זילזול.
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
זילזול.
חברה ממש לא נעים לי אבל חייב לשתף אתכם במקרה של זילזול מצד אחד העסקים לנשק בצפון.
לפני כשבוע כאשר החלפתי-הוספתי קנה 0.41 החלתי לחפש מחסנית נוספת. ביקשתי מאחד העוסקים בנשק בצפון והוא השיג לי. כנראה באחד מפחי האשפה של אחד המטווחים. מחסנית חלודה (בזה טיפלתי) מוביל פלסטיק שבור (עדיין מחפש חדש) עקב עקום בצורה לא רגילה. (החלפתי בעקב אחר)שלחתי חבר להביא לי המחסנית והוא שילם 200 ש"ח החבר לא הבין ולא ידע אפילו מה הוא מביא לי.כשפתחתי האריזה לא הבנתי מה עיני רואות .מסקנה אחת ויחידה ששוב אני נתקל .
חוסר אמינות וחוסר יושר.
איני מנסה אפילו לחזור מכיוון שזו אשמתי היחידה שהאמנתי אבל לא נורא ישנה אימרה מסויימת בנושאים כאלא ...........כל..
חבל וחבל מאד ביחוד במצב שוק מת אנשים מרשים לעצמם לזלזל בלקוחות עם פוטנציאל.
היום הזמנתי דרך שוקי שהין בעכו אדם ישר כסרגל ואמין חדשה ב 130 ש"ח
מסקנה.....

לפני כשבוע כאשר החלפתי-הוספתי קנה 0.41 החלתי לחפש מחסנית נוספת. ביקשתי מאחד העוסקים בנשק בצפון והוא השיג לי. כנראה באחד מפחי האשפה של אחד המטווחים. מחסנית חלודה (בזה טיפלתי) מוביל פלסטיק שבור (עדיין מחפש חדש) עקב עקום בצורה לא רגילה. (החלפתי בעקב אחר)שלחתי חבר להביא לי המחסנית והוא שילם 200 ש"ח החבר לא הבין ולא ידע אפילו מה הוא מביא לי.כשפתחתי האריזה לא הבנתי מה עיני רואות .מסקנה אחת ויחידה ששוב אני נתקל .
חוסר אמינות וחוסר יושר.
איני מנסה אפילו לחזור מכיוון שזו אשמתי היחידה שהאמנתי אבל לא נורא ישנה אימרה מסויימת בנושאים כאלא ...........כל..
חבל וחבל מאד ביחוד במצב שוק מת אנשים מרשים לעצמם לזלזל בלקוחות עם פוטנציאל.
היום הזמנתי דרך שוקי שהין בעכו אדם ישר כסרגל ואמין חדשה ב 130 ש"ח
מסקנה.....

וכמו שאמר רפי גינת ... "אסור להתפתות לעיסקאות בשטח..." 

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אם שילמת 200 ש"ח עבור מחסנית, אתה זכאי לקבל...
...מחסנית.
המוצר שקיבלת (לפי תיאורך) איננו מחסנית אלא מוצר שבור שלא יכול להיות חלק מהנשק שאמור להגן על חייך.
מחובתך הציבורית לחזור למוכר ולדרוש ממנו שיחליף את המוצר בתקין, או לחילופין לדרוש שישיב את כספך.
...מחסנית.
המוצר שקיבלת (לפי תיאורך) איננו מחסנית אלא מוצר שבור שלא יכול להיות חלק מהנשק שאמור להגן על חייך.
מחובתך הציבורית לחזור למוכר ולדרוש ממנו שיחליף את המוצר בתקין, או לחילופין לדרוש שישיב את כספך.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
שרקן אתה צודק ב 100% . אבל אני לא רוצה לפתוח בעוד ויכוחים לכן אני מודה אכלתי אותה. מקווה שאנשים אחרים כמוני גם ילמדו מהעניין.
וכנראה שעדיף לפעמים להמתין יותר ולהגיע למקום בו רגילים ומכירים לעשות עסקאות ולא להתפתות להרפתקאות חסרות סיכוי.
זהו בית ספר של חיינו.
תודה לכולם.
חג חנוכה שמח ומלא סופגניות (למרות שזה לא הכי בריא , זה טעים)........
וכנראה שעדיף לפעמים להמתין יותר ולהגיע למקום בו רגילים ומכירים לעשות עסקאות ולא להתפתות להרפתקאות חסרות סיכוי.
זהו בית ספר של חיינו.
תודה לכולם.
חג חנוכה שמח ומלא סופגניות (למרות שזה לא הכי בריא , זה טעים)........
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד