קבוצת רכישה
Re: קבוצת רכישה
כשמבקשים את הצעות המחיר, רצוי שתהיו ממוקדים.
צריך לבדוק מה מקבלים עם הכלי(נרתיק?, מנוי למטווח?), כמה שנות אחריות נותן המוכר, האם המחיר כולל אימון, האם המוכר מוכן לזכות את אלו שברשותם כלים ישנים (ואם כן - בכמה) ועוד.
צריך לבדוק מה מקבלים עם הכלי(נרתיק?, מנוי למטווח?), כמה שנות אחריות נותן המוכר, האם המחיר כולל אימון, האם המוכר מוכן לזכות את אלו שברשותם כלים ישנים (ואם כן - בכמה) ועוד.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
שלום
מעוניין לרכוש 17 ו26 דור 3/4 (בהתאם למחיר)
תודה מראש
מעוניין לרכוש 17 ו26 דור 3/4 (בהתאם למחיר)
תודה מראש
I carry a 1911 5" condition 1.
Cocked, locked and ready to rock
if you have to shoot,shoot don't talk
Cocked, locked and ready to rock
if you have to shoot,shoot don't talk
ברשימה 12 איש, סוגרים ב-15
נב' גלוק דור 4 ב-9 מ'מ לפי מידע ממקור מהימן הולך ל-RECALL . קפיץ חדש גורם למעצורים בחלק מסוגי תחמושת.
נב' גלוק דור 4 ב-9 מ'מ לפי מידע ממקור מהימן הולך ל-RECALL . קפיץ חדש גורם למעצורים בחלק מסוגי תחמושת.
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
פנו אלי בהודעה פרטית בבקשה להגיש הצעת מחיר לקבוצה ולהלן התשובה (כאן - במקום בהודעה פרטית):
לגלוק יש בארץ יבואן אחד והוא מוכר אותו לכל הסוחרים פחות או יותר באותו מחיר.
מתח הרווחים בכלי נשק (אקדחים / רובים) נמוך מאד ולכן הבדלי המחירים בין הקמעונאים השונים נמוכים מאד.
בעבר, עשיתי את הטעות של פרסום מחירי מבצע. יממה לאחר מכן המודעה שלי "כיכבה" אצל המתחרים עם "תוספת" - אצלינו, עוד יותר זול...
אמר לי חבר שעבד כקבלן עם השגרירות האמריקאית שלעיתים, דורשים הקניינים של השגרירות לדעת מה מתח הרווחים של הספק.
לדבריו זהו אמצעי סינון ואלו שמעידים על רווח נמוך מדי (שיטת הסוחר שאומר: "אני כמעט לא מרוויח עליך"), מנופים.
הסיבה היא דמי שלא מרוויח מספיק, מנסה לפצות עצמו בדרכים אחרות או פשוט - קורס כלכלית.
אז איפה האיזון?
לפני רכישת אקדח יש לערוך השוואה הוגנת:
לא ללכת לסוחר X ולהגיד ש"סוחר Y מציע ככה וככה, אם תיתן לי בפחות אני שלך". הכינו לעצמכם רשימה של הפריטים שאתם צריכים, בקשו הצעת מחיר ממספר סוחרים וקנו אצל הזול והאמין ביותר. כאמור, עריכת "מכרז" לא תסייע לכם כשמדובר באקדחים.
לגלוק יש בארץ יבואן אחד והוא מוכר אותו לכל הסוחרים פחות או יותר באותו מחיר.
מתח הרווחים בכלי נשק (אקדחים / רובים) נמוך מאד ולכן הבדלי המחירים בין הקמעונאים השונים נמוכים מאד.
בעבר, עשיתי את הטעות של פרסום מחירי מבצע. יממה לאחר מכן המודעה שלי "כיכבה" אצל המתחרים עם "תוספת" - אצלינו, עוד יותר זול...
אמר לי חבר שעבד כקבלן עם השגרירות האמריקאית שלעיתים, דורשים הקניינים של השגרירות לדעת מה מתח הרווחים של הספק.
לדבריו זהו אמצעי סינון ואלו שמעידים על רווח נמוך מדי (שיטת הסוחר שאומר: "אני כמעט לא מרוויח עליך"), מנופים.
הסיבה היא דמי שלא מרוויח מספיק, מנסה לפצות עצמו בדרכים אחרות או פשוט - קורס כלכלית.
אז איפה האיזון?
לפני רכישת אקדח יש לערוך השוואה הוגנת:
לא ללכת לסוחר X ולהגיד ש"סוחר Y מציע ככה וככה, אם תיתן לי בפחות אני שלך". הכינו לעצמכם רשימה של הפריטים שאתם צריכים, בקשו הצעת מחיר ממספר סוחרים וקנו אצל הזול והאמין ביותר. כאמור, עריכת "מכרז" לא תסייע לכם כשמדובר באקדחים.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
- סליקאי ארד
התקבלו 2 הצעות - ממתין ל2 נוספות .
פרטים בקרוב,
מתנצל מראש :) לאחרונה קיים מחסור חמור בשעות שינה :)

פרטים בקרוב,
מתנצל מראש :) לאחרונה קיים מחסור חמור בשעות שינה :)

לכל מי שמעוניין לדעת , אפשר למכור את הכלי שלכם להגיע לפקיד/ת הרישוי ולבקש הארכה לתקופת זמן ההמתנה ללא רישוין מחודש ל3 חודשים, צריך רק לבקש...
עוד דבר מכירת הכלי מחייבת העברת בעלות אצל המוכר! כלומר בלשכת משרד הפנים שהוא בדרך כלל מטפל ברישיונו.
עוד דבר מכירת הכלי מחייבת העברת בעלות אצל המוכר! כלומר בלשכת משרד הפנים שהוא בדרך כלל מטפל ברישיונו.
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
חבר'ה - לא שחכנו אף אחד - כל השתובות מחר בערב. סיכום, מחירים ותהליך.
נב' בנתיים למי שזה חשוב לו כלל בכלל ההצעות מחירי 26 זהים לזה של 19
נב' בנתיים למי שזה חשוב לו כלל בכלל ההצעות מחירי 26 זהים לזה של 19
יש תוצאות, עשינו דרך ארוכה, מעצבנת וקבלנו מה שקבלנו.
פרטים אודות התוצאות - בהודעה פרטית/דוא'ל
פרטים אודות התהליך - קודם שקלתי להכניס פה סיפור מעשה שלם אבל לאחר מחשבה עם עצמי החלטתי לעשות דבר אחד בלבד - לפרגן ל'מאיר רוט', בלי קשר לתוצאה, דרך, קפה עם ובלי קופאין .
מי שברצונו לשמוע דברים פחות טובים מוזמן לעשות את זה במפגש אישי על כוס תה עם נענה.
נב. אנחנו לא ויתרנו , נמשיך במגמה זו באופן כללי כי התאחדות צרכנים חשובה מאוד ופועלת גם למען שיפור השוק.
- לא יפורסמו מחירים כאן -
פרטים אודות התהליך - קודם שקלתי להכניס פה סיפור מעשה שלם אבל לאחר מחשבה עם עצמי החלטתי לעשות דבר אחד בלבד - לפרגן ל'מאיר רוט', בלי קשר לתוצאה, דרך, קפה עם ובלי קופאין .

מי שברצונו לשמוע דברים פחות טובים מוזמן לעשות את זה במפגש אישי על כוס תה עם נענה.
נב. אנחנו לא ויתרנו , נמשיך במגמה זו באופן כללי כי התאחדות צרכנים חשובה מאוד ופועלת גם למען שיפור השוק.
נערך לאחרונה על ידי EMT בתאריך 18 יוני 2010, 17:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
EMT כתב:יש תוצאות, עשינו דרך ארוכה, מעצבנת וקבלנו מה שקבלנו.
פרטים אודות התהליך - קודם שקלתי להכניס פה סיפור מעשה שלם אבל לאחר מחשבה עם עצמי החלטתי לעשות דבר אחד בלבד - לפרגן ל'מאיר רות', בלי קשר לתוצאה, דרך, קפה עם ובלי קופאין .![]()
אני מקווה שאני בפנים.
אם אתה זוכר אני ביקשת קנה + מפצה חיצוני לגלוק 17
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
חברה יש סוחר ויש מחירים(קצת שונים ממה שחשבנו אבל בסדר...) ויש הכל
מי שרוצה וכבר ברשימה שלי שיצור איתי קשר ואני יסביר לו את המשך התהליך
ואיך הוא לוקח את האקדח החדש שלו...
מי שרוצה וכבר ברשימה שלי שיצור איתי קשר ואני יסביר לו את המשך התהליך
ואיך הוא לוקח את האקדח החדש שלו...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
חבר'ה - לסוחר פנו 3 אנשים בלבד, מה אם כל השאר?
ב"ה
אחי דיבר איתך טלפונית. בלנ"ד ייגש לשם יום חמישי או ראשון...
עת להרוג ועת לרפא (קהלת ג,ג)
aac5 כתב:ב"ה
תרימו טל' לספק לתאם :)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד