פריצה למחשב מרחוק

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

פריצה למחשב מרחוק

על ידי הצעדן » 31 אוגוסט 2006, 11:51

חבר טוב מאוד שלי סיפר לי היום כי במחשבי החברה בת"א שבבעלותו (שני מחשבים המחוברים דרך ראוטר לנט) התגלתה פריצה.

הוא ראה כי הפורץ לקח שליטה על המחשב ותפעל את העכבר ונכנס לתוכנה מקצועית המשמשת אותו. עולה חשד כבד כי יש כאן נסיון לדליית מידע עסקי על פעילות החברה.

המלצתי לו להגיש תלונה במשטרת ישראל - למרות שאני יודע שלעתים קשה מאוד להניע מהלך בתחום הוירטואלי - ואני מעוניין לסייע לו למצות את אפשרויות הטיפול בעניין החל מאיתור העבריין דרך פתיחת הליכים פליליים ואזרחיים כנגדו וסיום הפרשה בצמצום נזקים.

אשמח לקבל מכם עצות קונקרטיות - בעיקר מאנשי מקצוע בתחום - לגבי האפשרויות העומדות לרשותו ודרכי הפעולה הממומלצות להפקת תועלת מקסימלית מהמהלכים שיעשה.

תודה מראש.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

Re: פריצה למחשב מרחוק

על ידי Webart » 31 אוגוסט 2006, 12:23

הצעדן כתב:למרות שאני יודע שלעתים קשה מאוד להניע מהלך בתחום הוירטואלי

ממש לא נכון, יקירי, המפלג לחקירת עבירות מחשב עושה עבודה נהדרת בתחום, הם יעילים מאוד ומכיוון שתחום עבודתם הוא כ"כ מוגדר, גם הטיפול בדר"כ מהיר ויעיל יותר מאשר טיפולו של "השוטר הפשוט".

ניתן לפנות ישירות למפלג חקירת עבירות מחשב ביאח"ה: טל: 5555342/6 - 03, פקס: 5555406 - 03

לעיונך ולעיון שאר חברינו הקישור הבא
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי נועם » 31 אוגוסט 2006, 12:44

מתוך הקישור שדביר צירף : (בחיי שלא נגעתי, רק הדגשתי וצבעתי באדום)

עריכה והפצה של סוסים טרויאנים – סוס טרויאני הוא למעשה סוג מסויים של וירוס מחשב, ולכן מי שעורל סוס טרויאני דינו 3 שנות מאסר, ומי שמפיץ סוס טרויאני (ושוב אין משנה אופן ההפצה) דינו 5 שנות מאסר.

מזו'תומרת "עורל סוס טרוייאני" ?

ברי, תתקשר לאח שלי ח', אם יש לך את הנייד שלו, אם לא דבר איתי.

נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי הצעדן » 31 אוגוסט 2006, 13:08

תודה !!!

עדכונים יבואו..
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד