כניסה לסינמה סיטי
אתם יודעים מה? יש לי רעיון...
רוח חדשה מנשבת בנושא האבטחה המוסדית...
אם ישנה ביקורת בונה בלבד (לא קיטורים) והצעות ייעול/שיפור, דעתי היא שמכתב מנומק היטב המבהיר את הסוגיה ואת הפתרון המוצע יתקבלו בברכה ע"י רפ"ק שי ווגה ממטא"ר מ"י
אם לא תנסו, איך תדעו אם זה עובד?
רוח חדשה מנשבת בנושא האבטחה המוסדית...
אם ישנה ביקורת בונה בלבד (לא קיטורים) והצעות ייעול/שיפור, דעתי היא שמכתב מנומק היטב המבהיר את הסוגיה ואת הפתרון המוצע יתקבלו בברכה ע"י רפ"ק שי ווגה ממטא"ר מ"י
אם לא תנסו, איך תדעו אם זה עובד?
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
עדכון לנושא, שימו לב לחוזר מנכ"ל משרד החינוך.
עכשיו נותר לי לגשת לדבר עם מנהל בית הספר.
http://www.education.gov.il/edun_doc/sf3bk5_3_39.htm
עכשיו נותר לי לגשת לדבר עם מנהל בית הספר.
http://www.education.gov.il/edun_doc/sf3bk5_3_39.htm
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
נראה שיותר ויותר מקומות מגבילים כניסה עם נשק, בלי שיעניקו אפשרות להפקידו.
כניסה לחלק מהמקומות האלה הכרחית ולכן קשה או בלתי אפשרי לאכוף את עקרון ה No Guns=No Money.
אני מקווה שאינני פותח כאן סערת תגובות, אבל למה שלא יאפשרו להשאיר נשק ברכב? שמעתי שזה אפשרי בארה"ב. אפשר להטיל מגבלות מסוימות - מלקחת איתך את הקנה או חלק הכרחי אחר ועד להתקנת כספת בתא המטען (אני כן הייתי משקיע כמה מאות שקלים בזה ובלבד שלא הייתי צריך כל פעם לבזבז זמן על הפקדה, לעיתים בתנאים בעייתיים כשלא נותנים לך מפתח וכו').
.
כניסה לחלק מהמקומות האלה הכרחית ולכן קשה או בלתי אפשרי לאכוף את עקרון ה No Guns=No Money.
אני מקווה שאינני פותח כאן סערת תגובות, אבל למה שלא יאפשרו להשאיר נשק ברכב? שמעתי שזה אפשרי בארה"ב. אפשר להטיל מגבלות מסוימות - מלקחת איתך את הקנה או חלק הכרחי אחר ועד להתקנת כספת בתא המטען (אני כן הייתי משקיע כמה מאות שקלים בזה ובלבד שלא הייתי צריך כל פעם לבזבז זמן על הפקדה, לעיתים בתנאים בעייתיים כשלא נותנים לך מפתח וכו').
.
אז ככה,
גם והיה ורבים מאיתנו ישתמשו ברעיון NO GUNS-NO MONEY שאני אישית מאמין בו,
משקלנו הקל עד בלתי מורגש באוכלוסייה אינו גורם מכריע כך שלא "יספרו " אותנו.......
לגבי השארת הנשק באוטו אתה שואל?..........
אנחנו לא בארה"ב ולא בשוויץ, הנשק ששמת בכספת תא המטען שלך היום, ישמש מחר לפיגוע חטיפה ביחד עם הרכב שלך, יש עוד המון מה להרחיב בנושא ואני מפנה את הבמה לרבים וטובים ממני....... איתמר,ליאור ,ברי, נועם,אילן,דביר....הם חלק קטן מהמוחות המסעירים שיושבים פה,ותהיה בטוח ידידי שהערת את הדובים משנתם
גם והיה ורבים מאיתנו ישתמשו ברעיון NO GUNS-NO MONEY שאני אישית מאמין בו,
משקלנו הקל עד בלתי מורגש באוכלוסייה אינו גורם מכריע כך שלא "יספרו " אותנו.......
לגבי השארת הנשק באוטו אתה שואל?..........
אנחנו לא בארה"ב ולא בשוויץ, הנשק ששמת בכספת תא המטען שלך היום, ישמש מחר לפיגוע חטיפה ביחד עם הרכב שלך, יש עוד המון מה להרחיב בנושא ואני מפנה את הבמה לרבים וטובים ממני....... איתמר,ליאור ,ברי, נועם,אילן,דביר....הם חלק קטן מהמוחות המסעירים שיושבים פה,ותהיה בטוח ידידי שהערת את הדובים משנתם
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

johndoe, אין ספק שמנקודת המבט שלי אתה צודק לגמרי.
סטטיסטיקות של כלי רכב שנגנבים (שבל"ר) היו סמוכים על שולחני לא מעט, מודיעין והתרעות פח"ע גם כן, מי שמכיר יודע מה החיבור בין השניים בפועל ואני גם מניח שכל מי שעיניים בראשו יכול להבין את ה"זיקה" הברורה בין פלילים לפח"עי.
מה שנשאר זה לחבר את הנקודות..
סטטיסטיקות של כלי רכב שנגנבים (שבל"ר) היו סמוכים על שולחני לא מעט, מודיעין והתרעות פח"ע גם כן, מי שמכיר יודע מה החיבור בין השניים בפועל ואני גם מניח שכל מי שעיניים בראשו יכול להבין את ה"זיקה" הברורה בין פלילים לפח"עי.
מה שנשאר זה לחבר את הנקודות..
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
עכשיו לאחר שפת"ח קיבלו (ע"פ דיווחים זרים) 950 רובי M16 - אל דאגה הם לא צריכים אקדחים יותר...
חוץ מזה עכשיו צריך לפרוץ לאלף מכוניות כדי למצוא אקדח... ממש כבר לא שווה...
חוץ מזה עכשיו צריך לפרוץ לאלף מכוניות כדי למצוא אקדח... ממש כבר לא שווה...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד