מחפש שעון

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

על ידי trail_g19c » 23 מאי 2003, 22:15

מיכאל, קצר וקולע, קיבלתי, היישר, רות, סוף :wink:

נ.ב. קלינומטרים אני מכיר...

א. סירות מפרש (יש כבר בסירה שלי :lol: , קלינומטר בועה פשוט, אשמח לקבל המלצות ליפים ושימושיים, למתנה לבעל הסירה...)

ב. קלינומטר משולב לטובת 4X4. אשמח למשהו בדומה למד פנייה / הטייה של מטוס כולל מצפן שניתן להרכיב יפה !!! ברכב 4X4. כמובן עדיין צריך לקנות מחדש את הרכב. עדיפות למוארים. אשמח למשהו מקורי שבא מכלי טייס או ציוד מקצועי אחר.

תודה מראש על השת"פ.

אה. כן, נ.ב. 4X4.... אתה לא רוצה שאתחיל עם זה, לא? :wink: :wink: (ראה כרטיס אישי בסעיף תחומי עניין... 4X4, שייט, חיפו"ה, כלי שייט מלחמתיים בעיקר נושאות, משחתות, סיירות צוללות (וכלל כלי מלחמה, מהבליסטרה, לארקבוז ועד ל SDI- לא STI :wink: ).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ג'וקר » 23 מאי 2003, 22:24

וזהו ?

וזמן לתחביבים נשאר לך ?

:wink:
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי trail_g19c » 23 מאי 2003, 22:37

רק נכנסתי לבדוק האם יש עידכונים חדשים למפגש... והנה אני שוב בדיון.

האמת ג'וקר כשיש ממש קצת זמן פנוי אני משתדל לנצל את המקסימום. זה לא זה אבל מי אמר שהחיים הוגנים?

אני נאלץ לפצל את ההשקעה שלי בזמן ומשאבים בין התחומים, אף פעם לא מספיק אבל קשה לוותר על כל הדברים הטובים האלו (וכן ויתרתי על צניחת רחיפה, חיפוש והצלה - איתור נעדרים, קורס משיט, צילום מקצועי, גידול כלב.... יש משפחה בסופו של דבר, התחביבים זה רק בין העבודה למשפחה לכמה שעות שינה בשבוע :wink: ).

לשעונים כתחביב יש יתרון, זה תמיד עלי, תמיד נושא לשיחה, תמיד אנשים נמדדים על מה שהם לובשים / עונדים, תמיד כלי עבודה, לא צריך רשיון (כספת צריך) ולא צריך ללכת לשום מקום לעסוק בזה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי baraks78 » 24 מאי 2003, 19:33

ואם תעשה ממוצע זמנים של כל השעונים שנמצאים עליך, בטח תהיה הבנאדם הכי מדוייק באותו אזור חיוג. :lol:

נ.ב.
איך עובד הטלסקופ שקנית לקרבין?
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי trail_g19c » 25 מאי 2003, 08:27

בוקר טוב ברק,

האמת, אני לרוב לא מדוייק, כל השעונים מכוונים ל 2-3 דקות קדימה, עניין של גישה...

הסקופ עבד יפה אתמול, 25 מטר הכל חור נושק לחור, 50 מטר מטרת ראש... ועוד לחשוב שזה הסט הראשון של כדורים שלי עם הסקופ... איזה יופי. עכשיו יש לי משהו שיותר עבה מהעדשות של המשקפיים שלי אבל לפחות עובד (אני עם כוונות ברזל אחרי שעות של נהיגה, פחות שעות של שינה וחום כזה לא יורה מקבץ כזה ב 25 מטר, בטח לא ב 50, ובטח לא בכוונות של קרבין. אז אפשר להגיד שזה עשה משהו).

אימון, זו בעייה, במרכז יש מעט מטווחים מעל 25 מטר, הרצליה 25 מטר, קיסריה עד 150 אבל המחיר... ג'וערה (לא בשבת) כבר לא במרכז, מטווח הבזלת, מקום יפה, אנשים טובים, אבל הנהיגה לשם... אשתדל להתאמן פעם בכמה חודשים + מטוח במילואים הקרובים (גם בבסיס וגם בג'וערה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד