רועה גרמני
טדי כתב:אהלן!!
יש בקיבוץ בארי בדרום חוות גידול הן של רועים גרמניים והן של לברדורים.
בוודאי תמצא שם את כל מבוקשך!
אגב, לי יש רועה גרמנייה (אמנם מעורבת אבל לא ממש רואים...) וזה כלב מדהים!!
מומלץ בחום!
טדי,
תתעדכן.. למשפחת הצעדן יש כבר הולך על ארבע בבית.. תקרא אחורה.
אגב, כדאי לרענן את התמונה האישית, התפקיד השתנה ...
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
לי יש סימפטיה לרועה גרמני, כלב נהדר לדעתי, לא הכי מהיר לא הכי חזק לא הכי הכי חכם אבל עושה את שלושתם היחד הכי טוב. הכלב באמת אוהב לרוץ הרבה, מאוד אנרגטי, הוא לא מה שניקרה "כלב נוח" אני מתכוון לזה שהוא לא פשוט ישב וישן כל היום ( יש כלבים עם שיגעונות מסויימים).
היה לי בעבר רועה גרמני, בערך כשנולדתי ההורים שלי קיבלו אותו, ואחריו היה עוד אחד.
ולגבי הדני ענק, פשוט כלב "נוח" חחח יש לי דנית ענקית כחולה כלבה מדהימה אומנם לא הכי חכמה אבל ממש מותק של כלבה, זה מסוג הכלבים שהם באמת גדולים אבל הם לא יודעים מה זה רוע ( אני לא עושה הכללות על כל הדנים הענקיים...שלי פשוט יצאה ככה טיפה טיפשה).
בהצלחה עם המציאה, מקווה שתאהבה את הכלב שלך.
היה לי בעבר רועה גרמני, בערך כשנולדתי ההורים שלי קיבלו אותו, ואחריו היה עוד אחד.
ולגבי הדני ענק, פשוט כלב "נוח" חחח יש לי דנית ענקית כחולה כלבה מדהימה אומנם לא הכי חכמה אבל ממש מותק של כלבה, זה מסוג הכלבים שהם באמת גדולים אבל הם לא יודעים מה זה רוע ( אני לא עושה הכללות על כל הדנים הענקיים...שלי פשוט יצאה ככה טיפה טיפשה).
בהצלחה עם המציאה, מקווה שתאהבה את הכלב שלך.
ברי חברי הטוב...... לגבי זאבים...... מקום מס' 1 בארץ הם בית גידול מילטין במשמר השבעה..
הצעה..... תנסה לבדוק שנואצרים ענקיים..... כמי שהיו לו עד היום 3 כאלו..... זה כלב מדהים גם לשמירה וגם למישפחה..... על אחת כמה וכמה כשיש חצר....
הצעה..... תנסה לבדוק שנואצרים ענקיים..... כמי שהיו לו עד היום 3 כאלו..... זה כלב מדהים גם לשמירה וגם למישפחה..... על אחת כמה וכמה כשיש חצר....
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ברי אחי היקר
תנסה לבדוק צפרדע,יש הרבה בתי גידול בדרום אמריקה,אני יודע לפחות על אחד
שהוא מעולה בגו'נגל של פנמה.
הןמנתרות גבוה וחוק,הן שומרות יותר טוב מכלב כי הן ארסיות ,וכלכלתן נמוכה.
חבר'ה מה לא מובן
כבר יש לו עוד בת משפחה בבית
בהצלחה ותהנו
ביי דורון
תנסה לבדוק צפרדע,יש הרבה בתי גידול בדרום אמריקה,אני יודע לפחות על אחד
שהוא מעולה בגו'נגל של פנמה.
הןמנתרות גבוה וחוק,הן שומרות יותר טוב מכלב כי הן ארסיות ,וכלכלתן נמוכה.
חבר'ה מה לא מובן
כבר יש לו עוד בת משפחה בבית
בהצלחה ותהנו
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אכן שקלתי גם שנאוצר ענק. איזה איש אחד (שגם הוא מבורך במידות נאות) המליץ לי על הגזע הנ"ל, לאחר מספר מלים עם השתחיה שלי הובהר לה חד משמעית שנבחר בכלב שהיא תחליט אם אני רוצה או לא !!!
פועל יוצא -תרתי משמע-: אם אביא הביתה שנאוצר, הוא ישן בבית ואני אשאר בחוץ.
אחרי המון שיקולים, התייעצויות, בירורים, קריאה של חומר והרבה מפגשים עם כלבים נפלה הבחירה על רועה גרמנית.
בכל אופן, יש לי כבר גורה בת חודשיים וחצי של רועה גרמני, העונה (טוב, בינתיים עוד לא עונה לכלום) לשם קויה KOYA, שובבה ומתוקה. חוקרת ללא לאות כל דבר בבית ובחצר. הנה לרשותכם [URL=http://www.havhav.co.il/Dev2Go.web?Anchor=DogSpacialPage&lTable=199013&idune_dataid=10223&rnd=6581] קישור לדף של קויה
[/url]
אחרי המון שיקולים, התייעצויות, בירורים, קריאה של חומר והרבה מפגשים עם כלבים נפלה הבחירה על רועה גרמנית.
בכל אופן, יש לי כבר גורה בת חודשיים וחצי של רועה גרמני, העונה (טוב, בינתיים עוד לא עונה לכלום) לשם קויה KOYA, שובבה ומתוקה. חוקרת ללא לאות כל דבר בבית ובחצר. הנה לרשותכם [URL=http://www.havhav.co.il/Dev2Go.web?Anchor=DogSpacialPage&lTable=199013&idune_dataid=10223&rnd=6581] קישור לדף של קויה
[/url]
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
רגע רגע,
מה עושה KOYA כשהיא פוגשת קרפדה ארסית ?
מזכיר לי את החידה: ערס פוגש מאפיונר מחבר העמים לשעבר (איזה פוליטיקלי קורקט אני היום!)
שניהם מתרגזים ושולפים סכינים- מי לוקח ?
התשובה בסוף...
למי איכפת!
מה עושה KOYA כשהיא פוגשת קרפדה ארסית ?
מזכיר לי את החידה: ערס פוגש מאפיונר מחבר העמים לשעבר (איזה פוליטיקלי קורקט אני היום!)
שניהם מתרגזים ושולפים סכינים- מי לוקח ?
התשובה בסוף...
למי איכפת!
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
דניאל!!
מוכר אבל נחמד מאוד
אהבתי
מוכר אבל נחמד מאוד
אהבתי
חן.
cheni75@gmail.com
("If you have to shoot, Shoot. Don't talk")
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
ומעכשיו בעליו הגאה של P7M13
cheni75@gmail.com
("If you have to shoot, Shoot. Don't talk")
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
ומעכשיו בעליו הגאה של P7M13
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד