שאלה קשר לרישיון אקדח

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

שאלה קשר לרישיון אקדח

על ידי נחמן » 31 יולי 2007, 22:34

לק"י
קיבלתי עכשיו אישור לקניה וכו' של אקדח
השאלה שלי היא אם עכשיו אני מביא אקדח 0.738 או משו כזה (ברטה)
האם אני אוכל בעתיד לעבור ל9 מ"מ בלי בעיות או שאצטרך תבחינים מחדש?
אשמח לתשובה מהירה עקב כך שקרוב משפ' עם הברטה רוצה תשובה וסוף אוגוסט הוא מישתחרר מצבא קבע
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי c425x » 01 אוגוסט 2007, 07:42

כל עוד הרישיון יהיה בתוקף, תוכל להחליף בעתיד (אם לא ישתנו הכללים כמובן), אך תצטרך לעשות מטווח חוזר במקרה של עלייה (ובחלק מפקידי הרישוי גם ירידה) בקליבר.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 01 אוגוסט 2007, 10:44

כל עוד התבחין ממשיך להתקים תוכל להחליף כלים כמה שתרצה
בעיקרון יכול להפקיד רשוי לדרוש ממך להוכיח המשך עילה מתי שרק יתחשק לו אוו לעולם לא.
קימים מיקראים (פה באתר) שהחלפת האקדח עברה באופן חלק ללא הוכחת תבחין מחדש .
מצד שני אני מכיר מיקראים שהעברת כתובת מגורים (למרות שהרשיון ניתן בגין עיסוק בקו קידמי ולא מגורים) גררה סחבת ביוקראטיית מפה להודעה חדשה שהחלק השפוי שלה היה הוכחת זכאות מחודשת.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נחמן » 01 אוגוסט 2007, 11:49

סבבה תודה
אצלי תמיד ישרו התבחינים כי ת"ז שלי תהיה או על הישוב שאני גר בו עכשיו או על הישוב שההורים של גרים בו (אני גר באותו ישוב שההורים של אישתי גרים)
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי spy » 01 אוגוסט 2007, 21:01

בזהירות רבה אני אמליץ לבדוק היטב שהמקום בו אתה קונה אקדח נותן הדרכה ראשונית ראויה.
אני אומר זאת כי:
1. לפי מה שכתבת בהודעה ראשונה באשכול (0.738 או משהו כזה) אני מבין שהידע שלך באקדחים לוקה בחסר, פשוט כי לא קיים אקדח/קוטר כזה
2. יש מטווחים/חנויות נשק שעד שכבר מישהו מגיע לשם והם סוף סוף רואים קצת כסף - הם מאבדים את הצפון לגמרי וחותכים בבשר חי של איכות ומקצועיות ההדרכה כי הקונה ממהר, כי אין לא כוח לכל זה וכו'. אחרי זמן מה - הם כבר לא מסוגלים לתת הדרכה ראשונית טובה גם אם הלקוח חפץ בכך.

בהצלחה ובתקווה שתשתמש בנשק רק במטווחים! (ותעשה אותם הרבה יותר מפעם בשנתיים)
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי אילן ב » 02 אוגוסט 2007, 04:52

spy כתב:בזהירות רבה אני אמליץ לבדוק היטב שהמקום בו אתה קונה אקדח נותן הדרכה ראשונית ראויה.
אני אומר זאת כי:
1. לפי מה שכתבת בהודעה ראשונה באשכול (0.738 או משהו כזה) אני מבין שהידע שלך באקדחים לוקה בחסר, פשוט כי לא קיים אקדח/קוטר כזה
2. יש מטווחים/חנויות נשק שעד שכבר מישהו מגיע לשם והם סוף סוף רואים קצת כסף - הם מאבדים את הצפון לגמרי וחותכים בבשר חי של איכות ומקצועיות ההדרכה כי הקונה ממהר, כי אין לא כוח לכל זה וכו'. אחרי זמן מה - הם כבר לא מסוגלים לתת הדרכה ראשונית טובה גם אם הלקוח חפץ בכך.

בהצלחה ובתקווה שתשתמש בנשק רק במטווחים! (ותעשה אותם הרבה יותר מפעם בשנתיים)

:cry:
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי נחמן » 18 אוגוסט 2007, 23:44

תודה לכם על ההמלצות
אני מדובר בברטה 0.380
בע"ה העשה מטווח פעם בחודשיים שלושה ולא בטווח רחוק יותר
בעוד כ3-4 שנים אקנה אקדח 9 רגיל פולימרי (שאיפה לחדש)
והעשה גם קורס ירי מעשי וכו' פשוט עכשיו אני מקבל אקדח ואני צריך למען הרגשתי הטובה
בבוא הזמן הסתדר ואקנה משו יותר שימושי
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי nitz » 20 אוגוסט 2007, 18:53

אם אתה מחזיק את האקדח בכספת או מטווח כלשהו רק לשם אימוני ירי/כיף, לגיטימי

אם אתה מתכוון להסתובב איתו עליך (וחס וחלילה להזדקק לו מחוץ למטווח) ואתה חסר ניסיון בירי באקדחים, קורס ירי מעשי רצוי בהקדם האפשרי (פשוט "ההרגשה הטובה" שבגללה אתה אומר שאתה זקוק לאקדח, עושה לי קצת רע :) )

אם האקדח הזה לא מתאים לך, אתה תמיד יכול למכור אותו ולקנות אקדח אחר יותר טוב (ולא בהכרח "9 רגיל פולימרי")
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי spy » 21 אוגוסט 2007, 15:42

...ובמצב של שוק הנשק המשומש בארץ היום - מי שלא צריך משהו מיוחד מאוד - בעיניי אין שום סיבה לקנות חדש. ניתן להשיג אקדחים "משומשים" שלא ירו יותר מ-100 כדורים (שזה בעצם כלום) או כאלה שלא ירו ולו רק כדור אחד ובמחירים נמוכים משמעותית ממחירי האקדחים החדשים.
את הפרש הכסף - תשקיע בקורס ירי, באימונים רבים וברכישת אביזרים איכותיים (ממש כואב לי לראות אנשים עם גלוקים ב-5000 ש"ח בנרתיקי לא מתאים ב-35 ש"ח ע"ג חגורה לא מתאימה ב-9.99 מסופר-סנטר)
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי נחמן » 28 אוגוסט 2007, 20:34

כרגע כלכלית אני לר יכול ליקנות אקדח לא חדש ולא משומש
את האקדח קיבלתי בירושה שניה (סבא, חתן, בן דוד) אני מיתכוון לישמור על האקדח כל זמן שאפשר וגם כשאקנה אקדח אני העביר את הרישיון של אקדח זה ל"אחזקה" על בסיס "ירושה" עם "ערך סנטימנטלי"
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי itamar » 29 אוגוסט 2007, 07:22

נחמן כתב:כשאקנה אקדח אני העביר את הרישיון של אקדח זה ל"אחזקה" על בסיס "ירושה" עם "ערך סנטימנטלי"

על זה אנחנו אומרים שיהיה בהצלחה, ותבוא לשתף אותנו אם הצלחת...

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד