אני יודע שזב לא הפורום המתאים אבל בכל זאת.....
ניר יקר
קצת פיספסת.
ישראל כץ גדל במושב להורים רפתנים, בבית שרצו עוד אי אלו בעלי חיים (חוץ מנחשים ועקרבים שקופצים לביקור בכל מתבן)
תזכור שלעיתים החלטות מתקבלות בלחץ פוליטי ולאו דווקא מתוך גחמה אישית פרטית.
דוגמא מעולם הנשק היא ההחלטה להוציא מחסניות מהנשק בדרך הביתה.
בוא נדון עינינית ולא לגופו של פוליטיקאי (לכץ יש הרבה גוף -זהר שלא ידרוך עליך) אלא על המהלך, למרות שזה קשה.
ולא אני לא מגן על ההחלטה נראה לי שצריך לטפל באנשים מחזיקי הכלבים ולא בהשמדת הכלבים.
לכן בוא לא נמשיך בשמות אחרת מישהו עלול להאשים את שרת החינוך בכך שאנשים מחזיקים כלבים על מנת שיתקפו.
ביי
אילן
קצת פיספסת.
ישראל כץ גדל במושב להורים רפתנים, בבית שרצו עוד אי אלו בעלי חיים (חוץ מנחשים ועקרבים שקופצים לביקור בכל מתבן)
תזכור שלעיתים החלטות מתקבלות בלחץ פוליטי ולאו דווקא מתוך גחמה אישית פרטית.
דוגמא מעולם הנשק היא ההחלטה להוציא מחסניות מהנשק בדרך הביתה.
בוא נדון עינינית ולא לגופו של פוליטיקאי (לכץ יש הרבה גוף -זהר שלא ידרוך עליך) אלא על המהלך, למרות שזה קשה.
ולא אני לא מגן על ההחלטה נראה לי שצריך לטפל באנשים מחזיקי הכלבים ולא בהשמדת הכלבים.
לכן בוא לא נמשיך בשמות אחרת מישהו עלול להאשים את שרת החינוך בכך שאנשים מחזיקים כלבים על מנת שיתקפו.
ביי
אילן
מבלי להכנס לפרטים מזהים,
מדובר בכלב מסוג פיט בול ,שעבר סידרת אילופים ואימונים שלא היו מביישים שום לוחם סיירות או לחילופין תלמיד חכם,
אני מכיר את הכלב כמעט מיום הוולדו ,
הוא מגיב רק להוראת הבעלים וממושמע עד כי קשה להאמין כי ניתן להגיע לדרגות כאלו
בגלל אופי עיסוק בעליו ,הכלב נמצא במגע יום יומי עם ילדים, והרבה מהם ,,,
הכלב אינו תוקפני לא נוהם ולא מגרגר,,
ולמרות כי אני אישית נוהג להשתעשע עימו לעיתים מזומנות ,לעולם איני שקט לידו במיוחד כאשר הוא אינו חסום במחסום פה,
ולמרות שאני תמיד עם אקדח ובעירנות מלאה ,יודע אני כי אי לי שום שמץ של סיכוי אם יחליט הכלב לסטות ממנהגו,,,
כי בניגוד לכל כלי מסוכן [נשק ,אמל"ח,רכב,וכד']לכלב יש משהו בראש שאינו נהיר לנו לגמרי ולא בשליטתנו,,
ולעיתים אנו עלולים להיות מופתעים,,,
מדובר בכלב מסוג פיט בול ,שעבר סידרת אילופים ואימונים שלא היו מביישים שום לוחם סיירות או לחילופין תלמיד חכם,
אני מכיר את הכלב כמעט מיום הוולדו ,
הוא מגיב רק להוראת הבעלים וממושמע עד כי קשה להאמין כי ניתן להגיע לדרגות כאלו
בגלל אופי עיסוק בעליו ,הכלב נמצא במגע יום יומי עם ילדים, והרבה מהם ,,,
הכלב אינו תוקפני לא נוהם ולא מגרגר,,
ולמרות כי אני אישית נוהג להשתעשע עימו לעיתים מזומנות ,לעולם איני שקט לידו במיוחד כאשר הוא אינו חסום במחסום פה,
ולמרות שאני תמיד עם אקדח ובעירנות מלאה ,יודע אני כי אי לי שום שמץ של סיכוי אם יחליט הכלב לסטות ממנהגו,,,
כי בניגוד לכל כלי מסוכן [נשק ,אמל"ח,רכב,וכד']לכלב יש משהו בראש שאינו נהיר לנו לגמרי ולא בשליטתנו,,
ולעיתים אנו עלולים להיות מופתעים,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד