משטרת תנועה
משטרת תנועה
השבוע עצר אותי שוטר תנועה לבדיקת רשיונות ובסוף רגע לפני ששיחרר אותי הוא ביקש את הפלאפון שלי ורשם אותו, אותו דבר קרה לאבא שלי גם השבוע.
למישהו יש מושג מה הנוהג החדש הזה ולמה הוא משמש?
יומטוב, אורן.
למישהו יש מושג מה הנוהג החדש הזה ולמה הוא משמש?
יומטוב, אורן.
GO BIG OR GO HOME
trooperglock כתב:אולי מצאת חן בעיניו?
בחייך, טום, תהיה רגיש..
אולי שידוך לבת שלו ? אחרי הכל, הבחור שומר חוק ומשפט.. לא עובר עבירות תנועה, נוסע עם רשיונות, מדבר יפה עם האבא של הכלה, לא מעשן ולא שותה (בנהיגה) ...
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
1. לא הייתי שולל את הרעיון של trooperglock. אם תכניס לעניין גם את העובדה שעכשיו כשבעיות הגב נפתרו אתה הרבה יותר, נגיד, גמיש, ייתכן וזהו תחילתה של ידידות מופלאה.
2. אם נלך על האופציה של הבת, זה הזמן להגיד "כבדהו וחשדהו". במרחב ירקון קראו לה פנינה, האבא בתנועה והיא בקשר. אף אחד לא רצה ליצור קשר. מעבר לזה שהיא היתה מפחידה כשלעצמה כולם פחדו ממה שיקרה כשהאבא יתפוס אותך באין כניסה. יש יותר מדרך אחת לשלול רשיון...
3. "מדבר יפה עם האבא"??? נראה את הגבר שלא מדבר יפה לשוטר תנועה כשההוא חושב על לרשום לו דו"ח... זה כמו שתינוק ישתין על המוהל - סיפוק מיידי וקצר טווח, שעלול להתברר כשגיאה טקטית מאוחר יותר
*** אופס! איכשהו הייתי תחת הרושם שנעם רשם את ההודעה המקורית. נא להתייחס למה שכתבתי כאילו נעם כתב אותה. אם ההודעה שלי פוגעת במישהו - אני מתנצל, ובמקרה כזה, אנא ראו אותה כאילו נעם כתב גם אותה
2. אם נלך על האופציה של הבת, זה הזמן להגיד "כבדהו וחשדהו". במרחב ירקון קראו לה פנינה, האבא בתנועה והיא בקשר. אף אחד לא רצה ליצור קשר. מעבר לזה שהיא היתה מפחידה כשלעצמה כולם פחדו ממה שיקרה כשהאבא יתפוס אותך באין כניסה. יש יותר מדרך אחת לשלול רשיון...
3. "מדבר יפה עם האבא"??? נראה את הגבר שלא מדבר יפה לשוטר תנועה כשההוא חושב על לרשום לו דו"ח... זה כמו שתינוק ישתין על המוהל - סיפוק מיידי וקצר טווח, שעלול להתברר כשגיאה טקטית מאוחר יותר
*** אופס! איכשהו הייתי תחת הרושם שנעם רשם את ההודעה המקורית. נא להתייחס למה שכתבתי כאילו נעם כתב אותה. אם ההודעה שלי פוגעת במישהו - אני מתנצל, ובמקרה כזה, אנא ראו אותה כאילו נעם כתב גם אותה
נערך לאחרונה על ידי Hungarfield בתאריך 28 ינואר 2006, 14:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

אני דווקא עם trooperglock
נא לשים לב לחתימה של BIG^O
אולי השוטר יודע משהו שאנחנו לא יודעים......
נא לשים לב לחתימה של BIG^O
GO BIG OR GO HOME
אולי השוטר יודע משהו שאנחנו לא יודעים......
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
דוקטור,
יותר מדי שנאפס אפרסקים, האא ?
תשאיר משהו לחברים ..
יותר מדי שנאפס אפרסקים, האא ?
תשאיר משהו לחברים ..
יאיר אדרי כתב:אותי כשעצרו לקחו כל הפרטים וגם את הרשיון ולא התקשרו..........
מנ......
השוטר ראה במחשב שאתה נשוי באושר עם ילדים..
חכה חכה...
שנינו יודעים לאן השירשור הזה הולך, לא?
כדרך כל שירשור בסליק - לטרוניות על מחירי התחמושת, לתלונות על מדיניות הרישוי וכמובן, למלך מלכי הויכוחים מעתה ועד עולם (ואולי מישהו יפתור סוף סוף את הסוגיה הזאת אחת ולתמיד): מה יותר טוב, גלוק או HK?
שירשור שלא מגיע לאחד או יותר מנושאים אלה הוא כמו מרדים שלא מדבר רוסית - כולם בטוחים שיש כאלה, אבל אף אחד לא ראה אותם ממש...
שנינו יודעים לאן השירשור הזה הולך, לא?
כדרך כל שירשור בסליק - לטרוניות על מחירי התחמושת, לתלונות על מדיניות הרישוי וכמובן, למלך מלכי הויכוחים מעתה ועד עולם (ואולי מישהו יפתור סוף סוף את הסוגיה הזאת אחת ולתמיד): מה יותר טוב, גלוק או HK?
שירשור שלא מגיע לאחד או יותר מנושאים אלה הוא כמו מרדים שלא מדבר רוסית - כולם בטוחים שיש כאלה, אבל אף אחד לא ראה אותם ממש...
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

אותי עצרה שוטרת חמודה שבוע שעבר בפניה שמאלה מביאליק לז'בוטינסקי (פניתי מהנתיב הלא נכון).
אמנם את מספר הטלפון שלי היא לא לקחה, אבל היא ממש יצאה מגדרה להיות נחמדה, עד כדי כך ששאלתי אותה אם גם במסגרת המבצע "הסבר פניך לעבריין", המשטרה שדרגה במקרה את אזיקי המתכת לאזיקי פרווה ורודים...
א.
אמנם את מספר הטלפון שלי היא לא לקחה, אבל היא ממש יצאה מגדרה להיות נחמדה, עד כדי כך ששאלתי אותה אם גם במסגרת המבצע "הסבר פניך לעבריין", המשטרה שדרגה במקרה את אזיקי המתכת לאזיקי פרווה ורודים...
א.
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד