מחפש סלולרי עם חיבור ל-USB
מחפש סלולרי עם חיבור ל-USB
סליקאים יקרים,
היום אני מחזיק במעוק (טלפון סלולרי) מסוג נוקיה 7160, מכשיר לפלפי לחלוטין ושימושי מאוד, ברשת סלקום. אני משתמש בו "בשטח" עם הלפטופ הישן שלי למשלוח אימיילים והודעות לסליק. הוא מתחבר לטלפון באמצעות פתיל ליציאת COM1, שקע מסוג D9.
בלפטופ החדש אין COM1, והיציאה המקובלת שלו הנה מסוג USB.
האם קיים "מעוק" שיש לו פתיל חיבור USB לשידור נתונים ממחשב נייד?
עליי לציין שמערכת ההפעלה Win XP אינה תומכת באינטרנט סלולרי דרך אינפרא אדום.
אודה על כל עצה.
שלכם
היום אני מחזיק במעוק (טלפון סלולרי) מסוג נוקיה 7160, מכשיר לפלפי לחלוטין ושימושי מאוד, ברשת סלקום. אני משתמש בו "בשטח" עם הלפטופ הישן שלי למשלוח אימיילים והודעות לסליק. הוא מתחבר לטלפון באמצעות פתיל ליציאת COM1, שקע מסוג D9.
בלפטופ החדש אין COM1, והיציאה המקובלת שלו הנה מסוג USB.
האם קיים "מעוק" שיש לו פתיל חיבור USB לשידור נתונים ממחשב נייד?
עליי לציין שמערכת ההפעלה Win XP אינה תומכת באינטרנט סלולרי דרך אינפרא אדום.
אודה על כל עצה.
שלכם
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
בטלפון SK יש גם עין א.א. שניתן לקשר בינה לבין מחשב לאחר התקנת תוכנה שיש אותה באתר www.s-k.co.il (אני לא יודע לעשות קישור אז תסלחו לי) וחוץ מזה ברשת אורנג' יש נוקיה 9110 שהוא לפטופ לכל דבר עם מודם סלולרי. דרך אגב ניתן ליקנות מודמים סלולריים ברשת אורנג' (לא, אני לא הסוחן שלהם).
מטרת העל: לחזור הביתה בשלום!
***__ מדריך ירי __***
***__ מדריך ירי __***
כנרתי, אורנג' לא מוכרת, אבל יורוקום כן, את ה-9210i, מכיר מעולה (יש לי אחד כזה) אך המודם שלו איטי ביותר, אם כבר הייתי ממליץ לקחת את אחד המכשירים התומכים ב-GPRS כדי להתחבר לאינטרנט (אני עצמי נושא נוקיה 6610 למטרה זו בלבד), החיבור מהיר, זול יחסית (50 ש"ח ל-100 MB באורנג') ואין צורך בכבל, מכיוון שכל המכשירים האלו עובדים ב-IR.
אם מישהו מתעניין בצפייה בביצועי שתי הפלטפורמות, ביום שישי אני באשדוד עם כל הציוד, ואשמח להדגים לו.
ובנוסף, רשת פלאפון משיקה את רשת ה-X1 שלהם, שתציע חיבור מהיר מאוד בכרטיסי PCMCIA, לגבי מחירים, אני עדיין לא מעודכן.
אגב, גם אורנג' מציעה חיבור GPRS בכרטיס PCMCIA, הכרטיס עצמו עולה 2400 ש"ח, ניתן לקבלו ב-36 תשלומים.
עוד הבדל חשוב ביותר בין HIGH SPEED (כמו ב-9210) לבין GPRS הוא שב-HS משלמים על כל זמן החיבור, לעומת GPRS בו אתם יכולים להיות מחוברים 24 שעות ביממה ולשלם רק על האינפורמציה ששלחתם/קיבלתם.
אם מישהו מתעניין בצפייה בביצועי שתי הפלטפורמות, ביום שישי אני באשדוד עם כל הציוד, ואשמח להדגים לו.
ובנוסף, רשת פלאפון משיקה את רשת ה-X1 שלהם, שתציע חיבור מהיר מאוד בכרטיסי PCMCIA, לגבי מחירים, אני עדיין לא מעודכן.
אגב, גם אורנג' מציעה חיבור GPRS בכרטיס PCMCIA, הכרטיס עצמו עולה 2400 ש"ח, ניתן לקבלו ב-36 תשלומים.
עוד הבדל חשוב ביותר בין HIGH SPEED (כמו ב-9210) לבין GPRS הוא שב-HS משלמים על כל זמן החיבור, לעומת GPRS בו אתם יכולים להיות מחוברים 24 שעות ביממה ולשלם רק על האינפורמציה ששלחתם/קיבלתם.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מודם AIR CARD 750 של סלקום:
קישור:
http://www.cellcom.co.il/cellcom/
doa_iis.dll/Serve/item/Hebrew/1.8.1.7.1.html

קישור:
http://www.cellcom.co.il/cellcom/
doa_iis.dll/Serve/item/Hebrew/1.8.1.7.1.html
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
ה"שן הכחולה" אכן אסורה לשימוש בארץ, מכיוון שהתדרים בה היא עובדת מוגדרים ע"י משרד התקשורת כתדרים השייכים לצבא/משרד הבטחון.
לפני כשבוע ביצעתי ברור מול סוני לגבי מצלמת וידאו עבור לקוחה שלי, וקיבלתי תשובה ש"אנחנו לא מייבאים את הדגם הזה לארץ כי יש לו בלו-טוט' ולכן אסור להכניס אותו לארץ.
לגבי ויי-פיי, אכן מדובר בייעוד שונה לחלוטין, זהו התקן רשת ולא אמצעי לחיבור אביזרים פריפריאליים כמו הבלו-טוט' או ה-IR.
לפני כחודש הציעו בסקאל און-ליין ערכה של D-Link של ראוטר ויי-פיי וכרטיס PCMCIA במחיר של 880 ש"ח, תאמינו לי שהיה שווה כל גרוש, אין יותר כבל של 20 מ' שרץ אחרי בכל הבית, המהירות ללא כל הבדל, למחשבים הנייחים יש חיבור כבל רגיל (לא צריך כרטיסים אלחוטיים לכל המחשבים בבית)... אחחחח, לה דולצ'ה ויטה.
לפני כשבוע ביצעתי ברור מול סוני לגבי מצלמת וידאו עבור לקוחה שלי, וקיבלתי תשובה ש"אנחנו לא מייבאים את הדגם הזה לארץ כי יש לו בלו-טוט' ולכן אסור להכניס אותו לארץ.
לגבי ויי-פיי, אכן מדובר בייעוד שונה לחלוטין, זהו התקן רשת ולא אמצעי לחיבור אביזרים פריפריאליים כמו הבלו-טוט' או ה-IR.
לפני כחודש הציעו בסקאל און-ליין ערכה של D-Link של ראוטר ויי-פיי וכרטיס PCMCIA במחיר של 880 ש"ח, תאמינו לי שהיה שווה כל גרוש, אין יותר כבל של 20 מ' שרץ אחרי בכל הבית, המהירות ללא כל הבדל, למחשבים הנייחים יש חיבור כבל רגיל (לא צריך כרטיסים אלחוטיים לכל המחשבים בבית)... אחחחח, לה דולצ'ה ויטה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
Hi-Fi ו-Bluetooth שוחררו לשימוש הציבור !!!
בעיתון הארץ היום, מופיעה כתבה שכותרתה:
תדרי ה-Fi-Wi לשימוש אזרחי.
ניתן לקרא באתר הארץ:
http://www.haaretz.co.il
יש להקליק על הכותרת מימן לתמונה הזו:

תדרי ה-Fi-Wi לשימוש אזרחי.
ניתן לקרא באתר הארץ:
http://www.haaretz.co.il
יש להקליק על הכותרת מימן לתמונה הזו:

"אם תמיד תעשה את מה שתמיד עשית, תגיע תמיד רק לאן שהגעת" (פ. אלמוני)
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד