למי במשטרת ת"א צריך לפנות כדי לראות נשק מופקד ?
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
למי במשטרת ת"א צריך לפנות כדי לראות נשק מופקד ?
היות ואני מחפש לקנות - אם מישהו יודע למי צריך לפנות כדי לראות אילו כלי נשק מופקדים במשטרה (אחרי תום עילה וכיוצא בהללו) בת"א?
האם ההפקדה היא במרחב ירקון, במחוז החדש, ועם מי צריך לדבר שם?
תודה מראש!
האם ההפקדה היא במרחב ירקון, במחוז החדש, ועם מי צריך לדבר שם?
תודה מראש!
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

סרבוס דוקטור גולאש,
המשטרה אינה מתפקדת כבוטיק אקדוחים, לצערך.. תפקידה של המשטרה להחזיק בכלים לתקופה שלא תעלה על 18 חודשים, לאחריה עליה להחליט (במידה והכלי נשאר לאחר פז"מ זה) האם לחלט או למכור לסוחר נשק.
רכישת האקדח על ידך צריכה להיות מבעל הנשק המקורי (לאחר שקיבל אישור לכך ממשרד הפנים) או מסוחר מורשה.
המשך בפרטי.
נועם.
המשטרה אינה מתפקדת כבוטיק אקדוחים, לצערך.. תפקידה של המשטרה להחזיק בכלים לתקופה שלא תעלה על 18 חודשים, לאחריה עליה להחליט (במידה והכלי נשאר לאחר פז"מ זה) האם לחלט או למכור לסוחר נשק.
רכישת האקדח על ידך צריכה להיות מבעל הנשק המקורי (לאחר שקיבל אישור לכך ממשרד הפנים) או מסוחר מורשה.
המשך בפרטי.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
שלום
כמו שנועם אמר הרכישה היא מול בעל האקדח.
במידה ו - 18 חודשי ההפקדה עומדים לפוג יש לך יתרון במו"מ
בכל אופן, לאחר שאיתרת נשק וקיבלת מבעליו את מס' ההפקדה
אתה יכול להתקשר לנשקיה של התחנה בה הוא מופקד ולבקש לבוא לראות.
כניראה לא תקבל את האקדח ליד אבל תוכל להתרשם ממצבו בידי הנשק.
בהצלחה
במידה ו - 18 חודשי ההפקדה עומדים לפוג יש לך יתרון במו"מ
בכל אופן, לאחר שאיתרת נשק וקיבלת מבעליו את מס' ההפקדה
אתה יכול להתקשר לנשקיה של התחנה בה הוא מופקד ולבקש לבוא לראות.
כניראה לא תקבל את האקדח ליד אבל תוכל להתרשם ממצבו בידי הנשק.
בהצלחה
- סליקאי ארד

לתלות שלט
אתה יכול לנסות לתלות שלט עם פרטיך למי שמעוניין למכור אקדח כשהוא בא להפקיד ולחילופין לבקש ממי שאחראי על רישוי הנשק להתקשר אליך כשיש מישהו שרותה למכור.(אם תהיה נחמד מספיק אז ישמחו לעזור לך)
- סליקאי כסף

Re: לתלות שלט
susita כתב:אתה יכול לנסות לתלות שלט עם פרטיך למי שמעוניין למכור אקדח כשהוא בא להפקיד ולחילופין לבקש ממי שאחראי על רישוי הנשק להתקשר אליך כשיש מישהו שרותה למכור.(אם תהיה נחמד מספיק אז ישמחו לעזור לך)
ידידי,
מה נראה לך ? שהמשטרה תתפקד כלוח מודעות לציבור הרחב ?
לא רק הונגרפילד צריך להיות "נחמד" (הוא כזה כל הזמן, אני מכיר אותו) אלא גם נותני השירות "שם" צריכים להיות כאלו.
ככה, מהצד, אני רק רוצה לציין שאני לא רק נחמד, אלא גם יש לי עיניים יפות
אמנם, המצב מצער שמשטרת ישראל לא מתפקדת כבוטיק האקדחים שלי, אבל אני בטוח שאמצא משהו סביר גם בלי עזרתם.
דרך אגב, פנה אלי אדם לא מזמן שטען שאם הוא הפקיד כבר את הנשק במשטרה אז ההעברה כרוכה בעלות נוספת - מישהו יודע האם זה נכון?
או שכל ההבדל הוא שאני מגיע למשרד הפנים עם אישור הפקדה שלו ואישור שהוא מכר לי את הנשק?
(ודרך אגב, במידה ואני קונה ממשהו "ביד", בלי הפקדה במשטרה - אנחנו אמורים להגיע למשרד הפנים יחד? כי אני אמור להגיע עם הרשיון של הכלי - לא סביר להשאיר אותו עם הנשק אך ללא הרשיון...).
אמנם, המצב מצער שמשטרת ישראל לא מתפקדת כבוטיק האקדחים שלי, אבל אני בטוח שאמצא משהו סביר גם בלי עזרתם.
דרך אגב, פנה אלי אדם לא מזמן שטען שאם הוא הפקיד כבר את הנשק במשטרה אז ההעברה כרוכה בעלות נוספת - מישהו יודע האם זה נכון?
או שכל ההבדל הוא שאני מגיע למשרד הפנים עם אישור הפקדה שלו ואישור שהוא מכר לי את הנשק?
(ודרך אגב, במידה ואני קונה ממשהו "ביד", בלי הפקדה במשטרה - אנחנו אמורים להגיע למשרד הפנים יחד? כי אני אמור להגיע עם הרשיון של הכלי - לא סביר להשאיר אותו עם הנשק אך ללא הרשיון...).
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

אסף,
כסף - המוכר חייב לשלם את האגרה שלא שילם - לכל התקופה שהכלי היה ללא רשיון בר תוקף, בצירוף קנס (50 ש"ח) אחרת לא יוכל למכור.
ניירת - אתה יכול להגיע עם אישור ההפקדה במשטרה + שטר מכר (מסתובבת דוגמה לשכזה בסליק) אבל רצוי עם הבעלים על מנת שישלם את החוב (השנהב) למה"פ, אלא אם יסדיר טרם זאת.
רכישה ממישהו "ביד" (תיזהר, זה מעביר מחלות
) - רצוי שתגיע למשרד הפנים על מנת לוודא שאין לו חובות ועיקולים... עם זאת, יכול להגיע עם הרשיון המקורי שלו (הוא משאיר את הכלי בבית + צילום הרשיון) ושטר המכר לבדך למה"פ. אתה מקבל ניירת, שחלק ממנה (בד"כ דף כתום אחד עם כוס מים לפני האוכל) תתבקש למסור למוכר.
כסף - המוכר חייב לשלם את האגרה שלא שילם - לכל התקופה שהכלי היה ללא רשיון בר תוקף, בצירוף קנס (50 ש"ח) אחרת לא יוכל למכור.
ניירת - אתה יכול להגיע עם אישור ההפקדה במשטרה + שטר מכר (מסתובבת דוגמה לשכזה בסליק) אבל רצוי עם הבעלים על מנת שישלם את החוב (השנהב) למה"פ, אלא אם יסדיר טרם זאת.
רכישה ממישהו "ביד" (תיזהר, זה מעביר מחלות
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד