שאלה של מתחיל (שועל האש)
את מקסטון אני לא מכיר. לגבי פתיחה של קישור בטאב חדש ב FF, כאשר אתה עומד עם סמן העכבר על קישור מסויים, הקשה על עכבר ימני יפתח לך תפריט שבו ניתן לבחור בין מספר אפשרויות ובינהן פתיחה של הקישור בטאב חדש, פתיחה שלו בחלון חדש ועוד אפשרויות.
- תרמתי למען הסליק
גדול...תודה,
התקנתי את זה על המחשב בבית וגם על המחשב האישי שלי בעבודה (לפטופ), קיים פיצ'ר שהוא כמו מנוע חיפש לסרטים\תמונות, מין תוכנת מסך שחורה כזאת שאתה מקיש במנוע חיפש איזה סרט (YOUTUBE ואתרים אחרים) והוא מציג לך את האפשריות במין ממשק נחמד כזה, איך הוא נקרא? אני לא מוצא אותו בשום מקום.
התקנתי את זה על המחשב בבית וגם על המחשב האישי שלי בעבודה (לפטופ), קיים פיצ'ר שהוא כמו מנוע חיפש לסרטים\תמונות, מין תוכנת מסך שחורה כזאת שאתה מקיש במנוע חיפש איזה סרט (YOUTUBE ואתרים אחרים) והוא מציג לך את האפשריות במין ממשק נחמד כזה, איך הוא נקרא? אני לא מוצא אותו בשום מקום.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
יואב, ל- cooliris שני תוספים שכדאי להכיר ולהתקין.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... is&cat=all
בנוסף לזה שמצאת (שנקרא Cooliris) ממליץ גם על CoolPreviews שלהם (Cybrosh כבר הזכיר אותו). התוסף הזה מאפשר לעמוד על קישור מספר שניות ואז נפתחת חלונית שמראה את הדף שהקישור הזה מוביל אליו מבלי שהדף נפתח בדפדפן, ז"א כשמו מאפשר לראות לאן הקישור במידה ותלחץ עליו יוביל אותך. יעיל מאוד כאשר מחפשים משהו, למשל עם גוגל ולא רוצים לפתוח אחד -אחד את כל הקישורים שמופיעים בדף תוצאות החיפוש.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... is&cat=all
בנוסף לזה שמצאת (שנקרא Cooliris) ממליץ גם על CoolPreviews שלהם (Cybrosh כבר הזכיר אותו). התוסף הזה מאפשר לעמוד על קישור מספר שניות ואז נפתחת חלונית שמראה את הדף שהקישור הזה מוביל אליו מבלי שהדף נפתח בדפדפן, ז"א כשמו מאפשר לראות לאן הקישור במידה ותלחץ עליו יוביל אותך. יעיל מאוד כאשר מחפשים משהו, למשל עם גוגל ולא רוצים לפתוח אחד -אחד את כל הקישורים שמופיעים בדף תוצאות החיפוש.
נערך לאחרונה על ידי גמ בתאריך 17 נובמבר 2008, 14:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
- תרמתי למען הסליק
רבותיי המלומדים,
אנא עזרתכם בהודעה זו:
Could not launch Acrobat
איזה תוסף אני צריך להתקין בשועל בשביל שיציג לי PDFים?
אהה, ועוד אחת, איך אני מצרף תמונה להודעה הזו?(הכוונה פה באתר הסליק, סליחה על הבורות)
אנא עזרתכם בהודעה זו:
Could not launch Acrobat
איזה תוסף אני צריך להתקין בשועל בשביל שיציג לי PDFים?
אהה, ועוד אחת, איך אני מצרף תמונה להודעה הזו?(הכוונה פה באתר הסליק, סליחה על הבורות)
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד