הנחות לחברי הסליק במטווחים
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הנחות לחברי הסליק במטווחים
חברים יקרים..... גיליתי לאחרונה שבמטווח אחד לפחות מרשימת המטווחים המופיעה באתר שונו ההנחות לחברי הסליק והן אינן עוד כפי שמופיע אצלנו באתר.
הניתן לקבל עדכונים לגביי ההנחות ושרותים אחרים לחברי הסליק?
(כניסה חינם והנחות כל תחמושת ואביזרים)
הניתן לקבל עדכונים לגביי ההנחות ושרותים אחרים לחברי הסליק?
(כניסה חינם והנחות כל תחמושת ואביזרים)
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
הי טום,
גם אני שמעתי, רק שאצלי זה עוד בגדר שמועה בלבד, שאחד מבין שלושת המטווחים המאפשרים לנו ירי בחינם חדל מלספק את ההטבה.
כשאזדמן לאזור אבדוק את העניין לעומקו, אני מניח שהשינוי נוצר כתוצאה מכך שידיד אמת שלנו חדל מלנהל את אותו המטווח.
גם אני שמעתי, רק שאצלי זה עוד בגדר שמועה בלבד, שאחד מבין שלושת המטווחים המאפשרים לנו ירי בחינם חדל מלספק את ההטבה.
כשאזדמן לאזור אבדוק את העניין לעומקו, אני מניח שהשינוי נוצר כתוצאה מכך שידיד אמת שלנו חדל מלנהל את אותו המטווח.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
- סליקאי זהב

ובכן, בדר"כ ע"י הצגת תעודת חבר בסליק.
אבל...
מכיוון ונבצר ממני לאחרונה לבצע את הנושא, חיפשתי מישהו שיקח ממני את תפקיד ייצור התעודות, כרגע אני ממתין לתשובתו הסופית של אחד החברים כאן שיקח על עצמו את המטלה.
בשלב זה (כפי שכנראה ראיתם) הופסקה ההרשמה לתעודות חבר חדשות עד למועד החזרה ליצור, כל החברים אשר חידשו את תעודותיהם הישנות או הזמינו חדשות יקבלו תעודות לשנה מיום הפקתן של התעודות החדשות.
בכל מקרה, כל מי שמגיעה לו תעודה, יכול לקבל ממני אישור זמני לקבלת ההטבות אצל נותני ההטבות/הנחות.
אבל...
מכיוון ונבצר ממני לאחרונה לבצע את הנושא, חיפשתי מישהו שיקח ממני את תפקיד ייצור התעודות, כרגע אני ממתין לתשובתו הסופית של אחד החברים כאן שיקח על עצמו את המטלה.
בשלב זה (כפי שכנראה ראיתם) הופסקה ההרשמה לתעודות חבר חדשות עד למועד החזרה ליצור, כל החברים אשר חידשו את תעודותיהם הישנות או הזמינו חדשות יקבלו תעודות לשנה מיום הפקתן של התעודות החדשות.
בכל מקרה, כל מי שמגיעה לו תעודה, יכול לקבל ממני אישור זמני לקבלת ההטבות אצל נותני ההטבות/הנחות.
Webart - דביר, מייסד הסליק
אישור חברות בסליק
[quote="Webart"]ובכן, בדר"כ ע"י הצגת תעודת חבר בסליק.
בכל מקרה, כל מי שמגיעה לו תעודה, יכול לקבל ממני אישור זמני לקבלת ההטבות אצל נותני ההטבות/הנחות.[/quote
היי דביר .
בקרוב אני יורד דרומה לחופשה (למלון אמבסדור) , ראשית האם המטווח במלון אמבסדור עדין מעניק כניסה חינם + הפקדת נשק לחברי "הסליק" .
אשמח אם תנפיק לי אישור על חברותי בסליק בכדי שאוכל להנות מירי במטווח .
בתודה מראש
ישי נאור .
בכל מקרה, כל מי שמגיעה לו תעודה, יכול לקבל ממני אישור זמני לקבלת ההטבות אצל נותני ההטבות/הנחות.[/quote
היי דביר .
בקרוב אני יורד דרומה לחופשה (למלון אמבסדור) , ראשית האם המטווח במלון אמבסדור עדין מעניק כניסה חינם + הפקדת נשק לחברי "הסליק" .
אשמח אם תנפיק לי אישור על חברותי בסליק בכדי שאוכל להנות מירי במטווח .
בתודה מראש
ישי נאור .
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד