לוח שנה

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

לוח שנה

על ידי nitz » 04 נובמבר 2006, 19:35

בבטאוני חיל האוויר של השנים האחרונות, צורף לגיליון האחרון של אותה שנה לוח שנה עבור השנה הבאה (באחד היו תמונות יפות של כלי טיס, באחר היו ציורים של הציפורים והעופות שאת שמם קיבלו כלי טיס, לצד אותם כלי טיס). אמנם היו לי חודשיים לעשות זאת, אך פספסתי את לוח השנה האחרון.
חשבתי איך להשיג אחד (אגב, אם למישהו יש לוח שנה חדש של בטאון חה"א שהוא לא מעוניין בו, אני עדיין אשמח לקבל אחד), ותוך כדי אמרתי לעצמי "בעצם למה רק תמונות מחה"א?" וממחשבות כאלו עברתי למחשבות על לוח שנה של תמונות נק"ל (וכוונתי לא לתמונות נשק בלבד) או סתם תמונות שצילמתי...

כמובן שכל אחד יכול עם טיפה עבודה להכין בעצמו לוח שנה פשוט, מהתמונות שהוא רוצה.
מנגד, ייתכן שבשיתוף פעולה תתקבל תוצאה טובה יותר, וגם ייתכן שלא רק אני מעוניין בלוח שנה מסוג זה.
כרגע אני רק בודק את האפשרות-אין לי קשרים או היכרות עם בית דפוס (אף אחד לא רוצה להדפיס את זה על דפי A4 פשוטים, נכון?:roll:), אבל חשבתי שיהיה נחמד אם נצליח לארגן משהו.

הרעיון של לוח השנה יכול להיות לפי נושאים-אולי נושא הנשק או קהילת הסליק בתחום כללי ולקחת תמונות יפות מכל הנושאים-ז"א לדוגמה תמונה של מדריך ירי שעובד עם יורה במטווח, תמונה של תחרות קליעה, תמונה ממפגשי הסליק (למשל, מפגש הילדים האחרון). אפשר גם נושאים אחרים, לאו דווקא עם קשר לתחום הירי-כמו תמונות נוף יפות שחברי האתר צילמו.

למישהו יש הצעות לבתי דפוס באזור המרכז (רצוי על ציר רחובות-אריאל: פ"ת, נס ציונה, ראשל"צ, ת"א עם עדיפות לרחובות ואריאל ), אולי טיפים לגבי העבודה כמו סוג הדף?
דרך נוספת אפשרית-סתם לבחור אחת מהפרסומות ששולחים בדוא"ל, של מישהו שעושה לוחות שנה, ולבדוק אולי דווקא כדאי אצלו. אח"כ נבוא אליו עם תמונות שנבחר (או כל אחד והתמונות שהוא יבחר) ולהערכתי, בתור קבוצה נקבל מחיר טוב יותר מאשר בתור יחידים.
יש מעוניינים?

(או מישהו שיש לו לוח שנה של חה"א?)
סליקאי כסף
סליקאי כסף

בטאון

על ידי argra11 » 05 נובמבר 2006, 12:56

לבטאון חיל האוויר תמיד נשאר גיליונות של חודש קודם אשר חזרו מהדוכנים.

תיקח גיליון ישן ותמצא את הטלפון של ה"שיווק".

הם ישמחו למכור לך..... :lol:
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד