עזרה עם קובץ WAV
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עזרה עם קובץ WAV
שלום חברים,
הכנתי מצגת פאואר פוינט ושילבתי במהלכה כמה קבצי מוזיקת רקע (אחד אחרי השני). יש הבדלים בווליום של כל קובץ ולכן רציתי לדעת איך אני יכול לקחת קובץ WAV ולהעלות לו את רמת הווליום שמוקלטת בו? (בלי קשר לפאואר פוינט)
אולי יש דרך שאני יכול לנגן את הקובץ לתוך קובץ אחר (ב-winamp או תוכנה אחרת) ואז לנגן אותו בווליום יותר חזק וכך הוא ישמר עם ווליום יותר חזק?!
אנא עזרתכם.
תודה.

הכנתי מצגת פאואר פוינט ושילבתי במהלכה כמה קבצי מוזיקת רקע (אחד אחרי השני). יש הבדלים בווליום של כל קובץ ולכן רציתי לדעת איך אני יכול לקחת קובץ WAV ולהעלות לו את רמת הווליום שמוקלטת בו? (בלי קשר לפאואר פוינט)
אולי יש דרך שאני יכול לנגן את הקובץ לתוך קובץ אחר (ב-winamp או תוכנה אחרת) ואז לנגן אותו בווליום יותר חזק וכך הוא ישמר עם ווליום יותר חזק?!
אנא עזרתכם.
תודה.
if you wanna shoot, shoot, don't talk
www.goldwave.com
תוריד את התוכנה הפשוטה והמאוד יעילה הזאת... ושם אתה יכול לשנות את עוצמת הנגינה של הקובץ ועוד אפקטים רבים ויעילים.
תוריד את התוכנה הפשוטה והמאוד יעילה הזאת... ושם אתה יכול לשנות את עוצמת הנגינה של הקובץ ועוד אפקטים רבים ויעילים.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אם כבר מדברים על WAV ב- PPT אז גם לי יש שאלה.
אם למשל יש לי מוזיקת רקע שנמשכת על 5 שקפים.
בסוף השקף החמישי אני רוצה לעצור את השמעת המוזיקה אב עצירה "נעימה" FADEOUT ולא ניתוק מעצבן.
הדרך שאני מכיר זה להכין מראש קטע שארכו בדיוק עד סוף השיקופית החמישית.
אבל זה מצריך עריכת המוזיקה.
האם יש אפשרות לעצור בנקודה אקראית אבל עם FADEOUT ??
תודה
אם למשל יש לי מוזיקת רקע שנמשכת על 5 שקפים.
בסוף השקף החמישי אני רוצה לעצור את השמעת המוזיקה אב עצירה "נעימה" FADEOUT ולא ניתוק מעצבן.
הדרך שאני מכיר זה להכין מראש קטע שארכו בדיוק עד סוף השיקופית החמישית.
אבל זה מצריך עריכת המוזיקה.
האם יש אפשרות לעצור בנקודה אקראית אבל עם FADEOUT ??
תודה
- סליקאי זהב

4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד