שאלות כלליות
שאלות כלליות
אם בירי מעשי מותר שימוש בציין ליזר ?
מהו מחירו של אקדח גלוק 19s ו19C חדשים בארץ איזה מהם עדיף ולמה ?
לאבי יש אקדח CZ 75 כבר שנים לכבוד יום הולדתו ה50 אני רוצה לקנות(תת לו את הכסף) לו אקדח משופצר של גלוק 23, הוא ירה באחד כזה במטווח בארה"ב ומאוד התלהב ממנו ?
http://www.genmay.com/showthread.php?t=802490
האקדח השחור בתמונה השניה
עוד שאלה אם השיפצורים של האקדח יכולים לגרום לבעיה מבחינת הבאתו לארץ ?
קצת עזרה לא תזיק
לאבי יש אקדח CZ 75 כבר שנים לכבוד יום הולדתו ה50 אני רוצה לקנות(תת לו את הכסף) לו אקדח משופצר של גלוק 23, הוא ירה באחד כזה במטווח בארה"ב ומאוד התלהב ממנו ?
האקדח השחור בתמונה השניה
קצת עזרה לא תזיק
- משתמש חסום
Re: שאלות כלליות
את השיפורים לגלוק אתה יכול לעשות בארץ בלי הרבה מאמץ.
החיספוס של הגוף נעשה בראש וראשונה על ידי שיוף הבליטות בקת של הגלוק עם נייר זכוכית גס ואחר כך עבודה עם מלחם חשמלי חם לעשות את הנקודות האלו.
כוונת השלכה דוקטר אפשר להתקין, צריך נשק עם כרסומת שיכרסם את המסילות בצינה.
לגבי קנה עם מפצה - גם אני מחפש :)
א.
החיספוס של הגוף נעשה בראש וראשונה על ידי שיוף הבליטות בקת של הגלוק עם נייר זכוכית גס ואחר כך עבודה עם מלחם חשמלי חם לעשות את הנקודות האלו.
כוונת השלכה דוקטר אפשר להתקין, צריך נשק עם כרסומת שיכרסם את המסילות בצינה.
לגבי קנה עם מפצה - גם אני מחפש :)
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
אם אפשר גם תשובות על שתי השאלות האלו
לגבי קנה עם מפצה תיבא מחו"ל
לגבי קנה עם מפצה תיבא מחו"ל
- משתמש חסום
-=SonOfGun=- כתב:אם בירי מעשי מותר שימוש בציין ליזר ?
האקדח השחור בתמונה השניה
קצת עזרה לא תזיק
אוי ואבוי...שכחתי שהתחיל החופש הגדול...

- סליקאי ארד
אין שימוש בציין לייזר בירי מעשי. אין לו שום יתרון.
מה זה גלוק 19S
מה זה גלוק 19S

STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אולי התכוונת GLOCK 19 SF
אבל גם כזה אין...
יש GLOCK 21 SF
ההבדלים שאני מכיר (ואולי ערן יכול להוסיף כי הוא בעליו של אחד כזה...)
זה מסילת פיקטיני עם יותר מגרעות והורידו את החלק האחורי שאליו אפשר לדחוף קת...

אבל גם כזה אין...
יש GLOCK 21 SF
ההבדלים שאני מכיר (ואולי ערן יכול להוסיף כי הוא בעליו של אחד כזה...)
זה מסילת פיקטיני עם יותר מגרעות והורידו את החלק האחורי שאליו אפשר לדחוף קת...

אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
שפן סלעים כתב:אוי ואבוי...שכחתי שהתחיל החופש הגדול...
נכון שהידע שלי כרגע הוא מינימלי אבל אני בהחלט לא ילד משועמם שיצא לחופש .

הידע לי התרחב מאוד בחודשים הקרובים ואני מבטיח שלך שאם אתה משתתף בירי מעשי אנחנו עוד נפגש בתחרויות.
השאלה על יבוא האקדח היא רק בגדר גישוש כרגע אני צריך לבדוק איזה אישורים זה מצריך ואם זה שווה את המאמץ.
הגלוק 19S הוא הדור השלישי לדגם ה19 של גלוק שיצא בשנת 1999 .
http://www.gunslot.com/guns/glock-19
ככה הוא נראה
http://www.shoreshotpistolrange.com/upl ... 719501.jpg
"יתרונות צייני לייזר
היתרון הגדול ביותר של צייני לייזר הוא בכך שהם מאפשרים יכולת מכוון והצבעה באופן טבעי ביותר. הם מאפשרים ירי עם שתי עיניים פקוחות והתמקדות במטרה בלבד תוך שמירה על חדות ראיה, עומק שדה נרחב וראיה היקפית מלאה. עקום הלמידה של ירי עם ציין לייזר מאפשר השגת תוצאות טובות למדי בזמן קצר ביותר."
מסרטון הוידאו הזה ציין הלייזר נראה יעיל מאוד http://www.youtube.com/watch?v=-YB6hem0 ... re=related
אלו נראים יתרונות מאוד משמעותיים למתחיל כמוני.
מה הם החסרונות של אקדח הגלוק 19C ?
אם בקורס אני יוכל לבחור את האקדח מתוך מגוון סוגים או שיש דגם ספציפי ?
מה תפקיד האדם אשר הולך בעקבות היורה בתחרות ירי מעשי ?
- משתמש חסום
בקישור שלך אתה מדבר על GLOCK 19 דור 3.
אני לא יודע מזה גלוק 19S וגם אין שום דבר עליו ברשת...
תקרא פה קצת על גלוקים, כי אני רואה שחסר לך ידע בסיסי מאוד.
בכל מקרה GLOCK 19C זה גלוק עם מפצה סטייה או באנגלית-compensator.

בכל מקרה אחרי שעברתי שוב על רשימת הכלים של גלוק לגלוק 19 יש רק G19 וG19C
אני מתקן את עצמי כי ראיתי שיש גם: G20SF, G21SF, G29SF, G30SF
בכל מקרה ירי עם מפצה סטייה בירי מעשי מכניסה אותך אוטומטית לקטגוריית: "modified"
(אם אני טועה שיורי הירי המעשי יתקנו אותי...)
אני לא יודע מזה גלוק 19S וגם אין שום דבר עליו ברשת...
תקרא פה קצת על גלוקים, כי אני רואה שחסר לך ידע בסיסי מאוד.
בכל מקרה GLOCK 19C זה גלוק עם מפצה סטייה או באנגלית-compensator.

בכל מקרה אחרי שעברתי שוב על רשימת הכלים של גלוק לגלוק 19 יש רק G19 וG19C
אני מתקן את עצמי כי ראיתי שיש גם: G20SF, G21SF, G29SF, G30SF
בכל מקרה ירי עם מפצה סטייה בירי מעשי מכניסה אותך אוטומטית לקטגוריית: "modified"
רועי 357 כתב:בכל מקרה ירי עם מפצה סטייה בירי מעשי מכניסה אותך אוטומטית לקטגוריית: "modified"
לא.
אם מפצה הסטיה "התגלה" לאחר שכבר התחלת לירות - לא הצהרת על המחלקה הנכונה, כמו שקרה לא פעם בליגה האחרונה - אתה עובר לOPEN
אם הצהרת "MODIFIED" אבל האקדח לא נכנס לקופסא לפי המפורט בנספח D3 - אתה OPEN
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
[/quote]-=SonOfGun=- כתב:הגלוק 19S הוא הדור השלישי לדגם ה19 של גלוק שיצא בשנת 1999 .
http://www.gunslot.com/guns/glock-19
ככה הוא נראה
http://www.shoreshotpistolrange.com/upl ... 719501.jpg
הs שמופיעה שם היא s הרבים באנגלית ולא דגם של האקדח
"יתרונות צייני לייזר
היתרון הגדול ביותר של צייני לייזר הוא בכך שהם מאפשרים יכולת מכוון והצבעה באופן טבעי ביותר. הם מאפשרים ירי עם שתי עיניים פקוחות והתמקדות במטרה בלבד תוך שמירה על חדות ראיה, עומק שדה נרחב וראיה היקפית מלאה. עקום הלמידה של ירי עם ציין לייזר מאפשר השגת תוצאות טובות למדי בזמן קצר ביותר."
מסרטון הוידאו הזה ציין הלייזר נראה יעיל מאוד http://www.youtube.com/watch?v=-YB6hem0 ... re=related
אלו נראים יתרונות מאוד משמעותיים למתחיל כמוני.
אם תירה בקצב הזה בירי מעשי, תגיע אחרי המקום האחרון.
לא כל מה שכתוב באנטרנט שווה ציטוט, בטח שלא כאן.
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
donduck כתב:רועי 357 כתב:בכל מקרה ירי עם מפצה סטייה בירי מעשי מכניסה אותך אוטומטית לקטגוריית: "modified"
לא.
אם מפצה הסטיה "התגלה" לאחר שכבר התחלת לירות - לא הצהרת על המחלקה הנכונה, כמו שקרה לא פעם בליגה האחרונה - אתה עובר לOPEN
לא כל כך הבנתי את ההסבר שלך...
אני נניח מגיע לתחרות עם גלוק 17C חדש מהקופסה ללא חצי שיפור.
אני מצהיר שאני MODIFIED זה תקין?
או לחילופין אני מגיע עם אותו אקדח ונרשם לstandard ואז מבחינים שיש לי 17C אני עובר ישר לOPEN?
ומה זה נספח D3? אני אומנם לא עשיתי עדיין קורס ירי מעשי אבל אני משתדל לעקוב אחרי חוקים ואחרי תחריות ולראות וקצת להתאמן בעצמי...
רועי 357 כתב:donduck כתב:רועי 357 כתב:בכל מקרה ירי עם מפצה סטייה בירי מעשי מכניסה אותך אוטומטית לקטגוריית: "modified"
לא.
לא כל כך הבנתי את ההסבר שלך...
אני נניח מגיע לתחרות עם גלוק 17C חדש מהקופסה ללא חצי שיפור.
אני מצהיר שאני MODIFIED זה תקין?
תקין
או לחילופין אני מגיע עם אותו אקדח ונרשם לstandard ואז מבחינים שיש לי 17C אני עובר ישר לOPEN?
נכון
ומה זה נספח D3? אני אומנם לא עשיתי עדיין קורס ירי מעשי אבל אני משתדל לעקוב אחרי חוקים ואחרי תחריות ולראות וקצת להתאמן בעצמי...
http://www.ipsc.org/pdf/RulesHandgun.pdf
לא הכל אפשר ללמוד לבד...
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
donduck כתב:
אין לי ניסיון אבל אני חושב שאני צריך לנסות את זה לבד קשה לי לאמין שזה עד כדי כך יאט אותי כי אני בסך הכל רואה את נקודה ויורה ,הזמן היחידי שיתבזבז זה על הפעלת הציין ואם צריך גם כיבויו בסוף מקצה.
חברה תתרכזו אני צריך כמה תשובות ככה שאל תתפזרו לי בכל הנושאים כי זה גורם לי לבלבול
1) איך אתם מכוונים בירי מעשי על פי רגש כי ראיתי גם שהמרחקים הם לא כל כך גדולים לכן donduck אומר שיקח לי הרבה זמן ?
2) מהו מחירו של אקדח גלוק 19s ו19C חדשים בארץ איזה מהם עדיף ולמה ?
3) מהי מסילת פיקטיני ומה המגרעות שלה?
4) מה תפקיד האדם אשר הולך בעקבות היורה בתחרות ירי מעשי נראה כאילו הוא בודק משהו בירי?
5) אם כדורי 9x19mm נחשבים זולים?
- משתמש חסום
-=SonOfGun=- כתב:donduck כתב:
אין לי ניסיון אבל אני חושב שאני צריך לנסות את זה לבד קשה לי לאמין שזה עד כדי כך יאט אותי כי אני בסך הכל רואה את נקודה ויורה ,הזמן היחידי שיתבזבז זה על הפעלת הציין ואם צריך גם כיבויו בסוף מקצה.
חברה תתרכזו אני צריך כמה תשובות ככה שאל תתפזרו לי בכל הנושאים כי זה גורם לי לבלבול
1) איך אתם מכוונים בירי מעשי על פי רגש כי ראיתי גם שהמרחקים הם לא כל כך גדולים לכן donduck אומר שיקח לי הרבה זמן ?
2) מהו מחירו של אקדח גלוק 19s ו19C חדשים בארץ איזה מהם עדיף ולמה ?
3) מהי מסילת פיקטיני ומה המגרעות שלה?
4) מה תפקיד האדם אשר הולך בעקבות היורה בתחרות ירי מעשי נראה כאילו הוא בודק משהו בירי?
5) אם כדורי 9x19mm נחשבים זולים?
1.בירי מעשי מכוונים בדרך כלל עם הכוונות של האקדח-או כוונת השלכה שמרכיבים.
2.שוב אין דבר כזה גלוק 19S, יש רק גלוק 19 וגלוק 19C המחיר של גלוק רגיל מתקרב ל5000 של גלוק 19C קצת יקר יותר.
3.מסילת פיקטיני היא מסילת אביזרים וכוונות ברוחב 20 מ"מ
http://en.wikipedia.org/wiki/Picatinny_rail
4.האדם מאחורי היורה הוא שופט והוא רואה שהיורה לא עובר על הוראות הבטיחות ופועל לפי כל החוקים בנוסף הוא מודד את הזמן שלוקח המקצה בעזרת מכשיר בשם PACT
http://pact.com/index.php?option=com_co ... &Itemid=63
5. כדור 9מ"מ נחשב זול לשאר התחמושות בישראל - ישראל זאת ארץ של 9 מ"מ רוב האקדחים בישראל הם בקוטר הזה.
אתה שואל שאלות שמראות שאין לך שום ידע או ניסיון קודם תקרא קצת בפורום כל מה שאתה מחפש כבר נכתב פה עשרות פעמים
רועי - כל הכבוד על אורך הרוח - תכונה של מורה ומדריך - שאפו !!!
לגבי השימוש בלייזר:
נכון הדבר כי יש לסמן לייזר יישומים נהדרים בהגנה עצמית , חלקם גם יכולים להאיץ את זמן הפגיעה במטרה.
לסמן לייזר גם חסרונות - למשל שהוא חושף אותך , למשל שהסוללה עלולה להיגמר ברגע הכי לא מתאים.
המלצתי לכל יורה היא לרכוש את מיומנויות האקדח הבסיסיות ללא שימוש באביזרי עזר למיניהם. לאחר תירגול ואימון רב ולאורך שנים של ניסיון יוכל יורה לבחור לעצמו עזרים אשר יעזרו לו לשפר תוצאות ויכולות קצה של מהירות ודיוק.
קורס ירי מעשי אינו מקנה רשיון לנשיאת אקדח. הקורס הינו מבוא נפלא לעולם האקדוחנות אך מהווה בסיס של יכולת ואימון - אחריו תדע גם באימון עצמי לשפר את עצמך. אם אתה עומד בעילה על פי דרישות משרד הפנים תקבל רשיון לאקדח ותוכל לרכוש מה שתמצא בחנויות הנשק השונות. ייבוא אישי של נשק אינו אפשרי ללא רשיון סוחר נשק והפרוצדורות מורכבות מספיק כך שגם סוחרים לא ייבאו כל נשק מסוג שהוא אלא יתמקדו במה שניתן למכור יחסית בקלות בארץ. אקדח גלוק 23 מהסוגים שציינת בתחילת השרשור יעלו סכום מופרך של כסף בייבוא לארץ - עד פי 4-5 ממחירם בחו"ל - וזאת בהנחה שמישהו יסכים לייבא אותו עבורך. מפצה הסטייה המקורי בגלוק אינו יעיל במיוחד. לא הייתי רוכש אותו מסיבות נוספות של השפרצת חלקיקי אבק שריפה בוער כלפי מעלה שיכולים להיכנס לעיניים ובשל העובדה שאינו תורם משמעותית לירי. אגב, עלול לסנוור בירי בלילה...בקיצור - אני נגד קנים עם יותר משני חורים - בכניסה וביציאה - לא יודע למה לוקחים יותר כסף על פחות מתכת...

לגבי השימוש בלייזר:
נכון הדבר כי יש לסמן לייזר יישומים נהדרים בהגנה עצמית , חלקם גם יכולים להאיץ את זמן הפגיעה במטרה.
לסמן לייזר גם חסרונות - למשל שהוא חושף אותך , למשל שהסוללה עלולה להיגמר ברגע הכי לא מתאים.
המלצתי לכל יורה היא לרכוש את מיומנויות האקדח הבסיסיות ללא שימוש באביזרי עזר למיניהם. לאחר תירגול ואימון רב ולאורך שנים של ניסיון יוכל יורה לבחור לעצמו עזרים אשר יעזרו לו לשפר תוצאות ויכולות קצה של מהירות ודיוק.
קורס ירי מעשי אינו מקנה רשיון לנשיאת אקדח. הקורס הינו מבוא נפלא לעולם האקדוחנות אך מהווה בסיס של יכולת ואימון - אחריו תדע גם באימון עצמי לשפר את עצמך. אם אתה עומד בעילה על פי דרישות משרד הפנים תקבל רשיון לאקדח ותוכל לרכוש מה שתמצא בחנויות הנשק השונות. ייבוא אישי של נשק אינו אפשרי ללא רשיון סוחר נשק והפרוצדורות מורכבות מספיק כך שגם סוחרים לא ייבאו כל נשק מסוג שהוא אלא יתמקדו במה שניתן למכור יחסית בקלות בארץ. אקדח גלוק 23 מהסוגים שציינת בתחילת השרשור יעלו סכום מופרך של כסף בייבוא לארץ - עד פי 4-5 ממחירם בחו"ל - וזאת בהנחה שמישהו יסכים לייבא אותו עבורך. מפצה הסטייה המקורי בגלוק אינו יעיל במיוחד. לא הייתי רוכש אותו מסיבות נוספות של השפרצת חלקיקי אבק שריפה בוער כלפי מעלה שיכולים להיכנס לעיניים ובשל העובדה שאינו תורם משמעותית לירי. אגב, עלול לסנוור בירי בלילה...בקיצור - אני נגד קנים עם יותר משני חורים - בכניסה וביציאה - לא יודע למה לוקחים יותר כסף על פחות מתכת...

האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד