חוות דעת - יין
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חוות דעת - יין
מישהו מכיר יקבי ארזה ?
טעמתי קברנה סובניון אדום יבש והיה נראה לי סביר בהחלט ביחס למחיר.
מישהו מכיר / יודע ?
תודה מראש !
אורי ידידי,
צעיר ההיתי וגם זקנתי ,,ויודע אני כי יין כמו סטק,וכמו סקס,מטרתם היחידה היא להנאות החיים ! ואין כאן מקום לדעתם של החברה ,או איזה "פיין שמקרים" שיגידו לך מה טעים לך, ומה טוב,או כדאי לך,,,
אם נעם לך תהנה לך, מה יתן לך אם איזה "מבין" יפציץ אותך ב"עפיצות עצורה " "עומק נועז" וטעם פירותי,,
לחיים!
צעיר ההיתי וגם זקנתי ,,ויודע אני כי יין כמו סטק,וכמו סקס,מטרתם היחידה היא להנאות החיים ! ואין כאן מקום לדעתם של החברה ,או איזה "פיין שמקרים" שיגידו לך מה טעים לך, ומה טוב,או כדאי לך,,,
אם נעם לך תהנה לך, מה יתן לך אם איזה "מבין" יפציץ אותך ב"עפיצות עצורה " "עומק נועז" וטעם פירותי,,
לחיים!
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:אורי ידידי,
צעיר ההיתי וגם זקנתי ,,ויודע אני כי יין כמו סטק(להשביע רעב),וכמו סקס(להביא ילדים),מטרתם היחידה היא להנאות החיים ! ואין כאן מקום לדעתם של החברה ,או איזה "פיין שמקרים" שיגידו לך מה טעים לך, ומה טוב,או כדאי לך,,,
לחיים!
אכן, מילים כדורבנות.
מסכים אני איתך לחלוטין אולם זה שאני אהבתי לא אומר שעוד כמה עשרות אחרות יאהבו
שאגב מחשיבים את הפלצנות הנדושה.....
לסיכום-
היה סביר(היין) בשבילך ?
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
אני אישית מעדיף "יין" מחיטה,שעורה,או תפ"א ,,,
לקלוע לטעמם של עשרות אנשים יש צורך בתוכנית "יין נולד 4 "
הרוב לא מבינים ולא מבדילים,,
אגב היתה פעם חתונה שבה הוזמנו כמה ארגזים ישירות מהיקב אליהם הודבקה תוית אישית עם תמונת החתן והכלה ,היין היה צנוע וטוב, הבקבוקים נחטפו כמזכרת ,האורחים היו מסופקים, המחיר היה סביר, והיה יחודי,מקורי ומשעשע,
לקלוע לטעמם של עשרות אנשים יש צורך בתוכנית "יין נולד 4 "
הרוב לא מבינים ולא מבדילים,,
אגב היתה פעם חתונה שבה הוזמנו כמה ארגזים ישירות מהיקב אליהם הודבקה תוית אישית עם תמונת החתן והכלה ,היין היה צנוע וטוב, הבקבוקים נחטפו כמזכרת ,האורחים היו מסופקים, המחיר היה סביר, והיה יחודי,מקורי ומשעשע,
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:הרוב לא מבינים ולא מבדילים,,
כמה שיותר פשוט...יותר טוב.
מעט מאוחר אבל אהבתי את הרעיון.
תודה.
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד