צריבת DVD?
אורי, לא משנה מה תעשה, 4.7 GB או 8GB לא יכנסו בדיסק של 800MB !
בדיוק כמו שלא תצליח להכניס 6 ליטר מים למיכל מים של 2 ליטר
.
אולי ישנה טכנולוגיה שמאפשרת לצרוב CD רגיל שיהיה קריא ע"י DVD (במחיר הורדת שכבות מידע עודפות כגון שפות נוספות, קטעי תוספת ובונוסים ושאר ירקות המופיעים ע"ג המדיות הללו - כפי שהומלץ בפרסום שאת קישורו צירפת) אולם לעולם תצטרך להוריד מידע או לפצל למספר תקליטורים.
בדיוק כמו שלא תצליח להכניס 6 ליטר מים למיכל מים של 2 ליטר

אולי ישנה טכנולוגיה שמאפשרת לצרוב CD רגיל שיהיה קריא ע"י DVD (במחיר הורדת שכבות מידע עודפות כגון שפות נוספות, קטעי תוספת ובונוסים ושאר ירקות המופיעים ע"ג המדיות הללו - כפי שהומלץ בפרסום שאת קישורו צירפת) אולם לעולם תצטרך להוריד מידע או לפצל למספר תקליטורים.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
Re: תגובה.
ori כתב:WEBMASTER שלום !
לא יודע מהיכן הבאת את המידע לגבי הגודל (8 GB ).
ישנם כיום תוכנות בשוק (ROXIO.EASY-CD וכדומה) המאפשרות צריבת DVD (!!!) כאשר ברשותך צורב CD "רגיל".
אנסה בהזדמנות לשלוח לך קישור לתוכניות הנ"ל.
(תוכניות אלו ד"א - הן הטרנד החדש.......מכיוון שאין צורך בצורב DVD אלא בצורב "רגיל" שהינו נפוץ בהרבה וזול יותר).
אורי,
את המידע אני מביא מתוך זה שזה משהו שאני מתפרנס ממנו... אז אני חושב שאני מבין בו מעט.
לגבי התוכנה שהצגת, לא מדובר בהעתקה, אלא בשינוי פורמט, דחיסה נוספת של החומר וצריבה על מדיה שונה.
אין כמו סוחרים ממולחים כדי לתת לך את ההרגשה שיצאת מנצח, למרות שרק הפסדת.
התוכנה אינה מעתיקה DVD אלא הופכת אותו ל-VCD, ברמת תמונה נמוכה הרבה יותר, ברמת סאונד סטריאופונית (במקרה הטוב), אך ללא כל יכולת להשמיע סאונד באיכויות DTS, דולבי וכיו"ב.
אגב, קח בחשבון שתוכנה כמו שהצגת מעתיקה את הדיסק בתהליך האורך 5 ואף יותר שעות.
בקיצור, אם איכות של סרט שהורדת מהאינטרנט מספיקה לך.... שיהיה לבריאות, אבל DVD זה לא.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Re: תגובה.
Webart כתב:ori כתב:WEBMASTER שלום !
לא יודע מהיכן הבאת את המידע לגבי הגודל (8 GB ).
ישנם כיום תוכנות בשוק (ROXIO.EASY-CD וכדומה) המאפשרות צריבת DVD (!!!) כאשר ברשותך צורב CD "רגיל".
אנסה בהזדמנות לשלוח לך קישור לתוכניות הנ"ל.
(תוכניות אלו ד"א - הן הטרנד החדש.......מכיוון שאין צורך בצורב DVD אלא בצורב "רגיל" שהינו נפוץ בהרבה וזול יותר).
אורי,
את המידע אני מביא מתוך זה שזה משהו שאני מתפרנס ממנו... אז אני חושב שאני מבין בו מעט.
בקיצור, אם איכות של סרט שהורדת מהאינטרנט מספיקה לך.... שיהיה לבריאות, אבל DVD זה לא.
ברי-
1.מתנצל אם באיזו שהיא דרך הבעתי חוסר הערכה - זו ממש לא הייתה הכוונה.
2.אני רחוק שנות אור מהידע שברשותך (ראשי תיבות,קיצורים ושאר מינוחים...) ושמח (כן....אני לא אוהב לחיות באשליות!!!) אם מעירים לי על טעות תוך כדי מתן נימוק משכנע (ע"ע התשובה שנתת לי).
3.מסיר את הכובע בפני הידע שברשותך......
4. אנחנו פה כדי לעזור אחד לשני ואם כולנו היינו יודעים הכל.....הינו חיים בעולם מ..ש..ע..מ..ם..!!
5.אני מחכה לטעות שלך.....

רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
אופס.....
Webart כתב:חוץ מזה שלא קוראים לי ברי... הכל מקובל עלי.
(קוראים לי דביר - ברי זה הצעדן)
אופס..... :shock:
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד