GPS זול אך טוב, יש המלצות?
~Hunter~ כתב:תודה על תשובה הארוכה והמצויינת!
חשבתי על איזה MIO קטן, אבל מישהו אמר לי שיש להם בעיה גדולה של בטריות חלשות יחסית ובעיה עוד יותר גדולה של זיכרון שנמחק אם הבטריה נגמרת - שזה ממש מוזר, אני בטח לא רוצה להתקין את כל התוכנות כל פעם מחדש. מישהו יכול להסביר לי את הנקודה?
יש לי MIO דגם 180 טיפל'ה יותר משוכלל מה- 169 אבל די דומה לו אכן קרה לי פעם אחת שהוא נשאר כשבוע ללא הטענה וללא שימוש ונגמרה הסוללה ונמחק הזיכרון אבל ישנה אפשרות לעשות גיבוי של המכשיר במחשב והוא מיד מחזיר את כל התוכנות למקומם (אני יודע שאפשר למרות שלא ניסיתי בעצמי עדיין) נתונים שאתה שומר על כרטיס הזיכרון בטוחים ולא נפגעים כלל
כך שאתה יכול לשמור מידע חשוב על כרטיס הזיכרון בכל מקרה אם זה נורא מפריע לך ואתה לא מתכנן להשתמש במכשיר כל הזמן (שזה אומר תקופות ארוכות בלי להטעין אותו) אז תקנה דגמים משוכללים יותר כפי שהמליץ donduck
- סליקאי כסף

טוב, אז ככה
דווקה 180 לא הכי מומלץ, יש סדרות ייצור עם פגם בצ'יפ של ה GPS שגורם לזמן TTF ארוך במיוחד.
כל השאר, מעולים.
נ.ב למען ההגינות, אם רכשת 180 (שעקב הבעייה שציינתי כבר מזמן לא מייצרים אותו) והוא של רונלייט, הם יתקנו את הבעייה.
לגבי הסוללות. ל 95% מהמכשירים שיש בשוק יש סוללות של 1300, שזה אומר בפשטות המון זמן.
המכשיר יכול לעבוד כ 4 שעות על הסוללות ללא טעינה עם GPS (אבל מי מנווט ככה, אצל כולם הוא מחובר למטען ברכב).
בכל המכשירים, הזיכרון הראשי הוא נדיף, כלומר נגמרת הסוללה, הכל נמחק.
אז מה ? המכשיר יכול להיות כבוי חודש שלם ועדיין נשאר לו מעט סוללה (טעינה של שעה כל 3 שבועות מכסה אותך).
ישנן תוכנות בנויות במערכת לגיבוי, אבל האמת, הם לא שוות כלום.
יש תוכנות כמו SPB BACKUP, שמגבות במספר דקות את כל מה שיש בזיכרון לקובץ EXE, ושומרות אותו על ה STORAGE CARD. ואז, אם נגמרה הסוללה ואתה בחו"ל נניח, לא לייד המחשב השולחני, אזי אתה רק טוען את הסוללה ומריץ מ"סייר הקבצים" את הקובת EXE של הגיבוי, ותוך מספר דקות הכל, אבל הכל חוזר לקדמותו.
עדיין, מכשירי המיו יותר מצטיינים בכל הנוגע לתמורה על הכסף, אמינות ושרות....גם במספר המכשירים העצום שהם מצליחים למכר כל שנה (בכל שנה, כבר 8 שנים, החברה גודלת פי 7 ממה שהיתה בתחילת השנה הקודמת - על פי פרסומים ב POCKETPC MAGAZINE והיא אחת החברות הכי גדולות בעולם למכשירי SMARTPHONE, PDA משולב ומכשירי ניווט PPC יעודיים).
עזוב אותך משטויות, רכוש מיו וזהו !!! 169, 168SE, 180, 550.......
דווקה 180 לא הכי מומלץ, יש סדרות ייצור עם פגם בצ'יפ של ה GPS שגורם לזמן TTF ארוך במיוחד.
כל השאר, מעולים.
נ.ב למען ההגינות, אם רכשת 180 (שעקב הבעייה שציינתי כבר מזמן לא מייצרים אותו) והוא של רונלייט, הם יתקנו את הבעייה.
לגבי הסוללות. ל 95% מהמכשירים שיש בשוק יש סוללות של 1300, שזה אומר בפשטות המון זמן.
המכשיר יכול לעבוד כ 4 שעות על הסוללות ללא טעינה עם GPS (אבל מי מנווט ככה, אצל כולם הוא מחובר למטען ברכב).
בכל המכשירים, הזיכרון הראשי הוא נדיף, כלומר נגמרת הסוללה, הכל נמחק.
אז מה ? המכשיר יכול להיות כבוי חודש שלם ועדיין נשאר לו מעט סוללה (טעינה של שעה כל 3 שבועות מכסה אותך).
ישנן תוכנות בנויות במערכת לגיבוי, אבל האמת, הם לא שוות כלום.
יש תוכנות כמו SPB BACKUP, שמגבות במספר דקות את כל מה שיש בזיכרון לקובץ EXE, ושומרות אותו על ה STORAGE CARD. ואז, אם נגמרה הסוללה ואתה בחו"ל נניח, לא לייד המחשב השולחני, אזי אתה רק טוען את הסוללה ומריץ מ"סייר הקבצים" את הקובת EXE של הגיבוי, ותוך מספר דקות הכל, אבל הכל חוזר לקדמותו.
עדיין, מכשירי המיו יותר מצטיינים בכל הנוגע לתמורה על הכסף, אמינות ושרות....גם במספר המכשירים העצום שהם מצליחים למכר כל שנה (בכל שנה, כבר 8 שנים, החברה גודלת פי 7 ממה שהיתה בתחילת השנה הקודמת - על פי פרסומים ב POCKETPC MAGAZINE והיא אחת החברות הכי גדולות בעולם למכשירי SMARTPHONE, PDA משולב ומכשירי ניווט PPC יעודיים).
עזוב אותך משטויות, רכוש מיו וזהו !!! 169, 168SE, 180, 550.......
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
pilot כתב:טוב, אז ככה
כל השאר, מעולים.
איך בודקים את זה ומה זה TTF??
- סליקאי כסף

Maze כתב:pilot כתב:טוב, אז ככה
כל השאר, מעולים.
איך בודקים את זה ומה זה TTF??
time to fix - הזמן שלוקח למכשיר למצוא את המיקום שלו.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
אני קורא ומנסה לא להגיב. אבל..... עוד לא נפגשתי במשהו זול וגם טוב וגם אמין וגם מתפקד , בדרך כלל זה לא עובד טוב יחד.(בשום תחום)
אני יכול להמליץ לכם עם מקום אמין לדעתי שימכור לכם לפי תקציבכם במידה ויש תקציב...http://www.palmnet.co.il
מנסיוני איתו אמין וזריז במשלוח במידה ומזמינים טלפונית היתי שם גם אישית והיחס טוב והוגן .
במצלחה

אני יכול להמליץ לכם עם מקום אמין לדעתי שימכור לכם לפי תקציבכם במידה ויש תקציב...http://www.palmnet.co.il
מנסיוני איתו אמין וזריז במשלוח במידה ומזמינים טלפונית היתי שם גם אישית והיחס טוב והוגן .
במצלחה
גמממ... ולא ניתן להישתמש בזיכרון הFLASH החיצוני לטובת התוכנות ולהגדיר את הפנימי הנדיף רק כמין RAM לשימוש מהיר ומיידי? Cדומה למה שקורה במחשב ביתי - כיבית ת'מחשב כל המידע הלך, אבל התוכנות והקבצים ששמרת נשארים.
בטווח המחירים שלי נמצאים מיו 168, 168RS, 180, 169, 350, 201
עכשיו אני צריך לראות את ההשווה היחסית בינהם.
אגב, למה לא מומלץ לקחת אחד בEBAY, האם הנ"ל הם בעלי אמינות נמוכה או מכשירים רגישים במיוחד כך שיש חשיבות גבוה לזמינות השרות?
יצא לי לקנות טלפונים סלולארים בEBAY, מאולם לא הצטערתי על כך.
בטווח המחירים שלי נמצאים מיו 168, 168RS, 180, 169, 350, 201
עכשיו אני צריך לראות את ההשווה היחסית בינהם.
אגב, למה לא מומלץ לקחת אחד בEBAY, האם הנ"ל הם בעלי אמינות נמוכה או מכשירים רגישים במיוחד כך שיש חשיבות גבוה לזמינות השרות?
יצא לי לקנות טלפונים סלולארים בEBAY, מאולם לא הצטערתי על כך.
באירופה המחירים של המכשירים הללו הרבה יותר גבוהה !!!
גם בארה"ב !!!
לעומת זאת, את יוצא לך להיות במזרח ולהשיג מכשיר באנגלית....
בארץ יש לך שרות ויש לך דגם עם סדרת רום שכל העולם ואישתו מכירים, ולא רום שיגביל אותך מלהתקגין תוכנות שמיועדות לאזורים מסויימים.
הזיכרון הנדיף בכל המכשירים הללו מקביל ל C (שם אתה בדרך כלל מתקין את כל התוכניות ומבצע את ההגדרות).
זמן ל FIX מודדים עם כל מיני תוכנות, לדוגמה WINFAST או תוכנות מקבילות.
מבין המכשירים שצעענת, הייתי הולך על 350 ושוב, רק של ______(טוב זה חוזר על עצמו).
תהנה
גם בארה"ב !!!
לעומת זאת, את יוצא לך להיות במזרח ולהשיג מכשיר באנגלית....
בארץ יש לך שרות ויש לך דגם עם סדרת רום שכל העולם ואישתו מכירים, ולא רום שיגביל אותך מלהתקגין תוכנות שמיועדות לאזורים מסויימים.
הזיכרון הנדיף בכל המכשירים הללו מקביל ל C (שם אתה בדרך כלל מתקין את כל התוכניות ומבצע את ההגדרות).
זמן ל FIX מודדים עם כל מיני תוכנות, לדוגמה WINFAST או תוכנות מקבילות.
מבין המכשירים שצעענת, הייתי הולך על 350 ושוב, רק של ______(טוב זה חוזר על עצמו).
תהנה
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
Webart כתב:מי יתנני A701...
מעבר לעובדה שאין לו WIFI (רק זה הפיל את האופציה הזאת מבחינתי),
יש גם דיבורים על עצירת המכירות בגלל בעיות שונות.
מתוך http://www.pocketpcfreak.com/forum.htm
Mio did a recall on the A701... something to due with a battery problem and ROHS complaince. They pulled ALL A701s off the market. First they said the improved A701 (with out the defect) would be shipped back to the resellers at the end of September, but now they say mid october (probably next week).
[/url]
תקווה היא התחושה שיש לך ,
ממש לא דורון.
כשאתה אמור להגיע לכתובת מחו**נת בתל אביב ואתה לא ממש מצליח למצוא את רח' האבוד 5ב' פינת אין לי מושג 17 במשך חצי שעה ומאחר לפגישה, אתה מתחיל לחשוב ברצינות על שימוש ב- GPS.
אני לא הייתי ממהר לרכוש אחד במחירים הקיימים בשוק כיום כ- GPS בלבד, אלא ששימוש במכשיר שמשלב טלפון סלולרי + PDA + GPS יכול להקל על ניהול הזמן והמטלות בדגש על ניידות ושילוב התכונות שהזכרתי.
אין ספק שלא מדובר במכשיר 'חובה' במרבית הגורפת של המקרים, אבל בהחלט מדובר בגאדג'ט שבחירה מושכלת בו ושימוש נכון יכולים להביא להרבה נוחות בחיים.
כשאתה אמור להגיע לכתובת מחו**נת בתל אביב ואתה לא ממש מצליח למצוא את רח' האבוד 5ב' פינת אין לי מושג 17 במשך חצי שעה ומאחר לפגישה, אתה מתחיל לחשוב ברצינות על שימוש ב- GPS.
אני לא הייתי ממהר לרכוש אחד במחירים הקיימים בשוק כיום כ- GPS בלבד, אלא ששימוש במכשיר שמשלב טלפון סלולרי + PDA + GPS יכול להקל על ניהול הזמן והמטלות בדגש על ניידות ושילוב התכונות שהזכרתי.
אין ספק שלא מדובר במכשיר 'חובה' במרבית הגורפת של המקרים, אבל בהחלט מדובר בגאדג'ט שבחירה מושכלת בו ושימוש נכון יכולים להביא להרבה נוחות בחיים.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד