קריאה לעזרה
היגיט - אל תלך רחוק.
יום הסטודנט - טכניון!
עבדך הנאמן - נאסר עליו להיכנס ולא הייתה הפקדה והגענו עד למפקד המחוד לפני שהתברר שזו הנחיה שלו. באותה הנשימה, בני מיעוטים נכנסו באין מפריע...
תסיק את המסקנות...
יום הסטודנט - טכניון!
עבדך הנאמן - נאסר עליו להיכנס ולא הייתה הפקדה והגענו עד למפקד המחוד לפני שהתברר שזו הנחיה שלו. באותה הנשימה, בני מיעוטים נכנסו באין מפריע...
תסיק את המסקנות...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
advocate כתב:יום הסטודנט - טכניון!
עבדך הנאמן - נאסר עליו להיכנס ולא הייתה הפקדה ו.... באותה הנשימה, בני מיעוטים נכנסו באין מפריע...
תסיק את המסקנות...
מה אתה מחפש חמוש ביום הסטודנט? לדעתי האישית באירוע צפוף ורווי אלכוהול, אין מקום למבלים חמושים, ועם מעט מחשבה, היית מניח מראש כי לא יאפשרו כניסתך....
ובאותה נשימה, אותם בני מיעוטים הם סטודנטים לגיטימיים בטכניון, ומהערתך נודף ניחוח גזעני משהו....
בברכה,
גלעד
גלעד
סלח לי ומחל!
נקודה ראשונה, אם אני חמוש אני לא שותה!
שתיים, אם אתה מריח ניחוחות גזעניים, תבדוק את האף ותעזוב את שלי במנוחה!
שלוש, יש סטטיסטיקה מעניינת לגבי העובדה שבינתיים 100% מפיגועי ההתאבדות בוצעו ע"י בני מיעוטים - הביקורת שלי הייתה שלא היתה בדיקה בטחונית כלל וכל מה שרצו לבדוק הוא שאנשים עם נשק אינם נכנסים.
ארבע, ישנם אנשים בעלי הסמכות ויכולות "ניהול קהל" אבל למה לבלבל עם עובדות כאשר היו מוצבים מתנדבי משא"ז בני 60+ עם קרבינים שבשעת אירוע היו מטפלים בנושא במיומנות מדהימה.
אני מקווה שבזאת יישרנו את ההדורים לעניין ניחוחות אלו ואחרים...
נקודה ראשונה, אם אני חמוש אני לא שותה!
שתיים, אם אתה מריח ניחוחות גזעניים, תבדוק את האף ותעזוב את שלי במנוחה!
שלוש, יש סטטיסטיקה מעניינת לגבי העובדה שבינתיים 100% מפיגועי ההתאבדות בוצעו ע"י בני מיעוטים - הביקורת שלי הייתה שלא היתה בדיקה בטחונית כלל וכל מה שרצו לבדוק הוא שאנשים עם נשק אינם נכנסים.
ארבע, ישנם אנשים בעלי הסמכות ויכולות "ניהול קהל" אבל למה לבלבל עם עובדות כאשר היו מוצבים מתנדבי משא"ז בני 60+ עם קרבינים שבשעת אירוע היו מטפלים בנושא במיומנות מדהימה.
אני מקווה שבזאת יישרנו את ההדורים לעניין ניחוחות אלו ואחרים...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
עכשיו יצרת לי בעיה אמיתית: מה עושה מי שמנסה לשמור על דיאטה? חצי סופגניה עדיין מתקבל????
לגבי הנשק באוניברסיטה: בסמכות הקב"ט לקבוע מגבלות על כניסה עם נשק לתחום אחריותו, מה גם שסידורי ההפקדה שם טובים ויעילים. אני, כאיש אבטחה, לא רוצה שיכנסו לי לתוך מעגלי האבטחה שלי אנשים חמושים שמיומנותם לא ידועה (אם כי אני לא רוצה לדבר על מיומנות השוטר/ איש הקבע הממוצע...).
גילוי נאות: גם אני סטודנט באותו מקום.
לגבי הנשק באוניברסיטה: בסמכות הקב"ט לקבוע מגבלות על כניסה עם נשק לתחום אחריותו, מה גם שסידורי ההפקדה שם טובים ויעילים. אני, כאיש אבטחה, לא רוצה שיכנסו לי לתוך מעגלי האבטחה שלי אנשים חמושים שמיומנותם לא ידועה (אם כי אני לא רוצה לדבר על מיומנות השוטר/ איש הקבע הממוצע...).
I think, therefore I am. I think
אישגדול כתב:עכשיו יצרת לי בעיה אמיתית: מה עושה מי שמנסה לשמור על דיאטה? חצי סופגניה עדיין מתקבל????
לגבי הנשק באוניברסיטה: בסמכות הקב"ט לקבוע מגבלות על כניסה עם נשק לתחום אחריותו, מה גם שסידורי ההפקדה שם טובים ויעילים. אני, כאיש אבטחה, לא רוצה שיכנסו לי לתוך מעגלי האבטחה שלי אנשים חמושים שמיומנותם לא ידועה [b](אם כי אני לא רוצה לדבר על מיומנות השוטר/ איש הקבע הממוצע...).[/b]גילוי נאות: גם אני סטודנט באותו מקום.
דבר חופשי אחי
אני מקשיב
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אישגדול כתב:לגבי הנשק באוניברסיטה: בסמכות הקב"ט לקבוע מגבלות על כניסה עם נשק לתחום אחריותו, מה גם שסידורי ההפקדה שם טובים ויעילים. אני, כאיש אבטחה, לא רוצה שיכנסו לי לתוך מעגלי האבטחה שלי אנשים חמושים שמיומנותם לא ידועה (אם כי אני לא רוצה לדבר על מיומנות השוטר/ איש הקבע הממוצע...).
איזה מעגלי אבטחה ואיזה מרובעי אבטחה...
גם לפני התקופה שכל אזרח נושא נשק ברשיון נחשב לסכנה מהלכת או ליגאל אמיר מס' 2 בפוטנציה, מוסדות להשכלה גבוהה אף פעם לא חיבבו נושאי נשק בתוכם, לא משנה אם אזרחים מהשורה, אנשי צבא, משטרה או ארגונים אחרים.
ולגבי מעגלי אבטחה..למעט מקרים כמו ביקור אח"מ, או מוסד שעוסק ברכוש יקר ערך שקל וניתן לשדוד אותו או מוסדות כמו בתי משפט, בתי כלא, וכו...
אני לא רואה שום סיבה מוצדקת לשלול מאדם שנושא נשק ברשיון את הזכות להגן על החיים שלו.
נניח שאתה קב"ט של אוניברסיטה, ונניח שהיה מישהו שהצליח להערים על מעגלי האבטחה שלך ולהבריח סכין פנימה ונניח שאותו אחד בא ותוקף אותי. מדוע שתשלול את זכותי להגן על חיי בנשק שהמדינה העניקה לי ברשיון וברשות?
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

איתמר
אתה הרי מבין מהר
בתנאי שמסבירים לך לאט והרבה פעמים.
אין הגיון לא להרשות לך נשק מגן עליך ביוניברסיטי
אבל שכחת שאתה בחלם !!!
חלם חביבי זו חלם ...............
נו טוף בגיל שלך הזכרון כנראה כבר לא עומד לך יותר...................
אתה הרי מבין מהר
בתנאי שמסבירים לך לאט והרבה פעמים.
אין הגיון לא להרשות לך נשק מגן עליך ביוניברסיטי
אבל שכחת שאתה בחלם !!!
חלם חביבי זו חלם ...............
נו טוף בגיל שלך הזכרון כנראה כבר לא עומד לך יותר...................
חבר isia זכור !
שתי נקודות:
א. כקב"ט יש לי בהחלט אינטרס לצמצם את מס' בעלי כלי הנשק במתקן שבאחריותי, וזאת משתי
סיבות: האחת, תופעה של "זירה רוויה". מאחר וכולנו שירתנו בשייטת והשתתפנו במבצע
אנטבה, הרי שסביר שבעת ארוע כל אוחזי הנשק ישלפו ויתחילו לירות. עכשיו, זהו סיוט שמעיר אותי משנתי בצרחות...זירה יכולה להכיל X כלי נשק. מעבר למספר הזה היא הופכת לזירה רווייה והסיכוי לדו"צ עולה פלאים. הסיבה השנייה היא זיהוי: אישית, הייתי מבהיר לכל נושא נשק שבעת אירוע יש למאבטחים הוראה לירות על מנת להרוג בכל מי שאוחז נשק ואין לו כובע זיהוי (כמובן שלהנחיה הזאת אין כל בסיס...). מסתבר שהאזהרה הזאת מחוללת פלאים. עד כאן הצד של הקב"ט.
ב. כאזרח, תוכל לעשות להם "חיים קשים": לבדוק את האישור מהמשטרה להפקדת כלי נשק ולןנהל חדר נשק. לדרוש אישור לכך שמנהל חדר הנשק נוכח ומוסמך ע"י משרד הפנים. על פי נסיוני, די בטרטור הזה כדי לגרום לחבר'ה להתקפל. אם זה לא עוזר ובהנחה שנשיאת נשק חשובה לך, כפי שציינו כאן קודמיי, תתפלא לגלות מה מכתב עם לוגו של משרד עורכי-דין יכול לחולל במדינה שלנו. מומלץ בחום.
א. כקב"ט יש לי בהחלט אינטרס לצמצם את מס' בעלי כלי הנשק במתקן שבאחריותי, וזאת משתי
סיבות: האחת, תופעה של "זירה רוויה". מאחר וכולנו שירתנו בשייטת והשתתפנו במבצע
אנטבה, הרי שסביר שבעת ארוע כל אוחזי הנשק ישלפו ויתחילו לירות. עכשיו, זהו סיוט שמעיר אותי משנתי בצרחות...זירה יכולה להכיל X כלי נשק. מעבר למספר הזה היא הופכת לזירה רווייה והסיכוי לדו"צ עולה פלאים. הסיבה השנייה היא זיהוי: אישית, הייתי מבהיר לכל נושא נשק שבעת אירוע יש למאבטחים הוראה לירות על מנת להרוג בכל מי שאוחז נשק ואין לו כובע זיהוי (כמובן שלהנחיה הזאת אין כל בסיס...). מסתבר שהאזהרה הזאת מחוללת פלאים. עד כאן הצד של הקב"ט.
ב. כאזרח, תוכל לעשות להם "חיים קשים": לבדוק את האישור מהמשטרה להפקדת כלי נשק ולןנהל חדר נשק. לדרוש אישור לכך שמנהל חדר הנשק נוכח ומוסמך ע"י משרד הפנים. על פי נסיוני, די בטרטור הזה כדי לגרום לחבר'ה להתקפל. אם זה לא עוזר ובהנחה שנשיאת נשק חשובה לך, כפי שציינו כאן קודמיי, תתפלא לגלות מה מכתב עם לוגו של משרד עורכי-דין יכול לחולל במדינה שלנו. מומלץ בחום.
"June '67 taught them respect..."
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד