בן של אישה של לאוניד - צייד ותיק
בן של אישה של לאוניד - צייד ותיק
בן באישה של לאוניד, מה צייד ותיק ומנוסה מחלטיה שהוא יוצא לצוד דב, בכדי להכניס קצת פלפל בציד, הוא משתמשה ברובה בקליבר קטן
הוא לראות זה דב גדול ביער, מכוון, יורה - והדב נעלם.
בן באישה מגיע במקום שבו ראה את הדב, ולא מוצא כלום. פתאום הוא מרגיש טפיחה על השכם. הוא מסתובבה ורואה מולו גריזלי ענק, בגובה שניים וחצי מטר אולי אפילו שלוש.
זה גריזלי אומרת לו: "אתה ממש חוצפן. באמת חשבת שתוכל להרוג אותי עם רובה הקפצונים הזה? אני נותנת לך כרגע שתי אפשרויות: או שאני טורף אותך כרגע, או שאתה מוריד את המכנסיים ומקבל את זה כמו גבר. מה אתה בוחר?". בן באישה, בוחר לחיות, מוריד את מכנסיו והדב עושה את מה שעושה.
בן באישה הולכת חזרה למכוניתו ומתחיל להתעצבן.
כשהוא מגיע למכונית הדם כבר עולה לו לראש. הוא לקחתה את רובה הציד הרגיל שלו וחוזר ליער, במטרה הרוגת את הדב. הוא רואה אותו בקרחת יער, מכוון, יורה - והדב נעלם.
הוא מגיע לקרחת היער, ושוב לא מוצא כלום.
שוב הוא מרגיש טפיחה על השכם. "אתה מתחיל להרגיז אותי באמת", הגריזלי אומר לו, "הפעם, או שאני קורע אותך לגזרים, או שאתה מוריד את המכנסים, והפעם אני והחברים שלי באים עליך". לבן של אישה, אין ברירה, הוא מוריד את המכנסיים...
כשהוא חוזר לרכב שלו, הוא כבר מטורף מזעם. הוא לוקח את רובה הפילים, חוזר ליער, רואה את הדב, יורה. הדב נופל.
בן באישה מגיע בריצה למקום איפה הדב - ושוב הדב איננו........................ שוב הוא מרגיש טפיחה על הכתף. "תגיד את האמת", אומר לו הדב, "אתה לא פה באמת בשביל לצוד, נכון?"........
אני לשאול.....
אני צריכתה לקחת אותו בטיפול ? (כואב לו בטוסיק
)
הוא לראות זה דב גדול ביער, מכוון, יורה - והדב נעלם.
בן באישה מגיע במקום שבו ראה את הדב, ולא מוצא כלום. פתאום הוא מרגיש טפיחה על השכם. הוא מסתובבה ורואה מולו גריזלי ענק, בגובה שניים וחצי מטר אולי אפילו שלוש.
זה גריזלי אומרת לו: "אתה ממש חוצפן. באמת חשבת שתוכל להרוג אותי עם רובה הקפצונים הזה? אני נותנת לך כרגע שתי אפשרויות: או שאני טורף אותך כרגע, או שאתה מוריד את המכנסיים ומקבל את זה כמו גבר. מה אתה בוחר?". בן באישה, בוחר לחיות, מוריד את מכנסיו והדב עושה את מה שעושה.
בן באישה הולכת חזרה למכוניתו ומתחיל להתעצבן.
כשהוא מגיע למכונית הדם כבר עולה לו לראש. הוא לקחתה את רובה הציד הרגיל שלו וחוזר ליער, במטרה הרוגת את הדב. הוא רואה אותו בקרחת יער, מכוון, יורה - והדב נעלם.
הוא מגיע לקרחת היער, ושוב לא מוצא כלום.
שוב הוא מרגיש טפיחה על השכם. "אתה מתחיל להרגיז אותי באמת", הגריזלי אומר לו, "הפעם, או שאני קורע אותך לגזרים, או שאתה מוריד את המכנסים, והפעם אני והחברים שלי באים עליך". לבן של אישה, אין ברירה, הוא מוריד את המכנסיים...
כשהוא חוזר לרכב שלו, הוא כבר מטורף מזעם. הוא לוקח את רובה הפילים, חוזר ליער, רואה את הדב, יורה. הדב נופל.
בן באישה מגיע בריצה למקום איפה הדב - ושוב הדב איננו........................ שוב הוא מרגיש טפיחה על הכתף. "תגיד את האמת", אומר לו הדב, "אתה לא פה באמת בשביל לצוד, נכון?"........
אני לשאול.....
אני צריכתה לקחת אותו בטיפול ? (כואב לו בטוסיק
חילוצה ותצפיותה מאל ומתחת למיים וגם ביבשה ומתחת
אם אפשר שולחת דואר, פינת פריסקופה מעלה הג'בקה. אפשר עושה גם משלוחה.
אם אפשר שולחת דואר, פינת פריסקופה מעלה הג'בקה. אפשר עושה גם משלוחה.
מיקה, אתה לא תאמין כמה פרצופים של חברים שלי עברו לי בראש כשקראתי את זה !! אין עליך... 
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
זו כבר לא בדיחה.
נמאס לראות את הודעות בעברית קלוקלת במכוון, שלא תורמות דבר ולא מוסיפות כבוד לפורום או לכותבן, יתכן ואף עוברות על חוקי הפורום.
מעניין שכאשר פלוני פרסם "בדיחה" שוביניסטית בשרשור על אטרקציות תיירותיות באילת, זעמו עליו (בצדק) הגולשים ומנהל הפורום, אך הודעות חוזרות ונשנות (ועילגות) כגון אלו לא זוכות להתייחסות.
נמאס לראות את הודעות בעברית קלוקלת במכוון, שלא תורמות דבר ולא מוסיפות כבוד לפורום או לכותבן, יתכן ואף עוברות על חוקי הפורום.
מעניין שכאשר פלוני פרסם "בדיחה" שוביניסטית בשרשור על אטרקציות תיירותיות באילת, זעמו עליו (בצדק) הגולשים ומנהל הפורום, אך הודעות חוזרות ונשנות (ועילגות) כגון אלו לא זוכות להתייחסות.
בברכה,
גלעד
גלעד
ראה ידידי, אין לי שום דבר אישי נגד אף אחד, להיפך, כל הכותבים כאן הם מבחינתי האחים שלי לנשק. אבל, נוצר מצב שבו כל פעם שאני רואה את השם של מיקה - הדבר הראשון שעולי לי בראש זה "טוב נו, מה עכשיו?" אני מניח שצורת הכתיבה הנ"ל במקור הייתה מצחיקה (גם אותי זה הצחיק בפעם הראשונה) אבל כשבדיחה חוזרת על עצמה יותר מדי פעמים. נכון להיום כשאני רואה באשכול תגובה של מיקה אני פשוט עובר לתגובה הבאה, בלי לקרוא, כי אין לי רצון להתאמץ להבין למה התכוון המחבר.
אני בטוח שמיקה הוא בחור טוב, אבל בחיית ראבאק, הקטע עם הכתיבה המפגרת חוזר על עצמו.
אני בטוח שמיקה הוא בחור טוב, אבל בחיית ראבאק, הקטע עם הכתיבה המפגרת חוזר על עצמו.
איך אומרים בעברית reverse engineering? האלגוריתם של מיקה הוסבר באשכול להלן:
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=6159
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=6159
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד