המלצות למצלמה דיגיטלית וDVD

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

על ידי benbenam » 04 ספטמבר 2006, 11:28

טוב אני מניח שאתה יודע שיום כיפור אינו מועיל לצרות שבין אדם לחברו
פה אין קיצורי דרך אלוהיים.............
:wink:

אמיר
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי נועם » 04 ספטמבר 2006, 13:16

דביר,

תודה 8)

נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מצלמה

על ידי מטווחי מאיר רוט » 04 ספטמבר 2006, 17:55

אהלן ג'וקר...
בראשית עצתי, כתמיד, אני חושב שכל אחד וצרכיו, רצונותיו והעדפותיו.

לאחר הסייג, אשתדל לתת מנסיוני עם הדגמים שהחברים הטובים העלו. יש לי נסיון של כשנתיים עם הקאנון A95 (כיום בסדרה החדשה המקבילה לה היא הקאנון A620). כמו כן, הזדמן לי לצלם עם הקאנון A520.

לטעמי, ההבדל באיכות התמונה גדול מההפרש הכספי בין שני הדגמים, מה גם שהמסך המפרקי חסר לי מאוד. לכן, מבין שתיהן, אני ממליץ לרכוש את הקאנון A620. העצה הזו מסתמכת גם על עיון רב בפורומים שונים, בעיקר בארה"ב, בהם מצאתי חוות דעת הממליצות מאוד על הקאנון A620 לעומת חוות דעת פושרות על הקאנון A520.

יש לציין כי הקאנון A620 צורכת ארבע סוללות לעומת שתיים ומשכך היא כבדה ורחבה יותר, אך עבורי לנתונים כגון איכות תמונה ומסך מפרקי יש חשיבות גדולה יותר בבחירת מצלמה מאשר משקל (ובכך יש גם רמז לבחירה אחרת שעשיתי בתחום המשותף לכולנו פה...). אגב, הצבע של ה-A620 הינו אפור כהה לעומת הצבע האפור המטאלי השכיח יותר במצלמות הדיגיטליות השונות.

בשני הדגמים כרטיס הזכרון הבסיסי הינו משהו מגוחך אשר לא מספיק למספר תמונות מינימאלי. כדאי למצוא עסקה הכוללת כרטיס מוגדל במסגרת הרכישה (או בתוספת סמלית בלבד).

דבר אחרון, שים לב לכמה זמן תקפה האחריות (גם באותיות הקטנות, לעיתים אחריות 3 שנים הינה אחריות מלאה לשנה ועוד שנתיים ל"עבודה בלבד" או ל"חלקים בלבד").

תהנה,
אלעד.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ג'וקר » 04 ספטמבר 2006, 23:00

תודה רבה 8)
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב