למיקה מוני, בתיאבון
הודעה אחת
|עמוד 1 מתוך 1
למיקה מוני, בתיאבון
הטופקה היא צוללת תקיפה גרעינית, ששוהה רוב זמנה במעמקים.
בשבוע שעבר, היא נראתה מתמרנת מול חופי סן-דייגו.
שף של רשת מסעדות מסן דייגו, התנדב לקיים השתלמות לטבחי הצוללת.
לצורך זה שהה השף שלושה ימים במטבח הצוללת, כשהטבחים לומדים איך אפשר
להפוך מזון למעדנים.
השף הוא פול מרפי, מרשת המפריס ביי דה באיי.
מקור:
http://rotter.net/forum/scoops1/6838.shtml
בשבוע שעבר, היא נראתה מתמרנת מול חופי סן-דייגו.
שף של רשת מסעדות מסן דייגו, התנדב לקיים השתלמות לטבחי הצוללת.
לצורך זה שהה השף שלושה ימים במטבח הצוללת, כשהטבחים לומדים איך אפשר
להפוך מזון למעדנים.
השף הוא פול מרפי, מרשת המפריס ביי דה באיי.
מקור:
http://rotter.net/forum/scoops1/6838.shtml
- סליקאי זהב
- הודעות: 627
- הצטרף: 05 ינואר 2003, 13:17
- מיקום: ירושלים
הודעה אחת
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד