מבקש עצות לגבי שפצורים לגלוק 19
Re: מבקש עצות לגבי שפצורים לגלוק 19
איליה כתב:אז לפי מה שאני מבין זה יעזור לי בלהכיר את האקדח בצורה טובה אבל לא יכין אותי לתרחישים צבאיים, לדוגמה מעצור בנשק ומעבר לאקדח, ירי במקומות צרים, ירי בחשיכה, ירי/ תפעול אקדח ביד אחת וכו'.
איליה
אלו בדיוק הנושאים שיכוסו בקורס ירי מעשי - והם לא קשורים בכלל לתרחישים צבאיים. כל אלו קשורים לתפעול בסיס של אקדח. גם בתחרויות יש מעצורים (אם בגלל תקלה בנשק ואם כחלק יזום מהתרגיל) אתה תידרש לדעת לירות ביד אחת, בשתי ידיים וגם לבצע ירי ביד החלשה (אצל ימניים יד שמאל). יהיו תרגילים שיכללו ירי בחשכה וגם ירי במקומות צרים.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
בהחלט נשמע טוב.
כל כמה זמן נפתח קורס ירי מעשי? והאם הוא נפתח בכמה מקומות (מאחר ואני חיפאי...)?
כל כמה זמן נפתח קורס ירי מעשי? והאם הוא נפתח בכמה מקומות (מאחר ואני חיפאי...)?
"If you have to shoot- shoot! don't talk"
- סליקאי ארד
קורס ירי מעשי נפתח במטווחים בכל רחבי הארץ בכל פעם שמצטברים מספיק חניכים לפתיחת הקורס
גש וברר במטווחים הקרובים עלך מתי יפתח קורס שכזה .
בנוסף אני מרגיש צורך לחדד שוב ,קח בחשבון שהקורס הזה נכון להיום ע"פ הסילבוס הרשמי נועד אך ורק לירי ספורטיבי
ללא שום קשר להגנה עצמית (למשל נושאים כמו ירי לילה ,ירי בטווח 0 ועוד היום ירדו מהסילבוס ).
ככה שכמו שכתבתי קודם החלק הרלוונטי עבורך יהיה כ30% מהתכנים בקורס .
גש וברר במטווחים הקרובים עלך מתי יפתח קורס שכזה .
בנוסף אני מרגיש צורך לחדד שוב ,קח בחשבון שהקורס הזה נכון להיום ע"פ הסילבוס הרשמי נועד אך ורק לירי ספורטיבי
ללא שום קשר להגנה עצמית (למשל נושאים כמו ירי לילה ,ירי בטווח 0 ועוד היום ירדו מהסילבוס ).
ככה שכמו שכתבתי קודם החלק הרלוונטי עבורך יהיה כ30% מהתכנים בקורס .
אני מבין. אך האפליקציה שאני מחפש היא יותר ירי התקפי מהגנתי. ואם אני מבין נכון, אין קורס מקביל לקורס ירי מעשי שמאמן למיומנות גבוהה בנשק.
- סליקאי ארד
איליה כתב:אני מבין. אך האפליקציה שאני מחפש היא יותר ירי התקפי מהגנתי. ואם אני מבין נכון, אין קורס מקביל לקורס ירי מעשי שמאמן למיומנות גבוהה בנשק.
יש, הם מועברים לכל מני לקוחות מוסדיים או מוסדיים למחצה, ותצטרך לתת הרבה הסברים ואישורים מדוע אזרח מהשורה צריך ללמוד טכניקות השתלטות ועוד כל מני דברים כאלו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
לא תצטרך לתת שום הסברים או אישורים. כל מה שתצטרך לתת זה כסף (ואולי הרבה כסף), עשרות מדריכי ירי מהשורה הראשונה ישמחו להדריך אותך לכל רמה שתרצה מקליעה למטרה ועד להשתלטות על חללית בעת המראה.
גם אם הם ירצו, אין דבר שהם יודעים ללמד שלא קיים במסגרות אחרות, ובמדינות שונות ברחבי הגלובוס, זהו ידע הניתן להעברה ללא כל הגבלה, פרט לשיקול דעתו של המדריך שבחרת, ואם הוא לא יסכים, יהיה אחר שישמח ללמד אותך.
גם אם הם ירצו, אין דבר שהם יודעים ללמד שלא קיים במסגרות אחרות, ובמדינות שונות ברחבי הגלובוס, זהו ידע הניתן להעברה ללא כל הגבלה, פרט לשיקול דעתו של המדריך שבחרת, ואם הוא לא יסכים, יהיה אחר שישמח ללמד אותך.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב מדביר...
יש הרבה מדריכים בחוץ אנחנו אפילו לא מודעים לרובם כי רובם לא נמצא במטווחים האזרחיים ולא מדריך ביום יום- ואני מדבר על מדרכים עם רישיון של משרד הפנים.
יש הרבה מדריכים בחוץ אנחנו אפילו לא מודעים לרובם כי רובם לא נמצא במטווחים האזרחיים ולא מדריך ביום יום- ואני מדבר על מדרכים עם רישיון של משרד הפנים.
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
בתאוריה אתם צודקים חברים ,בפועל קשה מאד להשיג מדריך שכזה שמוכן להדריך חניך אחד ובמחיר סביר .
higt-power כתב:בתאוריה אתם צודקים חברים ,בפועל קשה מאד להשיג מדריך שכזה שמוכן להדריך חניך אחד ובמחיר סביר .
הכל שאלה של כסף, אינני מבין למה אני צודק "רק בתאוריה"?
אני בטוח שבמחיר של שעור פרטי במתמטיקה לילד בכתה ו' תוכל להשיג גם מדריך ירי יותר מראוי להדריך אותך בנבכי תורת הלחימה.
היגיט,
פעם, כשהסליק הוקם, ניסינו להנחיל ידע ולשנות את אופן ההדרכה כאן.
זה נפל בגלל נשמות טובות שטענו שאצלהן יעלה פחות. בסופו של יום הכל עומד על הכסף.
מנסיון, אין בשוק חברות ההדרכה לאבטחה האזרחית כלום, אבל ממש כלום, שהוא חומר מסווג. הכל מועבר גם בקורס ירי מעשי, רק עם אוריינטציה ללחימה ושרידות.
ערן ואני עובדים כרגע על פרוייקט הדרכה שיהיה זמין גם לחברי הסליק, במידה ויהיו מעוניינים, יש שם גם פרק של לחימה.
פעם, כשהסליק הוקם, ניסינו להנחיל ידע ולשנות את אופן ההדרכה כאן.
זה נפל בגלל נשמות טובות שטענו שאצלהן יעלה פחות. בסופו של יום הכל עומד על הכסף.
מנסיון, אין בשוק חברות ההדרכה לאבטחה האזרחית כלום, אבל ממש כלום, שהוא חומר מסווג. הכל מועבר גם בקורס ירי מעשי, רק עם אוריינטציה ללחימה ושרידות.
ערן ואני עובדים כרגע על פרוייקט הדרכה שיהיה זמין גם לחברי הסליק, במידה ויהיו מעוניינים, יש שם גם פרק של לחימה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:ערן ואני עובדים כרגע על פרוייקט הדרכה שיהיה זמין גם לחברי הסליק, במידה ויהיו מעוניינים, יש שם גם פרק של לחימה.
נוסח Magpul Dynamics כחול לבן ?

."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
Webart כתב:לא תצטרך לתת שום הסברים או אישורים. כל מה שתצטרך לתת זה כסף (ואולי הרבה כסף), עשרות מדריכי ירי מהשורה הראשונה ישמחו להדריך אותך לכל רמה שתרצה מקליעה למטרה ועד להשתלטות על חללית בעת המראה.
יכול להיות אבל אני לא מכיר בארץ שום מסגרת או מתקנים מסודרים כמו שיש בארה"ב שיעבירו לך את זה.
אני מתכוון ללשביו"ת לשימוש אזרחי, אני מתכוון לגלישה על חבלים, אני מתכוון לסימולטורים לגלישה ממסוקים, ירי מרכב נוסע, אימוני דו"צ, עבודת בצוותים וכו.
לשלוף נשק במהירות מהנרתיק ולהחליף מחסנית מאחורי מחסה זה עדיין לא נקרא בעיניי לחימה.
לדעתי הדרך היחידה שזמינה לאזרח מהשורה פה בארץ להחשף ולהתאמן על התכנים הנ"ל בתקציב מתקבל על הדעת היא להצטרף לכל מני קבוצות של פיינטבול או סטרייקבול שלוקחים את העניינים האלו ברצינות. אפשר למצוא שם כל מיני יוצאי ספצנאז ממדינות חבר העמים שיודעים את התורה, עברו דבר או שניים בחיים וגם נהנים להמשיך להתעסק בזה בתור תחביב ובתור דרך לשמור על היכולות. היתרון העיקרי בעיני, אפשר לתרגל בכל מקום ועל כל דבר בלי אישור מאף אחד, ואין דבר קרוב מזה בעיני שמדמה לחימה אמיתית.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
itamar כתב:יכול להיות אבל אני לא מכיר בארץ שום מסגרת או מתקנים מסודרים כמו שיש בארה"ב שיעבירו לך את זה.
אני מתכוון ללשביו"ת לשימוש אזרחי, אני מתכוון לגלישה על חבלים, אני מתכוון לסימולטורים לגלישה ממסוקים, ירי מרכב נוסע, אימוני דו"צ, עבודת בצוותים וכו.
קפוץ לביקור בקיסריה. לא הכל נגמר בשלושת המטווחים הראשונים, יש עוד כמה עשרות.
חברים אני לא איזה לוחם מטכ"ל WANNA-BE אני כולה רוצה לפתח יכולת עבודה עם אקדח במקביל ל M16 שיש לי במילואים. מאחר וצה"ל לא חשב לנכון לצייד את הלוחמים שלו באקדחים (הכוונה ללוחמים בגדודים) אז רכשתי את האקדח מכספי, ואם כבר אשתמש בו, אז זה יהיה במצב של מעצור בנשק או עבודה בסביבה המוגבלת לעבודה עם ה M16.
אני לא רואה את עצמי משתלשל מחבלים על ספינות ויורה מרכבים נוסעים, ומצד שני אני לא רוצה כרגע לירות באקדח ביכולת הנדרשת מיורה ספורטיבי, אני מחפש בדיוק את האמצע.
כנראה מה שאצטרך לעשות זה להתאמן במקביל לאימונים הרגילים בלשביות במילואים ולבקש מהחבר'ה שעובדים בשב"כ ומתנדבים אצלנו לאמן אותי.
אם יש לכם הצעות אחרות, אשמח לשמוע,
איליה
אני לא רואה את עצמי משתלשל מחבלים על ספינות ויורה מרכבים נוסעים, ומצד שני אני לא רוצה כרגע לירות באקדח ביכולת הנדרשת מיורה ספורטיבי, אני מחפש בדיוק את האמצע.
כנראה מה שאצטרך לעשות זה להתאמן במקביל לאימונים הרגילים בלשביות במילואים ולבקש מהחבר'ה שעובדים בשב"כ ומתנדבים אצלנו לאמן אותי.
אם יש לכם הצעות אחרות, אשמח לשמוע,
איליה
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד