רפתן, מקצוע דרוש חדש בחברות הביטוח.
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רפתן, מקצוע דרוש חדש בחברות הביטוח.
[url=http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170824,00.html]מי אמר מו ולא קיבל ?
[/url]
איייייייייילן, מחכים לחוות דעתך המנומרת.
[/url]
איייייייייילן, מחכים לחוות דעתך המנומרת.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מספר ההרוגים הגדול ביותר ביבשת השחורה - מתאונות הקשורות לבעלי חיים - (לא בחשבון מלחמות ומגפות) הוא לא מטורפים לא מתנינים אלא ניחשתם נכון............
מעדרי בקר שועטים.
אני לא מציע לאף סוכן ביטוח לנסות לעמוד בתוך סככת מבכירות צעירות כשאיזה כלב צעיר וטיפש מתחיל לנבוח עליהן. אז הן הופכות מפרות לפרעות (על קוצה של עין - כל הז...)
חבר קיבוץ טוב ונחמד יושב לו היום על כיסא גלגלים (שם האיש והקיבוץ שמורים עימי מטעמי צניעות הפרט) לאחר שנמחץ ע"י פרעה כזאת וגבו התחתון רוסק.
אם יש סוכן ביטוח שחושב את עצמו למומחה פרעות תנו לי אותו לכמה שעות (יש לנו כמה פטנטים נוסח כדורי נחשים..... ושני בלונים) ואם הוא יחזור - מה שלא כל כך בטוח הוא יחזור לבן כהה עם דעה קצת שונה.
להזכירכם פרה = ממשלה : או שאתה חולב אותה או שאתה שוחט אותה כי מה שהיא נותנת בלי שתבקשו זה חרה ובעיטות !
שמחתי לעדכן אתכם בכיף
מעדרי בקר שועטים.
אני לא מציע לאף סוכן ביטוח לנסות לעמוד בתוך סככת מבכירות צעירות כשאיזה כלב צעיר וטיפש מתחיל לנבוח עליהן. אז הן הופכות מפרות לפרעות (על קוצה של עין - כל הז...)
חבר קיבוץ טוב ונחמד יושב לו היום על כיסא גלגלים (שם האיש והקיבוץ שמורים עימי מטעמי צניעות הפרט) לאחר שנמחץ ע"י פרעה כזאת וגבו התחתון רוסק.
אם יש סוכן ביטוח שחושב את עצמו למומחה פרעות תנו לי אותו לכמה שעות (יש לנו כמה פטנטים נוסח כדורי נחשים..... ושני בלונים) ואם הוא יחזור - מה שלא כל כך בטוח הוא יחזור לבן כהה עם דעה קצת שונה.
להזכירכם פרה = ממשלה : או שאתה חולב אותה או שאתה שוחט אותה כי מה שהיא נותנת בלי שתבקשו זה חרה ובעיטות !
שמחתי לעדכן אתכם בכיף
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד