שאלות כלליות
Re: שאלות כלליות
יש איזה תחליף למפצה הסטייה המקורי בגלוק כי גם אני שמעתי ויצא לי לראות את הבעיה .
הכוונה שלי היא להתמקצע בתחום הירי ולקבל רישיון נשק הבנתי שכך זה עובד ,אך גם לאחר קבלת רישיון הנשק אני מתכוונן להישאר בתחום הירי המעשי ואולי בתחום האולימפי . אני מאמין שכאשר אתה קונה משהו או לומד משהו חדש צריך לנצל אותו עד תום כאן זה מתבטא באימון ירי רבים ובמצבים שונים שאוכל להוציא את המקסימום של היכולת שלי בירי .
הכוונה שלי היא להתמקצע בתחום הירי ולקבל רישיון נשק הבנתי שכך זה עובד ,אך גם לאחר קבלת רישיון הנשק אני מתכוונן להישאר בתחום הירי המעשי ואולי בתחום האולימפי . אני מאמין שכאשר אתה קונה משהו או לומד משהו חדש צריך לנצל אותו עד תום כאן זה מתבטא באימון ירי רבים ובמצבים שונים שאוכל להוציא את המקסימום של היכולת שלי בירי .
- משתמש חסום
התחליף שאני מכיר זה אקדח בלי מפצה.
אם איני טועה הסברתי כבר שכדי לקבל רשיון צריך לעמוד בעילה עפ"י משרד הפנים ולא מספיק להיות יורה מומחה.
GUSS הכאבת לי מרוב צחוק....
לצערי אתה צודק...
אם איני טועה הסברתי כבר שכדי לקבל רשיון צריך לעמוד בעילה עפ"י משרד הפנים ולא מספיק להיות יורה מומחה.
GUSS הכאבת לי מרוב צחוק....

האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
צלנר ערן כתב:התחליף שאני מכיר זה אקדח בלי מפצה.
GUSS הכאבת לי מרוב צחוק....![]()
![]()
לצערי אתה צודק...
אני לא יוכל לקבל רישיון גם לאחר המלצה של התאחדות הקליעה בישראל לאחר כמה עונות על כך שאני מתאמן פעיל ?
- משתמש חסום
כדי לקבל המלצה לרישיון לאקדח בתחום הירי המעשי אתה צריך להיות בוגר קורס ירי מעשי, להיות חבר באחד המועדונים מעל שנתיים ולהיות פעיל בכמה תחרויות בשנה.
לגבי ירי אולימפי (שדרך אגב אין קשר בינו לבין ירי מעשי-שחוץ מהעובדה ששניהם תחת התאחדות הקליעה בישראל) דבר ראשון אתה ראית פעם איך נראה מטווח אולימפי? זה ממש לא מתאים לכל אחד...
תיגש למטווח הקרוב למקום מגורייך תראה תירה תתרשם תבדוק על מה אתה מעדיף לירות אקדח או רובה אוויר(בכוונה אני לא אומר אקדח/רובה חופשי כי מעולם לא פגשתי מישהו שהתחיל לירות ככה אלה רק מי שירה באויר והתקדם).
אחרי ההתרשמות שלך אתה מוזמן להירשם למועדון וכעבור שנתיים של חברות והשתתפות של כמה תחרויות בשנה אתה יכול לבקש המלצה לרישיון לאקדח/רובה אויר- אבל לא אקדח רגיל אין קשר.
לגבי ירי אולימפי (שדרך אגב אין קשר בינו לבין ירי מעשי-שחוץ מהעובדה ששניהם תחת התאחדות הקליעה בישראל) דבר ראשון אתה ראית פעם איך נראה מטווח אולימפי? זה ממש לא מתאים לכל אחד...
תיגש למטווח הקרוב למקום מגורייך תראה תירה תתרשם תבדוק על מה אתה מעדיף לירות אקדח או רובה אוויר(בכוונה אני לא אומר אקדח/רובה חופשי כי מעולם לא פגשתי מישהו שהתחיל לירות ככה אלה רק מי שירה באויר והתקדם).
אחרי ההתרשמות שלך אתה מוזמן להירשם למועדון וכעבור שנתיים של חברות והשתתפות של כמה תחרויות בשנה אתה יכול לבקש המלצה לרישיון לאקדח/רובה אויר- אבל לא אקדח רגיל אין קשר.
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
רועי 357 כתב:כדי לקבל המלצה לרישיון לאקדח בתחום הירי המעשי אתה צריך להיות בוגר קורס ירי מעשי, להיות חבר באחד המועדונים מעל שנתיים ולהיות פעיל בכמה תחרויות בשנה.
ירי מעשי הוא העניין העיקרי בשבילי , ירי האולימפי זה מן הרחבה בשבילי אמרתי כבר שאני מעוניין ללמוד כמה שיותר , אני לא מתכוון לנסוע לחו"ל אבל בארץ אין לי כל בעיה להתחרות .
- משתמש חסום
-=SonOfGun=- כתב:יש איזה תחליף למפצה הסטייה המקורי בגלוק כי גם אני שמעתי ויצא לי לראות את הבעיה .
איזה בעייה יש בגלוק ?
מסנוור בלילה? גם הקנה הרגיל מוציא רשף לא מבוטל.
ובכלל, אם אתה לא יורה עם פנס, אל תירה. אתה לא יורה על אוייב סורי הפרוש על הגדרות ברמת הגולן, אלא להגנתך בלבד, אם בכלל. הירי מכוון - משמע דרך כוונות. אם המטרה איננה קורנת או מוארת, מה אתה בדיוק רואה ? אלא אם יש לילה של ירח מלא..
(ובכלל, על פי שאלותיך, האם אתה עונה לקריטריונים להוצאת רישיון ? ירית ברובה בצבא ? ראית רשף ירי מהו? )
רס"ן שמועתי מכה שנית.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
ערן,
אהבתי.
מסקנה: גלוק 17C / 19C = חוטיני או בגד עם מינימום בד...
חיים
אהבתי.
מסקנה: גלוק 17C / 19C = חוטיני או בגד עם מינימום בד...
חיים
- תרמתי למען הסליק
נועם , עבדו עליך ומכרו לך קנה עם (ט)חורים.....
חוץ מיזה אסור לירות בלילה כי זה מפריע לילדים לישון.....

חוץ מיזה אסור לירות בלילה כי זה מפריע לילדים לישון.....
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
בלילה אני מרכיב את משקפי התלת מימד, זה משפר את השמיעה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד