גיבעתי מרץ 2004 כבוד!!!
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
גיבעתי מרץ 2004 כבוד!!!
ליפני שבועיים היתקבלתי ליחידה הנ"ל....היחידה הכי טובה בצה"ל!!!!
שיהיה לכם יום נעים.
שיהיה לכם יום נעים.
בהצלחה לך בכל אשר תעשה ושתחזור בשלום!!!!
אבל היחידה "אחי" טובה היא האחד ויחידה חטיבת גולני
"פעם גולני תמיד גולני"
אבל היחידה "אחי" טובה היא האחד ויחידה חטיבת גולני
"פעם גולני תמיד גולני"
נערך לאחרונה על ידי sabi בתאריך 12 אפריל 2004, 23:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
סבי
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
אם אני לא טועה (ואני לא ) ,הססמה הנכונה היא :"פעם צנחן,תמיד צנחן" 

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
החיילים אותם החיילים, בתי הספר למכי"ם קצינים והלאה אותם בתי הספר. מה שמבדיל בין פלוגה לפלוגה הם המפקדים. כמי שיצא לו לשמש מס' פעמים כבקר תאמינו לי זה ההבדל, וכל פעם יש כוכב תורן אחר מחטיבה אחרת.
אלי אמיתי (יוצא צנחנים) למשל העלה את חטיבת הנח"ל על המפה והיא לקחה בתקופתו מס' בחנים לא קטן. כנ"ל אצל רוסו. גבעתי עלתה אצל אפי (יוצא גולני)ואצל ענבר לקחה בחנים. מהצנחנים וגולני תמיד ציפו ורוב התקופות התחרויות היו בינהם.בשורה התחתונה חשוב לשמור על תחרות בריאה (שלא תעבור גבולות לכיוון תחרות הורסת) וחשוב מאד שיחזרו כל בנינו הביתה בשלום.
עם התקרב ימי הזכרון, אני רוצה להרכין ראש בפני ניספי השואה, חללי מערכות ישראל ונפגעי הטרור. מי יתן ובהמשך עשייתנו במולדתנו נהיה ראויים לקורבן שהוקרב. ותודה לכל מערכות הטחון על כל הקשת עבור הפסח השקט שקבלנו(עוד לא נגמר). תחזקנה ידיכם
מועדים לשמחה.
אלי אמיתי (יוצא צנחנים) למשל העלה את חטיבת הנח"ל על המפה והיא לקחה בתקופתו מס' בחנים לא קטן. כנ"ל אצל רוסו. גבעתי עלתה אצל אפי (יוצא גולני)ואצל ענבר לקחה בחנים. מהצנחנים וגולני תמיד ציפו ורוב התקופות התחרויות היו בינהם.בשורה התחתונה חשוב לשמור על תחרות בריאה (שלא תעבור גבולות לכיוון תחרות הורסת) וחשוב מאד שיחזרו כל בנינו הביתה בשלום.
עם התקרב ימי הזכרון, אני רוצה להרכין ראש בפני ניספי השואה, חללי מערכות ישראל ונפגעי הטרור. מי יתן ובהמשך עשייתנו במולדתנו נהיה ראויים לקורבן שהוקרב. ותודה לכל מערכות הטחון על כל הקשת עבור הפסח השקט שקבלנו(עוד לא נגמר). תחזקנה ידיכם
מועדים לשמחה.
א כל...
א' כל צנחנים אני לא אוהב כי יש להם מראה "מצוקמק" ולא מסודר והם עושים טירונות בלונה בא"ח....לא בישבילי...חוץ מזה עברתי ת'גיבוש ליחידה הנ"ל ומיד ויתרתי על ההיזדמנות......
גולני...אהה אני לא יודע מה לומר...לא אוהב את הסוג של החבר'ה ביחידה ואת כל "המישחקים" שלהם של ..."ילד" "אבא"" סבא" וכל הסיפורים הלא כל כך יפים על גולני......לא בישבילי ביכלל....
חוץ מזה אין כימעת שבוע שלא שומעים על גיבעתי בעיתונים אז בבקשה מימכם....חוץ מזה שהם שולטים באזור הכי חם בארץ כרגע....חבר'ה הכי סבבה בעולם ,ולא שמעתי סיפורים "רעים על גיבעתי כמו ששמעתי על שאר היחידות....
כל אחד והדרך שהוא בחר,ואם זו הדרך שהוא רוצה ומאמין בה היא הדרך שתניב לו פרות בהמשך החיים...
דרך אגב אני בשום פנים ואופן לא מזלזל באף אחת מהיחידות האלא פשוט שלא בישבילי חבר'ה ותאמינו לי חשבתי המון על זה.....
יום נעים
גולני...אהה אני לא יודע מה לומר...לא אוהב את הסוג של החבר'ה ביחידה ואת כל "המישחקים" שלהם של ..."ילד" "אבא"" סבא" וכל הסיפורים הלא כל כך יפים על גולני......לא בישבילי ביכלל....
חוץ מזה אין כימעת שבוע שלא שומעים על גיבעתי בעיתונים אז בבקשה מימכם....חוץ מזה שהם שולטים באזור הכי חם בארץ כרגע....חבר'ה הכי סבבה בעולם ,ולא שמעתי סיפורים "רעים על גיבעתי כמו ששמעתי על שאר היחידות....
כל אחד והדרך שהוא בחר,ואם זו הדרך שהוא רוצה ומאמין בה היא הדרך שתניב לו פרות בהמשך החיים...
דרך אגב אני בשום פנים ואופן לא מזלזל באף אחת מהיחידות האלא פשוט שלא בישבילי חבר'ה ותאמינו לי חשבתי המון על זה.....
יום נעים
"אם לא תחשוב קדימה,תישאר מאחורה"
"ס-ג-ו-ל ב-ד-ם ,, ס-ג-ו-ל ב-נ-ש-מ-ה"
"ס-ג-ו-ל ב-ד-ם ,, ס-ג-ו-ל ב-נ-ש-מ-ה"
- סליקאי זהב
את זה אפשר להגיד גם על גולני,גבעתי,......
והעיקר ,כמו שכבר נאמר : שכולם יחזרו הביתה בשלום .
והעיקר ,כמו שכבר נאמר : שכולם יחזרו הביתה בשלום .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד