המלצה למחשב נישא
גם אני הייתי תומך נלהב של מחשבי IBM עד שעברתי ל-DELL.
מחשבים IBM מגיעים מותקנים מראש עם טונה של יישומים שאף אחד לא משתמש בהם שעולים לזיכרון בשעת האתחול של המחשב.
החל מ-NORTON INTERNET SECURITY שתוקפו פג אחרי 3 חודשים וכלה ב-GOOGLE DESKTOP. המעבדים של ה-THINK PAD בגרסאות הזולות יותר, יותר חלשים מאלה של המתחרים.
היום אני משתמש ב-DELL 620 מעבד DUO 2 גיגהרץ, 2ג"ב זיכרון מערכת XP ובטווח המחירים של ה-7-8K שקל. המחשב בא "נקי" מכל מיני ישומים שאני לא צריך, עובד נהדר.
א.
מחשבים IBM מגיעים מותקנים מראש עם טונה של יישומים שאף אחד לא משתמש בהם שעולים לזיכרון בשעת האתחול של המחשב.
החל מ-NORTON INTERNET SECURITY שתוקפו פג אחרי 3 חודשים וכלה ב-GOOGLE DESKTOP. המעבדים של ה-THINK PAD בגרסאות הזולות יותר, יותר חלשים מאלה של המתחרים.
היום אני משתמש ב-DELL 620 מעבד DUO 2 גיגהרץ, 2ג"ב זיכרון מערכת XP ובטווח המחירים של ה-7-8K שקל. המחשב בא "נקי" מכל מיני ישומים שאני לא צריך, עובד נהדר.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

donduck כתב:Webart כתב:אגב, היתר מפורש של מיקרוסופט מאשר התקנת XP PRO על כל מחשב שהגיע מותקן עם ויסטה ביזנס, תוך שימוש באותו מספר סידורי המופיע על מדבקת הרשיון של הויסטה (את זה גילתי לצערי רק אחרי שנאלצתי להשיג XP חדש, תודה יובל).
אגב, לנובו (IBM לענייננו) מציעה לרכישה ערכת DOWNGRADE בתשלום סמלי, לכל המעוניין (כנראה שיש לכך סיבה טובה ולהתראות ב-SP2).
האם יש הצעה/אפשרות דומה גם ל vista home premium?
שלילי, רק לגרסאות הביזנס.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
itamar כתב:גם אני הייתי תומך נלהב של מחשבי IBM עד שעברתי ל-DELL.
א.
אני ביצעתי בדיוק את המהלך ההפוך, מדל ליבמ.
שניהם, מנסיון, כאשר משתמשים בהתקנה המלאה (Recovery) ולא בהתקנת Win רגילה, מתקינים מלא שטויות, העדפתי האישית - התקנה מסודרת מדיסק של Windows, קטנה יותר ועם פחות זבל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
יש יבואן חדש לאפל, שמחליף את היבואן הקודם, "ידע", שעשה שמות למוצרים שלהם בארץ.
אם החדש ישכיל למכור אותם במחירי ארה"ב, או קרוב לכך, הרי שה MACBOOKבגירסאותיו השונות יקח את כל השוק בהליכה קלה.
לו הייתי יודע על כך לפני כ שבועיים - הייתי ממתין.
אם החדש ישכיל למכור אותם במחירי ארה"ב, או קרוב לכך, הרי שה MACBOOKבגירסאותיו השונות יקח את כל השוק בהליכה קלה.
לו הייתי יודע על כך לפני כ שבועיים - הייתי ממתין.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
Webart כתב:itamar כתב:גם אני הייתי תומך נלהב של מחשבי IBM עד שעברתי ל-DELL.
א.
אני ביצעתי בדיוק את המהלך ההפוך, מדל ליבמ.
שניהם, מנסיון, כאשר משתמשים בהתקנה המלאה (Recovery) ולא בהתקנת Win רגילה, מתקינים מלא שטויות, העדפתי האישית - התקנה מסודרת מדיסק של Windows, קטנה יותר ועם פחות זבל.
יפה..
1. כל הפואנטה היא להנות מההתקנה החוקית של Windows שבא OEM על המחשב הזה. אם מתקינים במקומו XP אחר אז צריך לשלם על עוד רשיון. שלא לדבר על העבודה שנדרשת להתקין את מערכת ההפעלה + כל הדרייברים. המחשב לא בא עם תקליטור, צריך להוריד אותם מהרשת.
2. הפואנטה היא גם האפשרות לשחזר את מערכת ההפעלה בלחיצה על הכפתור הכחול. אם מוותרים על זה, אז בשביל מה צריכים לשלם יותר על IBM?
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

חברים,
אני עומד על סף רכישת מחשב נייד לשימושים ביתיים (קצת לימודים, בעיקר אינטרנט) ומכל הדיון פה די התבלבלתי ..
על מה אתם ממליצים?
שחר
אני עומד על סף רכישת מחשב נייד לשימושים ביתיים (קצת לימודים, בעיקר אינטרנט) ומכל הדיון פה די התבלבלתי ..
על מה אתם ממליצים?
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד