התנדבות ליחידות המיוחדות של המשטרה.
אמנם, אני דובר צינית שוטפת, אבל אענה תשובה אמיתית: אין הרי מילואים כהרי התנדבות...
הרי מילואים מעוגנים הם בחוק (על יישומו בשטח ועל קלות ההתחמקות לא אדבר כאן, כי זה מחליש את הטיעון שלי. מה אני אידיוט שאירה לעצמי כדור ברגל? מכל מקום, זו המציאות).
הרי התנדבות - כשמה כן היא, התנדבות.
לגבי הרצופה כוונות - נראה לי בזבזני להשתמש במפרולייט לריצוף, אבל אין ספק שזה חוסך על תאורה בלילה
הרי מילואים מעוגנים הם בחוק (על יישומו בשטח ועל קלות ההתחמקות לא אדבר כאן, כי זה מחליש את הטיעון שלי. מה אני אידיוט שאירה לעצמי כדור ברגל? מכל מקום, זו המציאות).
לגבי הרצופה כוונות - נראה לי בזבזני להשתמש במפרולייט לריצוף, אבל אין ספק שזה חוסך על תאורה בלילה
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

Hungarfield כתב:אמנם, אני דובר צינית שוטפת, אבל אענה תשובה אמיתית: אין הרי מילואים כהרי התנדבות...
דרך אגב אם בכל זאת תחליט לירות לעצמך כדור ברגל - אני מכיר רופא שיכול לעזור...........
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד