איך למנוע מחברה מסחרית להתקשר אליי בטלפון בהצעות שיווקיות
Re: איך למנוע מחברה מסחרית להתקשר אליי בטלפון בהצעות שיווקיות
האם האפשרות של לפנות לספק פועלת גם בסלולרי? כלומר אפשר לפנות לסלקום ולדרוש את העניין הזה? הצלתוקים האלה משגעים אותי תמיד כשאני בדיוק בדרך לישון 

Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
עצה שלי. קחו משרוקית חזקה, חייגו חזרה למטריד וכאשר הוא עונה (=מצמיד את הטלפון לאוזן) תנו שריקה בכל הכוח במשרוקית בקרבת המיקרופון של שפופרת הטלפון. לא יודע אם זה יעזור למנוע התקשרויות נוספות אליכם מאותו מטריד אבל לפחות יגרום לכם להרגיש שהחזרתם לנבלות. 

- תרמתי למען הסליק
גמ כתב:עצה שלי. קחו משרוקית חזקה, חייגו חזרה למטריד וכאשר הוא עונה (=מצמיד את הטלפון לאוזן) תנו שריקה בכל הכוח במשרוקית בקרבת המיקרופון של שפופרת הטלפון. לא יודע אם זה יעזור למנוע התקשרויות נוספות אליכם מאותו מטריד אבל לפחות יגרום לכם להרגיש שהחזרתם לנבלות.
התקשרות חזרה מביאה לתקליט ששם מציעים שירות זה או אחר ומבקשים שתשאיר מספר כדי שאיש מכירות יחזור אליך.
אפשר לשרוק לתקליט - סיכוי טוב שהם כבר תכנתו אותו להפסיק במקרה של שריקה ולשרוק חזרה ...
אני לא מבין פה משהו בסיסי, מאיפה מגיע הכסף? החזרתי צלצול למספר הלא מוכר - גיליתי ששוב מנסים למכור לי משהו - ניתקתי מעצבים - הם לא מוכרים - אז מה התמריץ שלהם להמשיך להתקשר? האם הם מרוויחים מהשיחה עצמה?
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
[/quote]האם הם מרוויחים מהשיחה עצמה?[/quote]
התשובה היא כן!
בדיוק כמו שמרוויחים מ-SMS מסחרי. הם עושים הסכם עם חברות הסלולר עבור מספר מסויים, כך שבכל שיחה נכנסת הם מרוויחים סכום מסויים. לחברה הסלולרית זה טוב, כי הם מגדילים את נפח השיחות ולמפעיל זה טוב כי הוא מקבל כסף ולא נותן כלום בתמורה!
כמו שכתבתי למעלה, אם אתם מקבלים צלצול והוא מייד מתנתק, אל תתקשרו בחזרה!
אם זה מישהו שממש מחפש אתכם, הוא ייתקשר שוב. רק בדרך הזאת אפשר "לייבש" את הגנבים האלה.
דרך אגב, חברות הסלולר יודעות בדיוק מי מפעיל קו מסחרי, היות והן צריכות להוציא לו חשבונית וכמובן את התמלוגים המגיעים לו. לכן הם ביוזמתם לא ינתקו או יחסמו קו כזה. הפעם היחידה שהצלחתי להביא לחסימה של קו הייתה כאשר קיבלתי SMS עם הודעות "רומנטיות" שלא להגיד פורנוגרפיות. איום בפנייה למשטרה הביא באורח פלא להפסקת קבלת המסרונים.
התשובה היא כן!
בדיוק כמו שמרוויחים מ-SMS מסחרי. הם עושים הסכם עם חברות הסלולר עבור מספר מסויים, כך שבכל שיחה נכנסת הם מרוויחים סכום מסויים. לחברה הסלולרית זה טוב, כי הם מגדילים את נפח השיחות ולמפעיל זה טוב כי הוא מקבל כסף ולא נותן כלום בתמורה!
כמו שכתבתי למעלה, אם אתם מקבלים צלצול והוא מייד מתנתק, אל תתקשרו בחזרה!
אם זה מישהו שממש מחפש אתכם, הוא ייתקשר שוב. רק בדרך הזאת אפשר "לייבש" את הגנבים האלה.
דרך אגב, חברות הסלולר יודעות בדיוק מי מפעיל קו מסחרי, היות והן צריכות להוציא לו חשבונית וכמובן את התמלוגים המגיעים לו. לכן הם ביוזמתם לא ינתקו או יחסמו קו כזה. הפעם היחידה שהצלחתי להביא לחסימה של קו הייתה כאשר קיבלתי SMS עם הודעות "רומנטיות" שלא להגיד פורנוגרפיות. איום בפנייה למשטרה הביא באורח פלא להפסקת קבלת המסרונים.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
יש מספרי שירות שעולים בוחטה של כסף כאשר מתקשרים אליהם.
למשל, יש לנו איזה רופא שכדי לקבוע תור צריך להתקשר לאיזה מספר וזה עולה 5 שקלים !!.
הנבלות שמתקשרים ומנתקים יכולים לעשות זאת ממספר כזכ והקורבן התמים משלם.
היו דברים מעולם - בארה"ב תפסו מישהו שהתחזה לשליח.
נכנס למשרד עם חבילה "לג'וני".
-אין כאן ג'וני ...
-אפשר להתקשר לבוס שלי?
-בטח, בבקשה
והוא התקשר למספר(שלו!) שהוגדר $50 לכל התקשרות.
ועלה קומה למשרד הבא.
גנב, אבל בסטייל. תודו?
תכלס, לא מכיר - לא חוזר.
למשל, יש לנו איזה רופא שכדי לקבוע תור צריך להתקשר לאיזה מספר וזה עולה 5 שקלים !!.
הנבלות שמתקשרים ומנתקים יכולים לעשות זאת ממספר כזכ והקורבן התמים משלם.
היו דברים מעולם - בארה"ב תפסו מישהו שהתחזה לשליח.
נכנס למשרד עם חבילה "לג'וני".
-אין כאן ג'וני ...
-אפשר להתקשר לבוס שלי?
-בטח, בבקשה
והוא התקשר למספר(שלו!) שהוגדר $50 לכל התקשרות.
ועלה קומה למשרד הבא.
גנב, אבל בסטייל. תודו?
תכלס, לא מכיר - לא חוזר.
- סליקאי זהב
הבעיות הן כלדהלן:
1. מדובר בתקליט ואי אפשר להגיע למענה אנושי.
2. פעם אחת השארתי פרטים על מנת שיחזורו אלי וניסתי לברר מי מה מו?
חזרה אלי איזה בחורה, ואמרה שהיא צילצלה אלי על מנת לקחת כרטיס אשראי עבור כונת תספורת לקופים תלת ראשיים או משהו בסגנון כזה שהזמנתי, אמרתי לה סבבה, אבל מאיזה חברה את לפני שאני מוסר כרטיס אשראי? מה שהשם של החברה ואיפה אתם יושבים, במידה ואני מעוניין באיסוף עצמי. התגובה שלה הייתה, האם אני מעוניין במוצר או לא, אמרתי לה שכן רק אני רוצה לדעת למי אני מוסר כרטיס אשראי, בתגובה היא ניתקה את הטלפון.
3. בכל מקרה צילצלתי לאורנג' וחסמתי שרותי תוכן בטלפון, ועדיין פעם פעמיים בחודש הם מצלצלים, וזה בדרך כלל מטלפונים קבועיים, למי שמעוניין: 073-2546657, 0732546658, 073-2546656.
כמובן שבמידה ומישהו יודע למי הם שייכים אני אשמח לדעת.
ולצערי אי אפשר לחסום את כל השיחות שמגיעות מ073 כי מדובר בטלפון לכל דבר נכון להיום...
1. מדובר בתקליט ואי אפשר להגיע למענה אנושי.
2. פעם אחת השארתי פרטים על מנת שיחזורו אלי וניסתי לברר מי מה מו?
חזרה אלי איזה בחורה, ואמרה שהיא צילצלה אלי על מנת לקחת כרטיס אשראי עבור כונת תספורת לקופים תלת ראשיים או משהו בסגנון כזה שהזמנתי, אמרתי לה סבבה, אבל מאיזה חברה את לפני שאני מוסר כרטיס אשראי? מה שהשם של החברה ואיפה אתם יושבים, במידה ואני מעוניין באיסוף עצמי. התגובה שלה הייתה, האם אני מעוניין במוצר או לא, אמרתי לה שכן רק אני רוצה לדעת למי אני מוסר כרטיס אשראי, בתגובה היא ניתקה את הטלפון.
3. בכל מקרה צילצלתי לאורנג' וחסמתי שרותי תוכן בטלפון, ועדיין פעם פעמיים בחודש הם מצלצלים, וזה בדרך כלל מטלפונים קבועיים, למי שמעוניין: 073-2546657, 0732546658, 073-2546656.
כמובן שבמידה ומישהו יודע למי הם שייכים אני אשמח לדעת.
ולצערי אי אפשר לחסום את כל השיחות שמגיעות מ073 כי מדובר בטלפון לכל דבר נכון להיום...
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד