזמן מוגבל של חודש, ישנן חינמיות או תוכנות Demoנוספות, אם תשלים את פרטי מערכת ההפעלה, זיכרון וכד' במחשב שלך אוכל לנסות לכוון אותך לתוכנה מתאימה
בדר"כ על CD רגיל לצפיית סרט במכשיר DVD הפורמט יהיה VCD, שאיכותו פחותה בהרבה מ DVD
תוכל להורדי את תוכנת Nero בקישור הבא:
http://www.nero.com/en/631898252770313.html
התוכנה היא Demo הפועלת באופן מלא בזמן מוגבל של חודש, ישנן חינמיות או תוכנות Demoנוספות, אם תשלים את פרטי מערכת ההפעלה, זיכרון וכד' במחשב שלך אוכל לנסות לכוון אותך לתוכנה מתאימה
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
אמנון,
השאלה הייתה בעיקר מהיא מערכת ההפעלה...
עכשיו אני רוצה להבין, אתה מחפש תוכנה לצריבת סרטים ל CD שתוכל לראות ב DVD?
או שאתה מחפש תוכנת עריכת וידאו? [שממנה גם ניתן לבצע את הצריבה, אם ניתן, ואם לא אז להשתמש בתוכנת צריבה חיצונית...]
השאלה הייתה בעיקר מהיא מערכת ההפעלה...
עכשיו אני רוצה להבין, אתה מחפש תוכנה לצריבת סרטים ל CD שתוכל לראות ב DVD?
או שאתה מחפש תוכנת עריכת וידאו? [שממנה גם ניתן לבצע את הצריבה, אם ניתן, ואם לא אז להשתמש בתוכנת צריבה חיצונית...]
אני חבר גאה באתר הסליק
- סליקאי זהב
אמנון ידידי,
לא תמיד תוכנה לעריכת תמונות [עריכה גרפית] מסוגלת לבצע צריבה בורמט מתאים לצפייה ב DVD
התוכנות שהוצעו טובות וקלות, אתה יכול לנסות גם את תוכנת CoffeeCup Viewer Plus
אשר יכולה לסדר לך הן את נושא העריכה [קלה ועד רמת עריכה מסויימת, זה לא פוטושופ...]
והן את נושא ההכנה של אלבומי תמונות, כולל יצירת דפי HTML להעלאה ישירה לאתר אינטרנט
בכל מקרה הייתי ממליץ לך לבחון מספר תוכנות עריכה גראפית, יש הרבה חינמיות באיכויות ויכולות שונות, לא כולן ידידותיות למשתמש... כך בחשבון כי תוכנות העריכה הגראפית החינמיות, מוגבלות ביכולות ובעזרים [שוב, הן לא פוטושופ...]
ובכל מקרה הייתי ממליץ לך להשתמש בתוכנת צריבה ייעודית, כדוגמת Nero או Easy CD Creator או אחרת טובה כמותן
אם יהיו לך שאלות, או צורך בעזרה, ולא יספקו התשובות שתקבל באתר,במפגש הבא נדבר
לא תמיד תוכנה לעריכת תמונות [עריכה גרפית] מסוגלת לבצע צריבה בורמט מתאים לצפייה ב DVD
התוכנות שהוצעו טובות וקלות, אתה יכול לנסות גם את תוכנת CoffeeCup Viewer Plus
אשר יכולה לסדר לך הן את נושא העריכה [קלה ועד רמת עריכה מסויימת, זה לא פוטושופ...]
והן את נושא ההכנה של אלבומי תמונות, כולל יצירת דפי HTML להעלאה ישירה לאתר אינטרנט
בכל מקרה הייתי ממליץ לך לבחון מספר תוכנות עריכה גראפית, יש הרבה חינמיות באיכויות ויכולות שונות, לא כולן ידידותיות למשתמש... כך בחשבון כי תוכנות העריכה הגראפית החינמיות, מוגבלות ביכולות ובעזרים [שוב, הן לא פוטושופ...]
ובכל מקרה הייתי ממליץ לך להשתמש בתוכנת צריבה ייעודית, כדוגמת Nero או Easy CD Creator או אחרת טובה כמותן
אם יהיו לך שאלות, או צורך בעזרה, ולא יספקו התשובות שתקבל באתר,במפגש הבא נדבר
אני חבר גאה באתר הסליק
- סליקאי זהב
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד