תרומת דם - בואו נעשה מעשה...
1. את זה אני יודע, ואוהב אותך הרבה, ובדיוק לכן אני יכול להרשות לעצמי לכתוב ככה
(רק תיזהר, כי אם נמשיך באופן הזה - נלמד שנינו משפטים ונפתח יחד משרד, נשלים משפטים זה של זה ונעניק כירבולית פליז מפנקת לך ולרעייתך - עלי...). אני גם די בטוח שיש עוד הרבה אחרים כמוני, אבל בעיני מהות התרומה היא לתת עכשיו, כי ככה כשמישהו מוכר יזדקק יהיו מנות זמינות.
2. ניסו למנוע את זה, אבל זה דלף - אם בגלל חוסר זהירות ואם בגלל תחקיר עיתונאי, שהרי זכות הציבור לדעת היא זכות מקודשת שגוברת לפעמים על היגיון בריא.
3. לא בטוח לאיזו עדה אתה מתכוון (מבקרי בריטניה?) אבל מהם לא לקחו. אמרתי שהשיקול לקחת ולא להשתמש לא עושה אותי מאושר, אבל בעיני מדובר בסופו של דבר ברעה במיעוטה. אי לקיחת דם מעדה שלמה יכולה להתפרש כגזענות (ואמנם התפרשה כך) כי לא חסרים כאלה שלא מבינים שאין POLITICALLY CORRECT ברפואה, ויש שמבינים - אבל מוכנים לעשות הון פוליטי על החשבון בכל מקרה.
4. אין ספק. אני לא מבקר את עצם ההחלטה אלא רק את הנימוקים שלך אליה.
5. מעולה, תודה, ארשום לפני...
6. איחלתי לקצין הצלחה בהמשך דרכו
(רק תיזהר, כי אם נמשיך באופן הזה - נלמד שנינו משפטים ונפתח יחד משרד, נשלים משפטים זה של זה ונעניק כירבולית פליז מפנקת לך ולרעייתך - עלי...). אני גם די בטוח שיש עוד הרבה אחרים כמוני, אבל בעיני מהות התרומה היא לתת עכשיו, כי ככה כשמישהו מוכר יזדקק יהיו מנות זמינות.
2. ניסו למנוע את זה, אבל זה דלף - אם בגלל חוסר זהירות ואם בגלל תחקיר עיתונאי, שהרי זכות הציבור לדעת היא זכות מקודשת שגוברת לפעמים על היגיון בריא.
3. לא בטוח לאיזו עדה אתה מתכוון (מבקרי בריטניה?) אבל מהם לא לקחו. אמרתי שהשיקול לקחת ולא להשתמש לא עושה אותי מאושר, אבל בעיני מדובר בסופו של דבר ברעה במיעוטה. אי לקיחת דם מעדה שלמה יכולה להתפרש כגזענות (ואמנם התפרשה כך) כי לא חסרים כאלה שלא מבינים שאין POLITICALLY CORRECT ברפואה, ויש שמבינים - אבל מוכנים לעשות הון פוליטי על החשבון בכל מקרה.
4. אין ספק. אני לא מבקר את עצם ההחלטה אלא רק את הנימוקים שלך אליה.
5. מעולה, תודה, ארשום לפני...
6. איחלתי לקצין הצלחה בהמשך דרכו
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

אני חושב שאני גאה להכיר כל כך הרבה אנשים משכילים שכלתנים רגישים ובעלי מודעות ציבורית בלתי עיוורת !!!
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
אכן ישנה תקופה בין ההדבקות לבין הופעת הנגיף בצורה הניתנת לזיהוי בדם. עשרות של מקרי HIV חיוביים מתגלים כל שנה ועל כל אחד שמתגלה יש עוד כמה וכמה שלא יודעים עליהם כלל.
לכן, זה יכול להיות בדם של כל אחד, כך שתמיד יש סיכון בלקיחת מנת דם, וכמו שכולנו יודעים אין 100% ברפואה. מי שמבטיח אחרת פשוט מטעה את המטופלים שלו.
לדעתי זה הרבה יותר גרוע מבחינה ציבורית לקחת דם ולזרוק לפח מאשר לא לקחת בכלל, ואני שב ומזכיר את הטופס עליו חותם כל תורם, שכן הוא בנוי בדיוק ע"מ לסנן קבוצות סיכון. אם החליט מאן דהו שעדה X היא כולה קבוצת סיכון (?) יכול היה לנסח זאת בטופס. אני בטוח שהפגיעה היתה פחותה בהרבה.
ועוד לא דיברנו על דברים גרועים לא פחות ומדבקים פי עשרות מונים מ HIV שאופיניים אצל אוכלוסיות מסוימות ובכל זאת לא זורקים את הדם שלהם באופן כוללני
לכן, זה יכול להיות בדם של כל אחד, כך שתמיד יש סיכון בלקיחת מנת דם, וכמו שכולנו יודעים אין 100% ברפואה. מי שמבטיח אחרת פשוט מטעה את המטופלים שלו.
לדעתי זה הרבה יותר גרוע מבחינה ציבורית לקחת דם ולזרוק לפח מאשר לא לקחת בכלל, ואני שב ומזכיר את הטופס עליו חותם כל תורם, שכן הוא בנוי בדיוק ע"מ לסנן קבוצות סיכון. אם החליט מאן דהו שעדה X היא כולה קבוצת סיכון (?) יכול היה לנסח זאת בטופס. אני בטוח שהפגיעה היתה פחותה בהרבה.
ועוד לא דיברנו על דברים גרועים לא פחות ומדבקים פי עשרות מונים מ HIV שאופיניים אצל אוכלוסיות מסוימות ובכל זאת לא זורקים את הדם שלהם באופן כוללני
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
נכון שהסיכון קיים, אבל הטיעון שלך שווה לטיעון של "גם מי שלא שתה עושה תאונות דרכים, אז אין טעם להימנע מלנהוג שיכור למרות שהסיכוי גבוה יותר לתאונה"... אם הסיכון באוכלוסיה X גבוה יותר - הן בגלל המוצא והן בגלל מליון סיבות אחרות, הסיכוי של כל מנה הוא גבוה יותר משמעותית ולכן לא נבון לקחת את הסיכון הזה.
לגבי שאר הדברים - אני מאחוריך במאה אחוז, הן לגבי הדרך והן לגבי שאר הדברים, אבל כל אלה (ועוד רבים) לא קשורים לעניין... גם ניהול הכספים במד"א לא לרוחי, סדר העדיפויות במשרד הבריאות ועוד ועוד דברים ראויים לגנאי, אבל גם הם לגמרי לא קשורים לעניין...
לגבי שאר הדברים - אני מאחוריך במאה אחוז, הן לגבי הדרך והן לגבי שאר הדברים, אבל כל אלה (ועוד רבים) לא קשורים לעניין... גם ניהול הכספים במד"א לא לרוחי, סדר העדיפויות במשרד הבריאות ועוד ועוד דברים ראויים לגנאי, אבל גם הם לגמרי לא קשורים לעניין...
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

גלוקי כעס על עיתונאים זה דבר מיותר.
אני לעולם לא אכריח אותך..............
אבל אעשה הכל על מנת לשכנע אותך.
שרק -
צלצל למד"א טבריה בימי החול ותשאל על סידור העבודה של הניידת דם.
אם לא תצליח אעשה זאת מחר עבורך לכל גזרת ירדן.
אני לעולם לא אכריח אותך..............
אבל אעשה הכל על מנת לשכנע אותך.
שרק -
צלצל למד"א טבריה בימי החול ותשאל על סידור העבודה של הניידת דם.
אם לא תצליח אעשה זאת מחר עבורך לכל גזרת ירדן.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
donduck כתב:לכן, זה יכול להיות בדם של כל אחד, כך שתמיד יש סיכון בלקיחת מנת דם, וכמו שכולנו יודעים אין 100% ברפואה. מי שמבטיח אחרת פשוט מטעה את המטופלים שלו.
בדיוק מהסיבה שאין 100% - המטרה היא להקטין את הסיכון ככל האפשר.
עם כל הפוליטקלי קורקטנס שלך - אני בכלל לא בטוח שהיית שש ושמח שחס וחלילה אתה או מישהו מבני משפחתך היו צריכים לקבל מנת דם בידיעה שהיא באה מאוכלוסיה ברת מקדם סיכון גבוה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר