ירחוני נשק וביטחון.....

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

על ידי התאחדות הקליעה בישראל » 26 יוני 2004, 09:21

לכולם
יש ירחון שמוצא ע"י ארגון הקבט"ים בראשות חיים מוסקונה מרחובות.
יותר בנושא הביטחוני ופחות על נשק אך תמיד אפשר לשפר אני מאמין חיים פתוח להצעות.

טלפונים רק בפרטי
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יאיר אדרי » 26 יוני 2004, 20:24

כמנוי של GUNS ושל ירחון נוסף TACTICAL ברצוני לומר שאני מאד נהנה לקרא הכתבות המופיעות שם וחורש את הירחונים מכל הכיוונים ולא מצאתי שום ירחונים עבריים שיכולים לעמוד במרחק ק"מ רבים מכיוון שאין כאלא וכנראה שאין שוק מתאים ומספיק גדול.
אני ממליץ על הירחונים שאמרתי כאן הם מיקצועיים ומעניינים (לפי דעתי) מחירם גם אינו יקר ובעלות של 60$ יש אפשרות לעשות מנוי שנתי לשניהם :lol:

דרך אגב אני מנוי שלהם כבר מספר שנים ובדרך כלל הם מגיעים בזמן וכשיש עיקוב כלשהו אני מקבל טיפול כמו שרק בחו"ל יודעים עם נימוס וכבוד שרק זה שווה.
זה מה שיש לי להגיד על ירחונים ועיתונים על כלי נשק.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי BIG^O » 26 יוני 2004, 21:15

אילן ב כתב:חוצמיזה שהיה פעם נער חיפאי נחמד בשם דני גלוברמן (יוהו דני שומע? לאן נעלמת ? צור קשר!) שעשה בתיכון עבודה על בליסטיקה שאני למדתי ממנו המון בתחום (נדבק מאביו בתחביב של ירי ובליסטיקה) היה אח"כ קצין צלפים בצה"ל.

אילן
קצין צלפים בצה"ל???
מהו התפקיד הזה? פרטים בבקשה?!
אתה רואה avishon בני ה15-17 פה בשביל ללמוד!!!

ולמי שבא להתפנק אפשר לקנות בלייזר (להגיד לאישה \חברה שזה בשביל המדור נשק)
יש שם באופן קבוע מדור נשק מקצועי שנכתב ע"י אבי מור קראתי שם כמה כתבות טובות בין השאר על H@K MK 23 או בשמו האזרחי USP סכיני BUCK תערוכות נשק ועוד..
לא מגזין שלם אבל הכתבות כתובות טוב ומקצועיות.

יום נעים אורן.
GO BIG OR GO HOME
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אילן ב » 27 יוני 2004, 04:37

לאורן
קצין חי"ר העוסק או בהכשרת צלפים או באימונם ביחידה ותאום הפעלתם.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי itamar » 27 יוני 2004, 07:06

חברה,

אני חוזר על מה שאמרתי קודם. כמו לכל עיתונות כתובה גם למה שכתוב בעיתונים האלה צריך להתייחס במידת הספק הראויה.
- הרבה ממה שכתוב שם זה "כתבות מטעם" שמנסות למכור לנו כל מיני מוצרים ושירותים, ולעיתים קרובות גם במחיר האוביקטיביות של הכתבה (PRODUCT REVIEW)
- כמובן שיש שם את הכתבה המתלהמת התורנית בנושא התיקון ה-2 לחוקה וזכויות הנשיאה בארה"ב - הלוואי עלינו אבל לא כל כך רלוונטי
- כתבות על כל מיני אקדחים תופיים SA עם קטרים שמזכירים יותר תותחי יד מאשר אקדחים
- כמובן שאת הכתבה התורנית על איזה נגזרת של 1911 עם שיפורים כאלה או אחרים כמה כבר אפשר לטחון את זה?
- על פירסומות דיברנו?? נכון שבלעדיהן לא נדע על קיומן של מוצרים חדשים אבל דחילאק כמה!?!?!
- ומדי פעם יש גם כתבה או שתיים ששוות קריאה...

אני הייתי מנוי על כמה מהירחונים האלה לפני מספר רב של שנים והפסקתי כיוון שאחרי כמה זמן היה נראה לי שההבדל היחידי בין החוברות השונות היה התאריך כיוון שהתוכן שלהן חזר על עצמו..

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד