כניסה לסינמה סיטי

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

על ידי נועם » 25 מרץ 2006, 12:52

איך היו פעם ימים שהאוניברסיטה שיוועה לנושאי נשק... אולי כדאי להחזיר את הירדנים לירושלים ?

:roll:
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי johndoe » 25 מרץ 2006, 19:24

MAZE ידידי,

המינוח המדוייק " משתזפים בניאונים"........בפי אנשי המשרד :)
JOHNDOE

don't hate the player...

hate the game.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מכיר

על ידי Maze » 25 מרץ 2006, 20:38

יש לי חבר כזה, משרת בקריה וקנה אקדח קולט כזה שאפשר להסתיר בתוך כף יד (ממש ממש קטן) והוא נושא אותו בכיס חולצתו הצבאית.
נרשמו מס' התעלפויות של שוטרים צבאיים חדורי מרץ לרישום תלונה... :D
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 25 מרץ 2006, 22:48

נועם כתב:איך היו פעם ימים שהאוניברסיטה שיוועה לנושאי נשק... אולי כדאי להחזיר את הירדנים לירושלים ?

:roll:

לא זכורים לי ימים כאלה שבהם האוניברסיטה שיוועה לנושאי נשק...להיפך...
בתחילת שנות ה-80 כשלמדתי באוניברסיטת ת"א הבחין אחד הסטודנטים שאני נושא נשק מוסלק ודיווח על זה לביטחון. באחת ההפסקות ארגנו הקב"ט ועוד 2 מעוזריו מארב ופשוט גררו אותי למשרד שלו לבירור. אחרי שהצגתי בפניו מסמכים שהיו לי (רמז ולא מדובר רק ברשיון נשק) הקב"ט נרגע וצייד אותי באישור מיוחד לנשיאת נשק בתוך תחומי הקמפוס. הוא גם טען שללא המסכים שהיו לי העניין היה נגמר בתלונה במשטרה.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי shandsh » 26 מרץ 2006, 00:54

אני יכול להעיד שאני נכנס לאוניברסיטת ת"א כמעט כל יום עם אקדח ומעולם לא עשו לי בעיות.
את התואר הראשון עשיתי לפני עשור באוניברסיטת חיפה וגם שם לא עשו לי בעיות להיכנס עם אקדח. בבר אילן גם אין בעיה, שם רק מבקשים ממך לרשום את מספר הנשק ביומן שיש להם (לא ברור לי למה).
לא זכיתי להסתובב באוניברסיטה העברית (מי יודע אולי בדוקטורט...) אבל כל הסיפור הזה נראה לי קצת לא הוגן כלפי נושאי הנשק. אין סיבה לאסור על כניסה עם נשק למקומות ציבוריים, הוא לא נועד לעמוד בויטרינה בסלון בבית :wink: .
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי נועם » 26 מרץ 2006, 06:47

לאיתמר,

האוניברסיטה העברית, למיטב זכרוני, נזקקה לנושאי נשק בימי הירדנים..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי itamar » 26 מרץ 2006, 08:32

שי,

יכול להיות שהשתנו מאז הזמנים והתקנות...אתה צריך להזכר באוירה שהייתה בארץבתחילת שנות ה-80 ובייחוד מיד אחרי מלחמת של"ג. ממש ימי רומי האחרונים.
מי בכלל חשב על אינתיפדה ופיגועים? קניות היינו עושים בטול כ רם וקלקיליה.
לגבי היחס לחיילים קרביים, מילואימניקים, וכל מיני בעלי תפקידים במערכת הביטחון - בקמפוס ת"א נחשבת במינימום לפראייר לאומי ובמקסימום לשליחו של השטן פושע נגד האנושות. תלוי במי נתקלת.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי advocate » 26 מרץ 2006, 12:49

בתור מי שיכול להעיד עדות מיד ראשונה לגבי סוף שנות ה80/תחילת שנות ה-90 (בין השאר, הכנסתי את האבטחה החמושה ל"גלשן" - זה עוד קיים? :roll: ) אני יכול להגיד לכם שנשאתי לפחות נשק אחד בכל ההרצאות בכל המקומות לרבות איזה ITHACA 45 בגודל מלא שאבי מור דאג לארגן לי (הבן אדם גדול מהחיים - לא יעזור) 8) .

נשיאת הנשק בוצעה גם בכל שטחי מעונות רזניק שם שהיתי ובנוכחות בני דודינו אשר היו שכניי ולא היו כל בעיות עם הנושא.

במשך כל ההסתובבויות, הרצאות, פגישות, ונוכחות "פסיבית" בהפגנות פעילים פוליטיים מכל הקשת הפוליטית לרבות כמה ארגונים מפוקפקים (סקרנות חברה, סקרנות).. לא הייתה כל בעייה.

בכל אופן, כלום, גורנישט, NADA, נייט, NOTHING!
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA

חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

שמח

על ידי Maze » 22 מאי 2006, 23:20

אני שמח להודיע לכל המודאגים שלאחר דין ודברים ארוך מאוד עם קב"ט האוניברסיטה קיבלתי בשעה טובה "רשיון" לנשיאת נשק בתחומי האוניברסיטה.. זה לקח הרבה יותר זמן ממשרד הפנים וממש מקבלים תעודת פלסטיק עם תמונה והכל, אבל זהו , יש אישור (רק לי)
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ליאור45 » 23 מאי 2006, 02:52

עבודה יפה, Maze!

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 23 מאי 2006, 07:48

וסתם בגלל שאין לי חשק לפתוח אשכול חדש באותו נושא לעוס ומאוס:
בק"ק פ"ת יש איסור מוחלט להכנס לכל מוסדות החינוך בעיר עם נשק, גם אם בידך רשיון בר תוקף.
השבוע ליוויתי את בני לפגישה מקדימה בבית הספר החדש שלו, ובלי כל רצון לנסות ולסייע, השומר (יעני, מאבטח מוס"ח, תואר מפוצץ לפנסיונר עם אקדח) פשוט אמר לי: הילד יכול להכנס לפגישה, אתה לעומת זאת - נשאר בחוץ.
פשוט לא יאמן, נושא נשק ברשיון, עם מכתב זימון ביד לאותו מוסד המציין גם תאריך ושעה, ושומר אידיוט שבבדיקה מול אחראי אידיוט עוד יותר מסרבים בתוקף לתת לי להכנס.

מעניין אם זה היה תופס גם בישוב ראוי המעניק רשיון נשק על סמך מגורים באותו הישוב.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

כניסה

על ידי Maze » 23 מאי 2006, 08:04

למוסדות חינוך אפשר להיכנס עם נשק ברוב המקומות זה תלוי למיטב ידיעתי בקב"ט הרשות המקומית שאחראי על האבטחה במוסדות החינוך, גם פה כנראה אין נוהל מסודר בירושלים אני יודע בוודאות ניתן להיכנס עם נשק לבתי ספר (עם רשיון כמובן, אם אין רשיון אז רק נשק קר)
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי הצעדן » 23 מאי 2006, 09:11

יכול להיות שמה שאני מעלה כבר לא תקף מפאת הזמן שחלף.

לפני כשנתיים היתה בעיה דומה במוסד בו למדה בתי, ביצעתי בדיקה עם משרד החינוך וראש אגף בטחון אצלנו והתברר כי על פי הנחיית משרד החינוך המעודכנת (דאז) עודכן הנוהל וכניסת הורה חמוש בנשק ברשיון מותרת ותקינה, הבעיה שלא התבצע רענון \ עדכון לשומרים ומאבטחי מוס"ח.

בעקבות פנייתי עודכן הנוהל ובבית הספר של בתי לא היתה עוד בעיה כזו, אינני יכול לומר דבר לגבי יישום הנוהל במקומות אחרים או לגבי תקפותו היום.

יתכן שמדובר ב"הגדלת ראש" מקומית.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי ACSman » 23 מאי 2006, 10:04

דביר,
פנה לקב"ט העירייה בק"ק פ"ת, הוא הממונה על הנושא ונסה לבדוק מולו את הנוהל, אם בביה"ס שגו בהבנת הנוהל, הוא אמור לידע אותם ולפתור הבעייה, אם הנוהל אינו מאפשר כניסת הורה בעל נשק המלווה את ילדו, יש לפנות למשרד החנוך.
להקל על העיניינים להלן רשימה אל מי ואיך ניתן לפנות בנושא:
קב"ט עיריית פ"ת: דוד יוחאי: 03-9052400 או 03-9052355 או בפקס: 03-9040221
אם לא יעזור, אז גורמי משרד החינוך הם:
קב"ט מחוז מרכז מר איתן רגב: 03-6896532
ואם לא יעזור אז אפשר לפנות אל מוקד פניות הציבור מחוז מרכז, מר אבי הראל: 03-6896652/3 או 03-6896645
ואם זה לא יעזור, אז עולים במעלה הסולם אל: מוקד פניות הציבור ארצי: 02-5602206/7 או 1-800-250025 או בפקס: 02-5602390 או במייל: info@education.gov.il
או אל ההממונה על בטחון מוסדות חינוך, מר שאול יגיל: 02-5603002

ואם גם כאן לא עוזר, אז עולים מעליו אל הקב"ט הארצי של משרד החינוך מר אריה מור: 02-5602544
ואם כלו כל הקיצין, אז אפשר לפנות אל נכ"ל משרד החינוך מר שמואל אבואב: 02-5602242

מקווה שלא תזדקק לכל הרשימה...
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 23 מאי 2006, 10:41

1. ידידנו dror_ata נתקל באטימות דומה לפני כמה שנים בהיותו חונך פר"ח. אין שום בעיה להכניס לבית ספר תלמידים עם רישום פלילי על רכוש ואלימות, אך ברגע שמכניסים אזרח שנושא אקדח ברשיון נוצרת אנדרלמוסיה מוחלטת, לדעת אותם המוסדות.

2. וובי, אינני בטוח שהיחס לו זכיתי הוא יוזמה מקומית של אותו הש"ג. עם זאת אני מבין את התסכול שלך.

3. אצלנו ביישוב לפני כמה שנים תלו בכניסות לבתי ספר "הכניסה עם נשק אסורה פרט לשוטרים עם מדים". לשמחתי הורידו מזמן את אותם השלטים, אך המועצה המקומית היא כזו שאפשר עדיין להפוך שולחנות ולשנות דברים מהסוג הזה.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד