תערוכת סקיוריטי ישראל 2004

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

תודות.....

על ידי עדן23 » 20 יוני 2004, 14:04

תודה לכולם על המאמצים שהשקיעו בכדי שחברי הסליק יוכלו להינות בתערוכה תודה ל ACSman ול Webart ולכל החברים העוסקים במלאכה

נתראה בתערוכה ....
עדן
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Cybrosh » 23 יוני 2004, 02:20

צריך להודות ל-ACS, דביר, וכל מי שעזר! היה ממש כיף!!! ולא היו שום בעיות - חברי הסליק שוטטו ונהנו מכל רגע.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי e.y.l » 23 יוני 2004, 07:26

אתמול הייתי בתערוכה כדי לצפות בתרחיש "מחבל מתאבד" והתברר שהמארגנים ביטלו אותו ללא שום הודעה מראש.

חבל מאוד והמלצתי לכל המתכוננים לבקר ולצפות בתרחישים נוספים להרים טלפון ולברר אם אכן הם מתקיימים
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ACSman » 23 יוני 2004, 10:23

חברים,

לכל המאוכזבים, ראשית התערוכה להזכירכם מיועדת לאנשי מקצוע... ולמי שהגיע היה מה לראות, כולל חידושים במספר תחומים
בנוגע לתרחיש מחבל מתאבד שבוטל... לצערי לא נמסרה הודעה מראש, אבל היות ומהטעם הפשוט של החמרת דרישות הרשויות הממונות על מתן האישורים לביצוע הפעילות, ברגע האחרון [יום לפני פתיחת התערוכה...] כדוגמת "הרחקת הקהל מאחורי גידור אזור פעילות התרחיש למרחק לשא יפחת מ 50 מטר...! [למרות שמדובר בחסרי קליע ולמרות שהתרחיש אושר בהתחלה לפי מאפייני האישור של שנה שעברה...]

בנוגע לגודל התערוכה [ביתן אחד בלבד... חסרונם של מציגים שונים וכד'] יש לזכור כי... התערוכה מיועדת לאנשי מקצוע ולפני זמן קצר בלבד התקיימו שתי תערוכות הקשורות לנושאים המוצגים ע"י החברות הקשורות לתחום, תערוכת ימי בט"ש שהציגו בה חברות הקשורות לכל הכרוך בציוד ואמצעים למשטרה והערכות למצבי חרום וכן תערוכת הלחימה בעימות המוגבל בשיתוף עם מז"י, שבה הציגו חברות הקשורות לכל הכרוך בציוד ואמצעים בנושאי אמל"ח, אמל"ח לא קטלני, מיגון, גידור, אמצעי חישה, עיקוב וניטור ועוד...
כמו כן במקביל מתקיימת בצרפת תערוכת EuroSatory אשר בה מציגות מספר חברות ישראליות אשר הציגו בשנה שעברה בתערוכה הקודומת אבל לא יכלו להתפרש על שתי תערוכות במקביל...

אז נכון התערוכה השנה הייתה קטנה משנה שעברה, אבל למי שקשור לנושאים המוצגים היה מה לראות בתערוכה גם השנה. גם לנו חברי הסליק שעבודתם אינה בתחומי הבטחון יש מה לראות, אם כי בהקיפים קטנים בהשוואה לשנה שעברה.

למען הסר ספק
אין אני קשור לחברה המארגנת את התערוכה בשום צורה, פרט לנושא של קבלת ההטבה מהמארגנים לכניסה חינם לתערוכה לחברי הסליק.

כמוכם גם אני התאכזבתי מביטול תרחיש מחבל מתאבד וכמוכן גם אני ציפיתי לתערוכה גדולה יותר, אבל לפחות אישית, אני מצאתי עניין במספר חידושים ולמדתי דבר אחד או שניים.

למי שעדיין לא ביקר בתערוכה, אישית אני עדיין ממליץ ללכת ולבקר בתערוכה, יש מה לראות.
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רפתן » 23 יוני 2004, 17:03

acs ידידנו
כולי תמיהה מדוע אתה מרגיש צורך להתנצל עשית למען חברי האתר מעל ומעבר.
(גם למשה העם מתלונן "זכרנו את הדגה אשר במצריים" )

אשר לתערוכה כשמה כן היא בטחון (לא נשק) על כל מרכיביו, מי שלא מתחבר זבש"ו.

ואגב אולי תסביר לי למה מחבל מתאבד
ולא מתאבד מחבל?
(הרי קודם הוא הורג ת'צמו ורק אח"כ גורם חבלות לאחרים.)
עברית קשה שפה!
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי figi » 23 יוני 2004, 18:57

אני רוצה להביע את תודתי הרבה ל-ACSMAN על שאירגן לנו הטבה כזו נחמדה (גם אם היה מי שלא נהנה ממה שראה).
המון תודה, זה כיף להרגיש שחברות בסליק מוכרת ע"י גופים מסוימים שנותנים את הכבוד המתאים (והזמנות חינם....) :D
מקווה שלמרות המלעיזים שכתבו כאן, זה לא ירפה את ידיך או ידי כל חבר אחר בסליק שיהיה מוכן לתרום גם בעתיד לכל חברי הפורום (אם במתן ידע, הטבות כספיות או כל רעיון מקורי אחר).
תודה.
עדי
:D :) 8) :lol: :o :P :twisted: :twisted: :wink:
if you wanna shoot, shoot, don't talk
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ACSman » 23 יוני 2004, 19:20

אילן ידידנו הרפתן,

ראשית לא הרגשתי צורך להתנצל, אלא להסביר למען הנסיון למנוע עוגמת נפש למי מחברינו אשר רוצה למצוא תערוכת נשק בתערוכת בטחון... ובאותה הזדמנות יצא לי הסבר על גודל התערוכה שהצתמק... :wink:

בנושא המחבל המתאבד, זו מטבע הלשון הנהוגה במחוזותינו...
היה לי בעבר דיון בנושא עם מספר אנשים נחמדים מהרשויות בארה"ב, אשר טענו בלהט שהשם בו אנו משתמשים Suicide bomber [ובעברית: מחבל מתאבד] שגוי ומטעה...
והציעו את הכינוי המתאים לדעתם ובו הם משתמשים Homicide bomber [רוצח מפוצץ???]
אז אמנם הסכמתי עימם כי מבחינה סמנטית הם צודקים, אבל לצערי מבחינה לשונית בעברית, זה לא כל כך ילך.... מעבר לכך שהמונח העברי כבר השתרש בלשון הדיבור היום יומית...:?

אבל כל זה כבר נושא אחר, שאם תרצה אוכל להרחיב במקום אחר...
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי e.y.l » 23 יוני 2004, 20:32

acs
ברצוני להדגיש שאכזבתי לא היתה מהתערוכה עצמה וכן אני מוקיר לך כבוד על תרומתך לפורום.
אכזבתי היתה מביטול התרחיש .
ביטלתי השתתפות באירוע מסוים כתוצאה מרצוני להתבונן בתרחיש ובאתי במיוחד ביום הראשון אם היו מודיעים מראש אז לא היתה לי שום בעיה ורק על כך היתה אכזבתי
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד