יש לי שאלה

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

יש לי שאלה

על ידי djxyt » 25 יוני 2006, 05:27

היי אני חדש כאן יש לי שאלה אם אני יכול לקנות נשק ליופי לבית כאילו יש אנשים שאוספים חרבות אז אני רוצה לאסוף נשקים בלי כדורים רציתי לדעת אם זה מותר מבחינת החוק
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ליאור45 » 25 יוני 2006, 05:43

ברוך הבא.
בישראל מוכרים רפליקות של כלי ירייה וכן כלים מושבתים. דוגמאות ניתן למצוא באתר www.odaffim.net

בהצלחה.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 25 יוני 2006, 10:35

לחדד את דברי "ארנולד"
אתה יכול לאסוף כלי יריה מושבתים כמה שאתה רק רוצה
זאת אומרת שאתה יכול לגשת לרכוש איזה נשק שאתה רוצה לדאוג להעברתו לנשק שמוסמך לבצע השבתה ,הוא יבצע השבתה יקבל אישור להשבתה ממשרד הפנים הכלי ימחק ממצבת הנשקים בארץ ומרגע זה יש לך גוש מתכת בצורת האקדח החביב עלך .
השבתה המשמעות היא שהנשק סותם את הקנה העופרת אוו מתכת אחרת מוציא ומשמיד את הנוקר ומרתך את החלקים הנעים של הנשק לרבות מנגנון ההדק והמחסנית.
בקיצור הנשק הזה לא הולך לירות יותר בשום דרך .
העלות מחיר הנשק עצמו +300-400 ש"ח תשלום על ההשבתה .
קימות רפליקות שהן העתק של כלי נשק ,לא כלי נשק אמיתי ,מה שיש לרוב בארץ הוא ברמה שבין
בינוני לגרוע ניתן להשיג בכל חנויות המתנות המחיר כמה מאות שקלים לרוב .
היו (ועדין יש קצת )רפליקות של כלי יריה שנועדו במקור לירי של כדורי סרק מיוחדים בארץ
(ואין לי מושג על בסיס מה ואיך) סתמו להם באופו חלקי את הקנה ומה שהתקבל הוא רפליקה
שכל המנגנונים שלה עובדים והצורה די דומה (למי שלא מכיר לעומק את הדבר האמיתי) לכלי אמיתי הכלים הללו סובלים מצביעה לא ממש עמידה וצריכים שימון מתמיד למניעת חלודה
אבל הם בהחלט די נחמדים לתצוגה הכלים הללו נמכרים לרוב בבזר שמתקים בימי שישי ליד המזרקה של אגם ברח דיזנגוב בת"א המחירים 500 -1000 ש"ח ,יקר מידי לטעמי בהתחשב באיכות הכלי .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד