שאלה למתנדבי משא"ז
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה למתנדבי משא"ז
בוקר טוב לסליקאים.
יש לי דילמה. כידוע לחלק מכם, אני מתנדב ביחידת סיור במשטרת ישראל. נותן משמרת אחת פעם בשבועיים.
בבית מחכים לי 2 ילדים ואישה, והאחרונה כועסת בכל פעם שאני יוצא לפעילות.
והשאלה היא: איזו משמרת, או חצאי משמרת, במהלך השבוע, היא האידיאלית מבחינת לא להפקיר את המשפחה?
המשמרות הן:
א' - 6:30 עד 14:30
ב' - 14:00 עד 22:00
ג' - 21:30 עד 7:00
יש לי דילמה. כידוע לחלק מכם, אני מתנדב ביחידת סיור במשטרת ישראל. נותן משמרת אחת פעם בשבועיים.
בבית מחכים לי 2 ילדים ואישה, והאחרונה כועסת בכל פעם שאני יוצא לפעילות.
והשאלה היא: איזו משמרת, או חצאי משמרת, במהלך השבוע, היא האידיאלית מבחינת לא להפקיר את המשפחה?
המשמרות הן:
א' - 6:30 עד 14:30
ב' - 14:00 עד 22:00
ג' - 21:30 עד 7:00
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אני מצאתי פתרון - גם נוח מבחינת העבודה, וגם לא נורא מבחינת המשפחה.
אני "עובד" בימי שישי משמרת לילה. אחרי שהילדים כבר הלכו לישון, והאשה
רואה טלויזיה ...או כך לפחות היא אומרת... לא צריך לקום מוקדם בשבת...אידיאלי מבחינתי.
כמובן בתנאי שבאותו יום שישי לא היתה תחרות...אחרת מי יכול לעמוד על הרגלים...שלא לדבר על לרוץ אחרי גנבים...
אני "עובד" בימי שישי משמרת לילה. אחרי שהילדים כבר הלכו לישון, והאשה
רואה טלויזיה ...או כך לפחות היא אומרת... לא צריך לקום מוקדם בשבת...אידיאלי מבחינתי.
כמובן בתנאי שבאותו יום שישי לא היתה תחרות...אחרת מי יכול לעמוד על הרגלים...שלא לדבר על לרוץ אחרי גנבים...
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
ארנולד ידידי,
כמי שמתפקד כסק"מ היחידת יח"מ וראש צוות אני מוצא שהמשמרת האופטימלית בשבילי והמבוקשת ביותר בימי השבוע (לא כולל שישבת) היא המשמרת של 12:30 עד 22:00.
אגב, ביחידות מסוימות כמו שלי למשל שלא עובדות סביב השעון אלא רק משמרת אחת ביום קיים כבר זמן רב נוהל המאפשר לשני שלבי ב להגיע למתקן מחוץ לשעות הפעילות של היחידה, לקבל רכב וציוד ולצאת לשטח כת"פ של יחידה אחרת - תחת פיקוד ק.משמרת של אותה יחידה.
כמי שמתפקד כסק"מ היחידת יח"מ וראש צוות אני מוצא שהמשמרת האופטימלית בשבילי והמבוקשת ביותר בימי השבוע (לא כולל שישבת) היא המשמרת של 12:30 עד 22:00.
אגב, ביחידות מסוימות כמו שלי למשל שלא עובדות סביב השעון אלא רק משמרת אחת ביום קיים כבר זמן רב נוהל המאפשר לשני שלבי ב להגיע למתקן מחוץ לשעות הפעילות של היחידה, לקבל רכב וציוד ולצאת לשטח כת"פ של יחידה אחרת - תחת פיקוד ק.משמרת של אותה יחידה.
בעיות משמרת
אני פתרתי את הענין ע"י חיבור 2 המשמרות ליום אחד, שבת .
כל שבת שניה בחודש אנחנו מבצעים משמרת בוקר מ-4:00 עד-10:00
ומשמרת לילה מ-17:00 עד-23:00 שבת אחת בחודש קבועה וידועה וזהו.
כך נותרות לנו 3-4 שבתות פנויות בחודש ובשבת הזו הפולניה נוסעת עם הילדים
לבקר את ההורים שלה (כך אפשר לנוח בין המשמרות).
בהצלחה
ירון
כל שבת שניה בחודש אנחנו מבצעים משמרת בוקר מ-4:00 עד-10:00
ומשמרת לילה מ-17:00 עד-23:00 שבת אחת בחודש קבועה וידועה וזהו.
כך נותרות לנו 3-4 שבתות פנויות בחודש ובשבת הזו הפולניה נוסעת עם הילדים
לבקר את ההורים שלה (כך אפשר לנוח בין המשמרות).
בהצלחה
ירון
"רון ארד לחופש נולד"
"FREE RON ARAD"
"FREE RON ARAD"
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד