זקוק לעזרתכם - מכונת כביסה..
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
זקוק לעזרתכם - מכונת כביסה..
אז ככה,
למבינים בעניין, אני זקוק להכוונה קטנה בנושא מכונת כביסה..
תראו, ביררתי ומדדתי ושאלתי ו...
בשורה התחתונה, הרבה מכונות "נותנות" את אותו הדבר,
עכשיו מה שמפחיד הוא שלי אין שום מושג, איזה חברה אמינה ומוכרת, ואיזה חברה היא בעצם משהו קקיוני שלא כדאי להתקרב אליו.
מאד אשמח ומאד תעזרו לי אם תוכלו, קצת, מנסיונכם אם יש, להגיד לי מה עדיף..
(אם לא נהוג לפאר או להשמיץ חברה כזו או אחרת מעל דפי האתר אשמח גם להודעה בפרטי)
תודה מראש -
וכמובן, יום טוב.
אלדד.
למבינים בעניין, אני זקוק להכוונה קטנה בנושא מכונת כביסה..
תראו, ביררתי ומדדתי ושאלתי ו...
בשורה התחתונה, הרבה מכונות "נותנות" את אותו הדבר,
עכשיו מה שמפחיד הוא שלי אין שום מושג, איזה חברה אמינה ומוכרת, ואיזה חברה היא בעצם משהו קקיוני שלא כדאי להתקרב אליו.
מאד אשמח ומאד תעזרו לי אם תוכלו, קצת, מנסיונכם אם יש, להגיד לי מה עדיף..
(אם לא נהוג לפאר או להשמיץ חברה כזו או אחרת מעל דפי האתר אשמח גם להודעה בפרטי)
תודה מראש -
וכמובן, יום טוב.
אלדד.
- סליקאי כסף
לגבי מכונת כביסה . מניסיון רב של תיקונים שונים . אסור לקנות מכונת כביסה שהתוף ואו הדוד לא עשויים מנירוסטה (מתכת בלתי מחלידה) ואו לפחות פלדה מצופה אמייל.
התופים והדודים העשויים חומרים פלסטיים לא מחזיקים מעמד ואין אפשרות להחליף מיסבים או את בתי המיסבים.
לגבי כל מיני תוכנות אלקטרוניות הפשוטות והישנות עם כפתור הבורר המכני הרבה פחות מתקלקלות אבל הן נעלמות כבר מהעולם. היום הכל אלקטרוני ומתוכנת וזה גורם להמון תקלות.
כל מכונת כביסה היא תוף מסתובב מנוע+רצועה ומשאבה להוצעת מים + 2עד 3 ברזים חשמליים להכנסת מים וחומרי הניקוי.
המלצה אישית קריסטל אבל יש צורך לבדוק הדגם והנתונים ושמהירות התוף לפחות 600 סלד ומעלה.
בהצלחה.
התופים והדודים העשויים חומרים פלסטיים לא מחזיקים מעמד ואין אפשרות להחליף מיסבים או את בתי המיסבים.
לגבי כל מיני תוכנות אלקטרוניות הפשוטות והישנות עם כפתור הבורר המכני הרבה פחות מתקלקלות אבל הן נעלמות כבר מהעולם. היום הכל אלקטרוני ומתוכנת וזה גורם להמון תקלות.
כל מכונת כביסה היא תוף מסתובב מנוע+רצועה ומשאבה להוצעת מים + 2עד 3 ברזים חשמליים להכנסת מים וחומרי הניקוי.
המלצה אישית קריסטל אבל יש צורך לבדוק הדגם והנתונים ושמהירות התוף לפחות 600 סלד ומעלה.
בהצלחה.
המון תודה
המון תודה לכולכם !!
עזרתם לי מאד!
נתתם לי כיוון ברור ואני אתכוון לפיו, חוץ מזה, עוד שאלה, מישהו מכיר חברת beko?
anyway, תודה חברים,
ולהתראות בהמשך!
עזרתם לי מאד!
נתתם לי כיוון ברור ואני אתכוון לפיו, חוץ מזה, עוד שאלה, מישהו מכיר חברת beko?
anyway, תודה חברים,
ולהתראות בהמשך!
- סליקאי כסף
תורכיה
גם מכונות מתוצרת Bosch/Siemens מיוצרות בתורכיה וכשעשינו סקר שוק, ראינו שיש הבדל משמעותי בין מכונות המיוצרות בגרמניה לבין התורכיות (בדר"כ הפשוטות יותר מבחינת תכונות מיוצרות בתורכיה והמשוכללול יותר בגרמניה)
בסוף התפשרנו על AEG עם דוד מחמר פלסטי - האם למישהו יש נסיון עם דוד כזה במשך מספר שנים ?
חוץ מזה, במכונות כביסה מודרניות חלק חשוב מאוד הוא המחשב המפקח על כל הפעולות וקיים גם במכונות בהן לכאורה הבורר הוא מכאני לחלוטין.
במכונות משוכללות מתבצעת שקילה אוטומטית לחיסכון במים והמחשב שולט על מהירות הסיבוב של התוף בסחיטה ואפילו מצליח להתגבר על בעיות של חוסר איזון וכך מונע רעידות ומאריך את חיי המכונה והכבסים.
מקווה שעזרתי.
בסוף התפשרנו על AEG עם דוד מחמר פלסטי - האם למישהו יש נסיון עם דוד כזה במשך מספר שנים ?
חוץ מזה, במכונות כביסה מודרניות חלק חשוב מאוד הוא המחשב המפקח על כל הפעולות וקיים גם במכונות בהן לכאורה הבורר הוא מכאני לחלוטין.
במכונות משוכללות מתבצעת שקילה אוטומטית לחיסכון במים והמחשב שולט על מהירות הסיבוב של התוף בסחיטה ואפילו מצליח להתגבר על בעיות של חוסר איזון וכך מונע רעידות ומאריך את חיי המכונה והכבסים.
מקווה שעזרתי.
- סליקאי כסף
תקנה מכונה בעלת 1000 סיבובים לפחות (אפשר להסתפק ב800 סיבובים)
אבל לא פחות מזה
מסוג א.א.ג -בוש, קריסטל!!
אני קניתי קריסטל במכרז דרך וואלה שופס וזכיתי במחיר של פחות 1000 ש"ח מהמחיר בחנות!
הנה הקישור בהצלחה!!
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... .asp?sp=20
לידיעתך את המכונה קיבלתי תוך 30 יום עד הבית וטכנאי של החברה הגיע לאחר יומיים לפתוח את המכונה.
אבל לא פחות מזה
מסוג א.א.ג -בוש, קריסטל!!
אני קניתי קריסטל במכרז דרך וואלה שופס וזכיתי במחיר של פחות 1000 ש"ח מהמחיר בחנות!
הנה הקישור בהצלחה!!
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... .asp?sp=20
לידיעתך את המכונה קיבלתי תוך 30 יום עד הבית וטכנאי של החברה הגיע לאחר יומיים לפתוח את המכונה.
סבי
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
קולונל,
עכשיו אפשר להבין את האובססיה הייקית ללחצנים ושאר פיתוחים מוזרים ..
עכשיו אפשר להבין את האובססיה הייקית ללחצנים ושאר פיתוחים מוזרים ..

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
בוש וסימנס - זה אותה חברה. יש להם מספר מפעלים בעולם. מחירי המכונות שמיוצרות בגרמניה יקרות יותר מאלו המיוצרות במפעל בטורקיה.
חברת BEKO הינה חברה טורקית שעושה מאמצים שיווקים ומציגה את מוצריה תחת הדגל של האיחוד הארופי. המוצרים לא משהו.
AEG - מייצרת בגרמניה, מכונות מעולות.
ההקלר וקוך של מכונות הכביסה היא חברת Miele הגרמנית. מוצריה נמכרים בארץ המחירים בהתאם.
כמו שהוזכר גם לפני יש חשיבות גדולה מאוד למהירות הסחיטה (משהו שקשור למים קשים).
חברת BEKO הינה חברה טורקית שעושה מאמצים שיווקים ומציגה את מוצריה תחת הדגל של האיחוד הארופי. המוצרים לא משהו.
AEG - מייצרת בגרמניה, מכונות מעולות.
ההקלר וקוך של מכונות הכביסה היא חברת Miele הגרמנית. מוצריה נמכרים בארץ המחירים בהתאם.
כמו שהוזכר גם לפני יש חשיבות גדולה מאוד למהירות הסחיטה (משהו שקשור למים קשים).
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד