מחפש מטווח לירי כיף
Re: מחפש מטווח לירי כיף
הייתי שם בשבוע שעבר לבדוק את השדרוג, אין ספק שזה רק משפר עוד את מה שיש.
עכשיו אני מטיל עליך למצוא לפחות עוד שניים שחרגו מרשימת אלו שאתה לא מכיר... סתם כדי להחכים אותנו ולהוכיח שהרשימה שלך ארוכה יותר.
עכשיו אני מטיל עליך למצוא לפחות עוד שניים שחרגו מרשימת אלו שאתה לא מכיר... סתם כדי להחכים אותנו ולהוכיח שהרשימה שלך ארוכה יותר.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אכן קלוי תותחים.
תענוג וממש כיף להיכנס, אפילו סתם.
רונן היה מדריך הירי מעשי שלי ועד היום אני מוקיר לו על כך.
תענוג וממש כיף להיכנס, אפילו סתם.
רונן היה מדריך הירי מעשי שלי ועד היום אני מוקיר לו על כך.
ד"ש מנשרק'ה
- סליקאי כסף
טוב אז אתמול אני וחבר החלטנו שאנחנו רוצים ללכת ולירות
התקשרנו למטווח העיר בנתניה הבחור אמר שאנחנו צריכים להביא אישור רפואי ותעודה מהמשטרה.
לאחר מכן התקשרנו לכפ"ס הבחורה אמרה שאנחנו צריכים רק אישור רפואי וששאלתי אותה אם לא ביטלו את החוק אז היא אמרה שרק ביטלו את החוק של התעודת יושר כי זה לא חוקי אבל אישור מהרופא זה הביטוח שלי שאני במטווח.
המחיר להדרכה+ אקדח+ שימוש במטווח+ 50 כדור הסתכם ב 270 ש"ח.
לאחר מכן התקשרתי למטווח האולימפי בהרצליה, לאחר כמה וכמה שיחות שבכל פעם ניסיתי שלוחה אחרת אף אחד לא ענה, החלטנו לסוע בכל זאת לנסות את מזלנו, פגשנו שם את המנהל שהיה חביב מאוד, הושיב אותנו במשרד והתחיל לספר לנו את כל האפשרויות שיש לנו (שוב, בסה"כ רצינו לבוא ולירות את ה50 כדור האלו וזהו), החל מירי סטטי עם מדריך למשך שעה, 3 שעות אימון ירי בטונל מיוחד שמדמה אירוע חטיפה וכו'. (אני אפילו לא אזכיר מחירים)
לאחר סיור במטווח הבחור המליץ שנבוא בידחד 5 חברים ואז המחיר יתגמש טיפה.
בכל מקרה איך שלא מסתכלים על זה ההוצאה שם נעה בין 450-550 ש"ח (תלוי כמה באים וכמה כדורים יורים).
בכל מקרה ההצעות די רחוקות ממה שאמרו כאן בפורום, למרות שבכפ"ס יחסית היה דומה למה שכתבו כאן אבל 270 ש"ח זה מעל הרף העליון.
כנראה שאנחנו נרד מהרעיון הנ"ל בגלל העלות המאוד גבוה שבכלל לא מתאימה לכיס שלנו כרגע.
עמית
התקשרנו למטווח העיר בנתניה הבחור אמר שאנחנו צריכים להביא אישור רפואי ותעודה מהמשטרה.
לאחר מכן התקשרנו לכפ"ס הבחורה אמרה שאנחנו צריכים רק אישור רפואי וששאלתי אותה אם לא ביטלו את החוק אז היא אמרה שרק ביטלו את החוק של התעודת יושר כי זה לא חוקי אבל אישור מהרופא זה הביטוח שלי שאני במטווח.
המחיר להדרכה+ אקדח+ שימוש במטווח+ 50 כדור הסתכם ב 270 ש"ח.
לאחר מכן התקשרתי למטווח האולימפי בהרצליה, לאחר כמה וכמה שיחות שבכל פעם ניסיתי שלוחה אחרת אף אחד לא ענה, החלטנו לסוע בכל זאת לנסות את מזלנו, פגשנו שם את המנהל שהיה חביב מאוד, הושיב אותנו במשרד והתחיל לספר לנו את כל האפשרויות שיש לנו (שוב, בסה"כ רצינו לבוא ולירות את ה50 כדור האלו וזהו), החל מירי סטטי עם מדריך למשך שעה, 3 שעות אימון ירי בטונל מיוחד שמדמה אירוע חטיפה וכו'. (אני אפילו לא אזכיר מחירים)
לאחר סיור במטווח הבחור המליץ שנבוא בידחד 5 חברים ואז המחיר יתגמש טיפה.
בכל מקרה איך שלא מסתכלים על זה ההוצאה שם נעה בין 450-550 ש"ח (תלוי כמה באים וכמה כדורים יורים).
בכל מקרה ההצעות די רחוקות ממה שאמרו כאן בפורום, למרות שבכפ"ס יחסית היה דומה למה שכתבו כאן אבל 270 ש"ח זה מעל הרף העליון.
כנראה שאנחנו נרד מהרעיון הנ"ל בגלל העלות המאוד גבוה שבכלל לא מתאימה לכיס שלנו כרגע.
עמית
- סליקאי ארד
ידידי עמית!!
נכון, העסק קצת יקר אבל שווה כל גרוש, במיוחד במטווח בו הצוות דואג לחוויה וטעם של עוד! וישנם כמה מקומות כאלה בארצנו הקטנטונת.
אם אתם באזור הדרום, צור קשר.............לא הרבה יותר זול, אבל חוויה מובטחת!!
צורי.
נכון, העסק קצת יקר אבל שווה כל גרוש, במיוחד במטווח בו הצוות דואג לחוויה וטעם של עוד! וישנם כמה מקומות כאלה בארצנו הקטנטונת.
אם אתם באזור הדרום, צור קשר.............לא הרבה יותר זול, אבל חוויה מובטחת!!
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
שלח לי את הנייד שלך בפרטי ונדאג כבר למשהו נחמד.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד