צריך רישיון לזה...
צריך רישיון לזה...
http://www.xinventions.com/main/spud/pac4.htm
תגידו צריך רישיון לדברים האלו...
או איזה שהוא אישור...אם יראו אותי עם דבר כזה יחרימו לי אותו...
וביכלל מה אתם חושבים על זה...
תגידו צריך רישיון לדברים האלו...

או איזה שהוא אישור...אם יראו אותי עם דבר כזה יחרימו לי אותו...
וביכלל מה אתם חושבים על זה...
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
בלישניקוב, פריוויט.
אני ואישה של לאוניד, מה עובדת איתי, מתמשים מחשיר זה בשפיל פוטחת סתימות בג'ורה אצל לאוניד בבית של גיס.
אם צריח פותחת בבית שימושה דרך לקקי עוברת החוצה, אולי יוטר טובה משתמשת בקלי כזה.
(מיקה, מי כמוך יודע שלא להעלות תמונות ברוחב העולה על 400 פיקסלים, לכן נמחקה התמונה של מכונת הג'ורה שלך, Webart)
רק אישה שלך צריחה עומדת רחוק מקקי, אחר כך אני לא מחניס אותה במיתה יושנת.
אין עבודה , אין ספה
קשה....קשה
אני ואישה של לאוניד, מה עובדת איתי, מתמשים מחשיר זה בשפיל פוטחת סתימות בג'ורה אצל לאוניד בבית של גיס.
אם צריח פותחת בבית שימושה דרך לקקי עוברת החוצה, אולי יוטר טובה משתמשת בקלי כזה.
(מיקה, מי כמוך יודע שלא להעלות תמונות ברוחב העולה על 400 פיקסלים, לכן נמחקה התמונה של מכונת הג'ורה שלך, Webart)
רק אישה שלך צריחה עומדת רחוק מקקי, אחר כך אני לא מחניס אותה במיתה יושנת.
אין עבודה , אין ספה
קשה....קשה
מיקה,
כשמכינים וודקה מתפוחי אדמה, את הקליפות זורקים, את הוודקה שותים, לא להיפך ...
כשמכינים וודקה מתפוחי אדמה, את הקליפות זורקים, את הוודקה שותים, לא להיפך ...

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אהה...
higt-poweR
כן הוא יכול לשגר חלקים אבל אני לא יודע אם יהרוג בן אדם...
בוא נגיד ככה אני אישית בניתי משהוא יותר קטן בעזרת שני בקבוקים של 2 ליטר מחובר למערכת צינורות של חצי אינץ והוא העיף חתיכה של גליל נייר דחוס באורך של 3 ס"מ למרחק של 40 מטר בערך, אז אני לא יודע מה יעשה צינור של 3 אינץ באורך של מטר וחצי שמחובר למערך צינורות של אינץ...אני חושב שהוא יעיף דברים ממש בכוח...
בקשר לחלקי אינסטלציה...מספיק צינור פלדה אחד ושני ***** כדי שתהפוך מסוכן לציבור...

כן הוא יכול לשגר חלקים אבל אני לא יודע אם יהרוג בן אדם...
בוא נגיד ככה אני אישית בניתי משהוא יותר קטן בעזרת שני בקבוקים של 2 ליטר מחובר למערכת צינורות של חצי אינץ והוא העיף חתיכה של גליל נייר דחוס באורך של 3 ס"מ למרחק של 40 מטר בערך, אז אני לא יודע מה יעשה צינור של 3 אינץ באורך של מטר וחצי שמחובר למערך צינורות של אינץ...אני חושב שהוא יעיף דברים ממש בכוח...
בקשר לחלקי אינסטלציה...מספיק צינור פלדה אחד ושני ***** כדי שתהפוך מסוכן לציבור...

ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
אז
אז הוא כניראה יכנס בך וישאיר סימן!!!
דרך אגב יריתי בטריה למרחק של איזה 60-70 מטר היום!!!
דרך אגב יריתי בטריה למרחק של איזה 60-70 מטר היום!!!
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
בלישניקוב, ערב תוב.
אני ואישה זה של לאוניד, קורעים את המחתבים אתה לשלוחה בFורוM.
אישה של לאוניד אמרת, היא היתה בטאילנדה, רואה הופעה של אישאות מיטיאלנדה, מוציאות בשפריצה גם בטריות, גם סקין גילוחה, גם טמפונה ועוד הרבה דברים מה קונים בסופר של טיב טעם.
אני לשאול, איך אתה שואלת קול מיני שאילה על קדורות מאקדח מטפלון של מחבט ?, רובה מה זה של אינסטלטור, חיץ מיקשת, רוגטקא של קרודים מתכט ???
אם אתה מחפשת מכונה, מה יורה תוף תוף, אישה של לאוניד אמרת, אוכלת שועית, מה לא מבשלת עד הסופה, סמים 2 חבילות סודה מה לשתיה, מארבבים הכל ולבלוע, לא לועסת.
אישה של לאוניד, מכינה זה כל יום שישי, אחר כך לאוניד הולכת בבית שלה...לא בה יותר לסירה שבוע...
קשה....קשה...
אבל לאוניד אמרת, אפשר גם מעיף מצבר של אוטו גדולה גדולה (אפילו של אוטובוסקה אבטומתית).
בשביל וודקה GUUSA, לא מדברת הרבה, אישה של לאוניד עוסה וודקה בבית, קילו שמרים זה טרי, 10 קילה סוקר, 20 קילו זה מיים, סמים הקול בסיר מה יושב על אש גדול גדול, עוברת גזה בצינורים זה אולי שבוע, אחר ככה, לבקבוקה....90 אחוזים זה טוף מאוד...אפילו לאוטו של לאוניד (לדה GL שנה 73) נוסע ככה אולי...חצי יום.
-----------------------
מי שותה בבוקר וודקה במיץ,
בלילה הולכת לפליץ
-----------------------
אני ואישה זה של לאוניד, קורעים את המחתבים אתה לשלוחה בFורוM.
אישה של לאוניד אמרת, היא היתה בטאילנדה, רואה הופעה של אישאות מיטיאלנדה, מוציאות בשפריצה גם בטריות, גם סקין גילוחה, גם טמפונה ועוד הרבה דברים מה קונים בסופר של טיב טעם.
אני לשאול, איך אתה שואלת קול מיני שאילה על קדורות מאקדח מטפלון של מחבט ?, רובה מה זה של אינסטלטור, חיץ מיקשת, רוגטקא של קרודים מתכט ???
אם אתה מחפשת מכונה, מה יורה תוף תוף, אישה של לאוניד אמרת, אוכלת שועית, מה לא מבשלת עד הסופה, סמים 2 חבילות סודה מה לשתיה, מארבבים הכל ולבלוע, לא לועסת.
אישה של לאוניד, מכינה זה כל יום שישי, אחר כך לאוניד הולכת בבית שלה...לא בה יותר לסירה שבוע...
קשה....קשה...
אבל לאוניד אמרת, אפשר גם מעיף מצבר של אוטו גדולה גדולה (אפילו של אוטובוסקה אבטומתית).
בשביל וודקה GUUSA, לא מדברת הרבה, אישה של לאוניד עוסה וודקה בבית, קילו שמרים זה טרי, 10 קילה סוקר, 20 קילו זה מיים, סמים הקול בסיר מה יושב על אש גדול גדול, עוברת גזה בצינורים זה אולי שבוע, אחר ככה, לבקבוקה....90 אחוזים זה טוף מאוד...אפילו לאוטו של לאוניד (לדה GL שנה 73) נוסע ככה אולי...חצי יום.
-----------------------
מי שותה בבוקר וודקה במיץ,
בלילה הולכת לפליץ
-----------------------
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד