מישטרה עירונית

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

מישטרה עירונית

על ידי מישקה » 31 ינואר 2005, 20:10

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3039652,00.html

מי שקורא את כל הידיעות בעיתון ynet יראה מה קורה למכבי האש
באשקלון ויבין לאן הנושא הזה יוביל אותנו עיקול המשטרה בדרך

לא מצחיק :lol:
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי נועם » 31 ינואר 2005, 20:11

מישקה,

גם אצלנו יהיה כזה ? :shock:
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי riko » 01 פברואר 2005, 03:16

עיתונאים - עושים סנסציה מאוויר ...

רעננה, כפר סבא הוד השרון והרצליה (וזה רק אלו שאני מכיר) מפעילות מזה זמן רב סיירות ביטחון בהן מאבטחים עובדי חברה פרטית לוקחים חלק פעיל במניעת פשיעה תוך שהם מסיירים בעיר , לכל הסיירות בטחון הללו יש גם סיור משותף עם המשטרה - סייר ושוטר מסיירים ביחד ברכב שהעירייה מממנת , רכב מאובזר כראוי ומסומן ..

משטרה פרטית ? לא ממש שכן הסמכויות של הסיירים מצומצמות, עם זאת החבר'ה האלה עושים עבודה נפלאה שבאמת מורידה עומס רציני מהשוטרים (בין אם טיפול בחפץ חשוד וסגירת האזור עד לסיום טיפול חבלן, טיפול בתאונות דרכים ע"י סגירת הצירים והגשת ע"ר ובין אם תפיסת פורצים על חם), בכל מקרה הם לא פועלים בלי גיבוי של שוטר כי אין להם סמכות חוקית, מלבד יוצאי דופן מסויימים.

ברעננה (שם ההכרות שלי עם הנושא טובה) יש שת"פ פורה למדי בין שני הגופים, נכון שמדי פעם יש מלחמות אגו בין המפקדים, אבל כל עוד כל אחד יודע את מקומו - זה פרויקט מוצלח, לדעתי.

שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.

לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trooperglock » 01 פברואר 2005, 09:56

כתושב ראשל"צ (לא עוד הרבה זמן לשמחתי) אינני מאמין ב"כוונותיו הטובות" של ניצן מפני שנסיון העבר מלמד שיוזמות כאלו הן נסיון נואל להוציא מהתושבים עוד מיסים במסוה של שירותים שונים ומשונים. סיירת ראשונים שהיתה נסיון דומה לפני כשנתיים התפוגגה כשם שהופיעה ורק הפרשיי הגביה בין הכנסות העיריה מאגרת השמירה ובין ההוצאות של הסיירת הותירו חור של כ שבעה מיליון שקלים שהתאדו ללא הסבר.

אופן הפעלתה ופעילותה של הסיירת היה מלווה בשערוריות רבות, מנהיגה פרועה ועד מעשים פליליים של אנשי הסיירת לכאורה בחסות החוק, התנגשויות רבות עם המשטרה, ביצוע מעשים ללא סמכות וכו' לכן כשאני קורא את הדברים אני מייד רואה שוחד פוליטי וקנוניה קואליציונית - מתן תפקיד בכיר עתיר שכר וכיבודים לניצב בדימוס אבי כהן, שהתחרה בניצן בראש רשימת הליכוד בבחירות האחרונות, משרדים, רכבים מפוארים, מינויים פוליטיים בדירקטוריון ובסגל העובדים.

אבל כמו שאני מכיר את ניצן, תוך זמן קצר תהיה זו המשטרה הפרטית שלו על כל הרע המשתמע מכך.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 01 פברואר 2005, 18:40

יש שאלה אחת לפחות שמתרידה אותי בכל הענין הזה וזה מה תהיה ההכשרה של אותם "שוטרים
אזרחים" האם היא תהיה הכשרה ביסיסת של שומר אוו שהם יחויבו לעבור קורס שיטור בסיסי
נאמר כמו מתנדבי היח"מ לדוגמה.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

אכן שאלות קשות

על ידי מישקה » 01 פברואר 2005, 19:47