Americs Army
אורן
כנס לאתר www.fileplanet.com
תקיש במנוע חיפוש AMERICASARMY
הקובץ הראשון הוא המשחק
תקיש על DOWNLOAD ומשם הוא ייתן לך רשימה של שרתים, תקיש על אחד מהם , (השרתים הציבוריים ולא על הפרטיים) ,ייפתח חלון שיראה לך איפה אתה בתור להורדת המשחק.
בהצלחה.
נ.ב: ההורדה מחייבת רישום לאתר.
אבי

כנס לאתר www.fileplanet.com
תקיש במנוע חיפוש AMERICASARMY
הקובץ הראשון הוא המשחק
תקיש על DOWNLOAD ומשם הוא ייתן לך רשימה של שרתים, תקיש על אחד מהם , (השרתים הציבוריים ולא על הפרטיים) ,ייפתח חלון שיראה לך איפה אתה בתור להורדת המשחק.
בהצלחה.
נ.ב: ההורדה מחייבת רישום לאתר.
אבי

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
אל יאוש חבר'ה
הורדת המשחק כרוכה כמעט תמיד בהתקנת תוכנה נוספת שמספק האתר שממנו
מורידים את הגרסה המלאה וכן את העדכונים בהמשך
לא להבהל מכך לעיתים יש צורך בפתיחת חשבון זמני,כדאי לתת כתובת מייל אמיתית או אחת שמשמשת כ"תיבה של החברה"
נסו להוריד בשעות הלילה ומשרתים אירופאים או ניו-זילנדים - בדר"כ מהירים יותר ( לא מדעי )
הפתרון האחר והמוצלח יותר הוא צריבה אחת מרוכזת ושליחה לכל המעוניין.
ב ה צ ל ח ה.
הורדת המשחק כרוכה כמעט תמיד בהתקנת תוכנה נוספת שמספק האתר שממנו
מורידים את הגרסה המלאה וכן את העדכונים בהמשך
לא להבהל מכך לעיתים יש צורך בפתיחת חשבון זמני,כדאי לתת כתובת מייל אמיתית או אחת שמשמשת כ"תיבה של החברה"

נסו להוריד בשעות הלילה ומשרתים אירופאים או ניו-זילנדים - בדר"כ מהירים יותר ( לא מדעי )
הפתרון האחר והמוצלח יותר הוא צריבה אחת מרוכזת ושליחה לכל המעוניין.

ב ה צ ל ח ה.
החיים אינם נמדדים בכמות הנשימות שלקחת אלא בכמות הרגעים שבהם נעתקה נשמתך
לאחר מספר שאלות בפרטי, קישור לדרישות מינימום למשחק (וגם תצורה מומלצת):
http://www.americasarmy.com/support/faq_win.php?p=1&t=4#faq1
http://www.americasarmy.com/support/faq_win.php?p=1&t=4#faq1
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
חבר'ה, אני צריך עזרה.
הורדתי את המשחק מהאתר הישראלי שלו (תודה רבה לאבי בהזדמנות זו),
אבל לפני כל פעולה שאני מנסה לבצע- להתחיל טירונות, פעילות מבצעית, התחברות לקלאנים או מקומות אחרים, וגם לפורום של עזרה, חלון המשחק מיד נעלם לי ועולה לי חלון אחר במקומו שאומר:
critical error
No Label
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 869 MHz with 127MB RAM
Video: NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (2958)
CreateTexture failed(8007000E).
History: FD3DTexture::Cache <- FD3DRenderInterface::CacheTexture <- FD3DRenderInterface::HandleCombinedMaterial <- FD3DRenderInterface::SetSimpleMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- FCanvasUtil::Flush <- UCanvas::DrawTile <- UCanvas::DrawTileStretched <- GUIImage::Draw <- GUIMultiComponent::Draw <- GUIPage::Draw <- GUIController::NativePostRender <- UInteractionMaster::MasterProcessPostRender <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
אני מבקש עזרה ממי שיודע ויכול לעזור.
זה ממש ממש מתסכל לעבור את כל תהליך ההורדה וההתקנה ואז לגלות שכל העניין הזה לא שווה כלום, במיוחד כשאני מאוד מצפה לשחק בו.
בתודה מראש,
הורדתי את המשחק מהאתר הישראלי שלו (תודה רבה לאבי בהזדמנות זו),
אבל לפני כל פעולה שאני מנסה לבצע- להתחיל טירונות, פעילות מבצעית, התחברות לקלאנים או מקומות אחרים, וגם לפורום של עזרה, חלון המשחק מיד נעלם לי ועולה לי חלון אחר במקומו שאומר:
critical error
No Label
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 869 MHz with 127MB RAM
Video: NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (2958)
CreateTexture failed(8007000E).
History: FD3DTexture::Cache <- FD3DRenderInterface::CacheTexture <- FD3DRenderInterface::HandleCombinedMaterial <- FD3DRenderInterface::SetSimpleMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- FCanvasUtil::Flush <- UCanvas::DrawTile <- UCanvas::DrawTileStretched <- GUIImage::Draw <- GUIMultiComponent::Draw <- GUIPage::Draw <- GUIController::NativePostRender <- UInteractionMaster::MasterProcessPostRender <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

אני מבקש עזרה ממי שיודע ויכול לעזור.
זה ממש ממש מתסכל לעבור את כל תהליך ההורדה וההתקנה ואז לגלות שכל העניין הזה לא שווה כלום, במיוחד כשאני מאוד מצפה לשחק בו.
בתודה מראש,
עומר.
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
לאחר בדיקה די מעמיקה, מצאתי שיש לי הרבה (!!!) מה לשדרג במחשב לפני שאני אוכל לשחק ב- AA.
נו... צריך לראות מתי מוצאים קצת כסף לשידרוגים.
לצערי זה יקח לפחות חודשיים, אבל לפחות עדיף מאוחר מאשר לעולם לא,
ואולי זה גם ייצא ככה שאני אסיים הכל ממש לפני השיחרור ואז תהיה לי מתנת שיחרור נחמדה למדי.
בינתיים, סבלנות- זו מילת המפתח לגבי.

נו... צריך לראות מתי מוצאים קצת כסף לשידרוגים.
לצערי זה יקח לפחות חודשיים, אבל לפחות עדיף מאוחר מאשר לעולם לא,
ואולי זה גם ייצא ככה שאני אסיים הכל ממש לפני השיחרור ואז תהיה לי מתנת שיחרור נחמדה למדי.
בינתיים, סבלנות- זו מילת המפתח לגבי.
עומר.
D.H. LORENCE
D.H. LORENCE
מקרה שקרה לי...
פתאום יום אחד נכנסתי למשחק וגילתי שכול האימונים וההכשרות שלי נמחקו.
כול השלבים שהיו זמינים ננעלו, התחברתי התנתקתי ניסתי הכול כלום לא הלך
החלטתי להתחיל מהתחלה ניגשתי לטירונות מחדש ו...אחרי שעברתי אותה פתאום כול השלבים היו זמינים וכול ההכשרות חזרו
אז עם זה קורה למישהו ...פשוט תחזרו לקורס צליפה
יום טוב, אורן
פתאום יום אחד נכנסתי למשחק וגילתי שכול האימונים וההכשרות שלי נמחקו.
כול השלבים שהיו זמינים ננעלו, התחברתי התנתקתי ניסתי הכול כלום לא הלך
החלטתי להתחיל מהתחלה ניגשתי לטירונות מחדש ו...אחרי שעברתי אותה פתאום כול השלבים היו זמינים וכול ההכשרות חזרו
אז עם זה קורה למישהו ...פשוט תחזרו לקורס צליפה
יום טוב, אורן
GO BIG OR GO HOME
סרטון משעשע למדי שידבר אל בלוטות ההומור של מכורי המשחק. 26 MB
[url=http://www.aaisrael.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=5&title=סרטון%20מצחיק%20ביותר%20על%20שחקני%20AA:O.]הקישור[/url]
מתוך ההורדות באתר http://www.aaisrael.com
[url=http://www.aaisrael.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=5&title=סרטון%20מצחיק%20ביותר%20על%20שחקני%20AA:O.]הקישור[/url]
מתוך ההורדות באתר http://www.aaisrael.com
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד