מחפש תוכנה שמסוגלת לפצל תמונה למספר תמונות
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש תוכנה שמסוגלת לפצל תמונה למספר תמונות
יש לי קובץ JPG של תמונה.
נניח בגודל 1000X1000
אני צריך תוכנה שיכולה לפצל אותו למספר תמונות (בכל תמונה חדשה יהיה חלק מהתמונה הישנה) של נניח 100X100, כלומר 10 תמונות של 100X100 על 10 תמונות של 100X100 במקום אחת של 1000X1000.
אני צריך משהו שעושה זאת אוטומטית, ולא בפוטושופ...
ACE??? עזור לי...
אני אתקשר מחר ?
נניח בגודל 1000X1000
אני צריך תוכנה שיכולה לפצל אותו למספר תמונות (בכל תמונה חדשה יהיה חלק מהתמונה הישנה) של נניח 100X100, כלומר 10 תמונות של 100X100 על 10 תמונות של 100X100 במקום אחת של 1000X1000.
אני צריך משהו שעושה זאת אוטומטית, ולא בפוטושופ...
ACE??? עזור לי...
אני אתקשר מחר ?
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
בעיקרון, כל תוכנה גרפית מסוגלת לעשות את זה, אפילו ACDSee החינמית או PhotoEditor שבא כחלק מה-Office. הפיצול מתבצע "ידנית" על ידך, אתה בוחר כל פעם חלק אחר של התמונה, מבצע עליו Cropping, שומר את החלק תחת שם אחר, חוזר לתמונה המקורית וחוזר חלילה (וחס), עד שכל התמונה לא שמורה "בחלקים".
- סליקאי טיטניום

טייסליק,
קראתה לי
למה תמיד אני?
מה עשיתי?
נשבע לך שהפעם זה לא אני [אני כמעט בטוח
]
חוץ מזה הועיל נא ברוב טובך כי גדול הוא והצץ נא בתא הדוא"ל של כבודו, אולי תמצא שם איזה דבר מה מועיל ואולי לא...
חוץ ממה שתמצא שם, תוכל לנסות את תוכנת Graphics Converter Pro שעשויה לתת לך את הפתרון לחיתוך המפות שלך לחתיכות קטנות קטנות...
אם אתה רוצה רק להדפיס את התמונות בחתיכות קטנות, נסה עם HP Image Zone Express שנותנת בדיוק את זה... [ואולי אם תרצה, תוכל אחר כך לסרוק, ואז לפחות תרגיש שעבדתה בשביל החסכון שבפירטיות...
]
זה הכל? אני יכול ללכת? נשבע לך שאני לא מבין למה אני, אני משוחרר? סיימנו להיום?
חכה, חכה שניפגש... אז תראה כמה אני רץ מהר
קראתה לי
למה תמיד אני?
מה עשיתי?
נשבע לך שהפעם זה לא אני [אני כמעט בטוח
חוץ מזה הועיל נא ברוב טובך כי גדול הוא והצץ נא בתא הדוא"ל של כבודו, אולי תמצא שם איזה דבר מה מועיל ואולי לא...
חוץ ממה שתמצא שם, תוכל לנסות את תוכנת Graphics Converter Pro שעשויה לתת לך את הפתרון לחיתוך המפות שלך לחתיכות קטנות קטנות...
אם אתה רוצה רק להדפיס את התמונות בחתיכות קטנות, נסה עם HP Image Zone Express שנותנת בדיוק את זה... [ואולי אם תרצה, תוכל אחר כך לסרוק, ואז לפחות תרגיש שעבדתה בשביל החסכון שבפירטיות...
זה הכל? אני יכול ללכת? נשבע לך שאני לא מבין למה אני, אני משוחרר? סיימנו להיום?
חכה, חכה שניפגש... אז תראה כמה אני רץ מהר
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד