צריך רישיון לזה...

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

v

על ידי AK-47 » 18 ינואר 2004, 13:53

דרך אגב...
בדקתי אם מה שאני בניתי יכול להרוג(על ידי ירי על דיקט)והגעתי למסקנה שלא!!!

זה רק עשה בו גומה קטנה...

הבנתי הזה עובד בעיקרון של רק להעיף דברים לרוחק ולא בכוח ולא למען חדירה של עצם קשיח אז אני חושב (לפי הגדרות נתונות) שזה חוקי לחלוטין.

אבל אני לא בטוח!!!!אז לא ליתפוס אותי במילה!
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Webart » 18 ינואר 2004, 16:09

דוקטורט בבליסטיקה, אין לי כל ספק שמגיע לך אחד כזה!
מענין אותי אם אתה מוכן לעמוד מול ה"מכשיר" שבנית במו ידיך ולקבל את ה"גומה הקטנה" (כדבריך) ישר בין העיניים... לא, אה?

אנא חסוך מאיתנו את ניסוייך בבנית כלי נשק וחומרי נפץ ביתיים, בתקווה שתבין את גודלן של שטויותיך לפני שתפגע מאחת מיצירותיך, חו"ח.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי הצעדן » 18 ינואר 2004, 19:05

מה אומר לך דביר ?! רחמן בן רחמן אתה !

ולך AK, ראוי שתקרא בין השורות ואם לא ביניהן אז לפחות אותן עצמן.
אם אין לך משהו חכם יותר לעשות מלבד לנסות לסכן את עצמך או מישהו אחר, חסוך מאיתנו את הצורך לקרוא את פרקי הסיפור עם הסוף המתבקש (חו"ח).
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי yoav30 » 18 ינואר 2004, 20:19

תגיד AK, מה עובר עליך?
לא לקחת את הכדורים השבוע?

בונה רקטות, טילים, אקדחי בטריות.....

יש שתי אופציות:

1. אשפוז במחלקה סגורה.
2. אשפוז באגף הנוער של אבו כביר.

חלאס עם השטויות, בסוף עוד תפגע בעצמך או תפגע במישהו אחר.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נועם » 19 ינואר 2004, 09:07

יואב,

אפשרי אישפוז בתל כביר. רק יש צורך להציג תעודה בכניסה, אצל הש.ג. ... :wink:
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

תפסיקו

על ידי AK-47 » 19 ינואר 2004, 14:26

תפסיקו לזיין לי את השכל אני אומר רק שלדעתי זה לא יהרוג מישהוא אז תפסיקו להיתנפל עליי כמו חיות שמחכות שהטרף שלהם יפול!

אמרו פה שאם הנשק הורג אז זה לא חוקי ...אז זה לא הורג!!!אז דיי ינודניקים!!!

ואני לא בונה רקטות או מיטענים בבית למה אתם כאלה...מה עשיתם אותי...הרגתם אותי לגמרי זהו נימאס לכו תימצאו מישהוא אחר להיתעצבן עליו קנו שק איגרוף אולי כוס מים קרים...
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: תפסיקו

על ידי נועם » 19 ינואר 2004, 14:45

AK-47 כתב:תפסיקו לזיין לי את השכל אני אומר רק שלדעתי זה לא יהרוג מישהוא אז תפסיקו להיתנפל עליי כמו חיות שמחכות שהטרף שלהם יפול!

אמרו פה שאם הנשק הורג אז זה לא חוקי ...אז זה לא הורג!!!אז דיי ינודניקים!!!

ואני לא בונה רקטות או מיטענים בבית למה אתם כאלה...מה עשיתם אותי...הרגתם אותי לגמרי זהו נימאס לכו תימצאו מישהוא אחר להיתעצבן עליו קנו שק איגרוף אולי כוס מים קרים...

היי קיי,

כל מה שנכתב ונקרא כאן - הכל הגיע ממך.

אל תאשים אף אחד במצב אליו נקלעת, אלא את עצמך.

יש כמה דרכים לפתור את הבעייה :

האחת - להיות לא נחמד, להזעיף פנים ולהשאר בפינה.
השנייה - לחייך לכולם, להבליג, להפנים את המסרים שהועברו אליך - "אל תעשה שטויות, ואם כן, אז לא בבית העשוי זכוכית או שיושביו אינם חפצים במעשים אלו"

אפשרויות לפיתוח הרעיונות שלך :
1. נוער שוחר מדע. (אם אתה בגיל המתאים)
2. לימודים באוניברסיטה במסלול המתאים (פיזיקה, כימיה וכו')
3. ועוד.

לידיעתך :

כל נשק הורג. כאשר מישהו מת, על פי רוב, אין דרך חזרה.

מצא לעצמך מועדון גדנ"ע (יש בתל כביר, מול בית המעצר "אבו כביר" בתל אביב) קרוב אליך, שם תוכל לעסוק בנשק באופן חוקי, לרכוש מיומנויות בטיחות ולהתמקצע בנשק, עד לגיוסך.

למד לספור עד עשר (10) טרם כתיבה או דיבור. זכור כי מילים הינן נשק קטלני לא פחות מזה היורה קליעים.

בהצלחה בחיים.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

צודק

על ידי AK-47 » 19 ינואר 2004, 15:18

צודק נועם...
אבל לא בהכל...
הערות עוקצניות שנועדו רק כדי שהבן אדם ירגיש יותר טוב עם עצמו על חשבון אנשים אחרים זה ממש לא בסדר ואת זה לא אני הבאתי על עצמי כי אם הבן אדם ממורמר על החיים הוא לא צריך להוציא את זה עליי!!!!!!!
ולא נועם לא היתנפלתי עלייך וסליחה אם זה קיבל משמעות כזאת...
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי הצעדן » 20 ינואר 2004, 04:53

AK, נראה שפיספסת את הפואנטה.
יואב אולי כתב את דבריו בחריפות אך היה סמוך ובטוח כי הוא חפץ בטובתך (כמו כולנו) ובטובת הפורום והצופים בו, הערות עוקצניות (ולא משנה כמה עוקצנות נוצקה לתוכן) לא יפגעו בך כפי שניסויי הבליסטיקה עשויים לפגוע.
הסליק הוקם בראש ובראשונה כדי לקדם את הידע והבטיחות של המבקרים והמשתתפים בו, תוכן דבריך - וגרוע מכך הרוח הנושבת מהם - נוגדת לחלוטין את המסר שרצוי היה שיופנם.
כל אחד יכול ועשה טעויות אך אין צורך להתעקש עליהן, לכל הפחות גלה מידה של כבוד לרוח המקום המארח אותך ואת הגיגך.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי Webart » 20 ינואר 2004, 07:07

AK,
בכוונה לא ערכתי את הודעתך הבוטה, כי לדעתי צריך גם להבין למה נחסמת לכתיבה.
אני מקווה שהשבועיים הבאים יעזרו לך לגבש סגנון כתיבה שונה, ואם לא... אזי תמיד ישנם פורומים אחרים בהם יתכן כי יקבלו אותך בזרועות פתוחות.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי מיקה מוני » 20 ינואר 2004, 22:22

שלום A.K
אני אתמול דברת אישה של לאוניד.
היא מספרת, לפני זה אולי 20 שנים, ברוסיה של פעם, להיות בבית שימושה הרבה קקי.
אז אישה של דוד של לאוניד, מה לומדת באוניברסיתה פוליתחני של קמלין הנדסה בפיזיקה, להגיד על בית שימושה סתום בפוליטכני למשרתת. הוא מהר הלכת מביא טותחה גדול גדול מה עושה הרבה רעש ומתחיל מוציא קקי מצד אחד מעיף קקי צד אחרת. רק מה, משרתת לא מסתכלת בגב מה נדה איניים, וכל קקי מוציא בזה הרבה הרבה קוח על עוזרת של משרתת.
אתה לדעת מה להיות היום בעוזר זה ??? הוא יום בבית חולים של פועלים מה כל יום צריך ניתוח של תחורות בתחת כי זה לעשות מזעזוע של שכל והוא כל היום לא יכולה מדברת, ישבת או הולכת. היום הוא כמו צינצנת מה לשים בפנים אבוקדה בשביל צמח....

אז אתה אמרת זה יואב הולכת מזיינת לך שכל ??? אני אמרת למה שכל...אולי מישו אחרת...אולי דודה, אולי סבתה....אולי אפילו אחות של דודה..... מזיינת זה סכל זה לא כייפ...

ואז אני חשבת, למה אתה מדברת זה לא יפה ????
אתה נכנסת כאן לאינטרנטה, מה זה של כולנו, וקתבת זה הרבה הרבה זה פטנטים של איינשטין מה מקבלת הרבה הרבה זה נובל, ואז שחבר שאלת למה זה טוף, אתה מקלקלת אותה ???
אתה לא טוף....זה לא מה אמרים....סימפטה.

אתה בטח ילדה מה חמוד, כל היום ישבת בבית שלך, אין עבדה, אין שעורות זה מיביית, אין דודה מה אתה יכול מזיינת לה זה שכל ואתה קול יום כתבת זה פטנטים כאנה ??? אתה לא פוחדת מישהו לגנוב זה פטנטות שלך ???

זה מכונה אתה לבנות של אינסטלטורות זה רעיון יופי יופי, אפילו בשביל אני בעבודה עכשיו זה לעשות בשביל מוציא חולות לאישה של לאוניד.......
חבל בשביל אתה...אני אפילו לכנות זה ברבה כסף....אפילו 50 דולרים... חבל בשביל אתה.

טוב חבר, אני חייב נכנסת בחזרה זה לצוללה, זה אני לעלות למעלה בצוללה פעם בשבוע לקחתה זה אויר בשביל אישה של לאוניד עוסה אוחל עם שועית, עוסה הרבה קואבת בראש בצוללת זה ריח לא טובה...טוב אני לסגור פריסקופה, נחנסת מיים בצוללת ואני צריך אחר ככה לעשות ספוז'ה בצוללה כי עברת עם נאליים עושה הרבה בוצה בריצפה של צוללה...

אני לכתוב לך בעוד כמה ימים, יש לנו עכשיו הרבה אבודה בים....

אם את לרצות רואה אותי בצוללה שלי בצבא אדומה לפני 20 שנים, אני עמדת אחרונה מצד של תחת של צוללה כאן: http://www.chebucto.ns.ca/~ac121/soca/gif/oberon.htm

יש גם תמונה מה אני בצוללה ראשון שלי בחיים מה אני כאן בדרגה של ז'וסגל קורפורל.
תמונה
זה דרגה קטן מה מקבלת בצוללה בשביל פתחת פריסקופה ועשה ספונז'ה כל יום.

טוב... כבר יש הרבה מיים בריצפה זה של צוללה...אישה של לאוניד צועקת שכביסה נרתב הרבה הרבה....
פריביT...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ראובן טל » 20 ינואר 2004, 23:24

אין כמוך.
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם