רפליקות
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רפליקות
מישהו יודע היכן ניתן למצוא רפליקות מאיכות טובה ומחיר סביר? אני צריך רפליקה של רובה וינצ'סטר מופעל מנוף.
טובה פרה אחת על המנגל משתיים במרעה.
- סליקאי זהב

אופציה א', שוק ככר דיזינגוף ביום שישי.
אופציה ב' (יקרה יותר ואיכותית יותר - ושווה הרבה יותר), למצוא אחד מהאלפים המנסים להפטר מכלי נשק שברשותם (לעיתים אפילו בחינם או תמורה לכמה גרושים), להעביר את הכלי לנשק מורשה השבתה ולהשבית בצורה חוקית (ואיכותית - לא פחות חשוב) את הכלי, כך תקבל כלי אותנטי, שיהיה קישוט שווה הרבה יותר מאשר סתם רפליקה.
אופציה ב' (יקרה יותר ואיכותית יותר - ושווה הרבה יותר), למצוא אחד מהאלפים המנסים להפטר מכלי נשק שברשותם (לעיתים אפילו בחינם או תמורה לכמה גרושים), להעביר את הכלי לנשק מורשה השבתה ולהשבית בצורה חוקית (ואיכותית - לא פחות חשוב) את הכלי, כך תקבל כלי אותנטי, שיהיה קישוט שווה הרבה יותר מאשר סתם רפליקה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
- סליקאי זהב

WastedFlame כתב:אני אנסח את זה בצורה יותר טובה:
עצוב לי להשבית כלי כזה. במצב האופטימלי אני אוציא רישיון לרובה זעיר (איך עושים את זה?) ואקנה אחד כזה וגם רפליקה
אמיר
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
Re: רפליקות
WastedFlame כתב:...רפליקה של רובה וינצ'סטר מופעל מנוף.
ראיתי דבר כזה -וגם רפליקות נוספות- לפחות בשתי חנויות בשוק הפשפשים ביפו .
אם זכרוני אינו מטעה אותי , המחיר היה בסביבות 400 ש"ח .
בנוסף , ראיתי רפליקות כאלה גם במספר חנויות ("לגבר" ודומות) בקניונים השונים .
ולבסוף : יש רפליקה של מה שאתה מחפש באתר "עודפים" -
http://www.odaffim.net/product.asp?prod ... CatCode=72
אך לטעמי המחיר מופרז...
A friend in need - is a friend indeed
WastedFlame כתב:אני אנסח את זה בצורה יותר טובה:
עצוב לי להשבית כלי כזה. במצב האופטימלי אני אוציא רישיון לרובה זעיר (איך עושים את זה?) ואקנה אחד כזה וגם רפליקה
רישיון לרובה זעיר
על פי החלטות משרד הפנים ניתן רק לעוסקים בספורט הקליעה.
ההגדרה היא יורה פעיל בתחרויות ההתאחדות.
לצערי זה המצב בארצנו.
אני לא אוהב אותו
הוא הרג את הירי העממי
זה מה יש.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
WastedFlame כתב:וואלה... אי אפשר להפוך את תהליך ההשבתה?
לשם כך ישנם נשקים המאושרים ע"י משרה"פ להשבתה.
באחריותם לדאוג שהתהליך איננו הפיך. נקודה.
אני מניח שאחד מהם, הכותבים כאן באופן קבוע (יאיר אדרי, שרקן, נועם, דורון30 וסליחה עם מי שהשמטתי בטעות) יוכל לתת את רשימת הקריטריונים להשבתה ע"פ חוק.
Webart - דביר, מייסד הסליק
נושא השבתה הוא דבר שאיני אוהב.
בכדי להשבית אקדח בעל מחסנית : יש לקבע את הצינה בצורה שאי אפשר יהיה לשחרר לרתך ההדק ולרוקן מתוכן את הנגנון של ההדק, הפטיש קבוע לנצח, קנה סגור סופית ע"י ריתוך !, מחסנית צריכה להיות תפוסה לנצח !בקיצור בכדי לבצע זאת צריך להיות גם אומן בכדי שהנשק גם יראה טוב ולא כמו גוש ברזל.
באקדח תוף על התוף להיות מקובע בין הדרגות , פטיש קבוע.הדק ללא חיבור לפטיש קבוע אף הוא וקנה סתום ע"י ריתוך כבד.אפילו בתוף את פתחי הכדורים יש לעוות בכדי שלעולם לא יוכלו להכיל כדורים.
לכלים מפלסטיק(פולימריים) יש פרוצדורה דומה .
לגבי רובים כל החוקים שווים ומשתלבים.
כל ההליך הוא בלתי הפיך ואוי לו למשבית שהנשק שהוא השבית ירה כדור אחד..
אני רק למדתי כיצד אבל בפועל לא ביצעתי זאת לעולם כפי שאמרתי זוהי עבודת מסגרות משולבת עם אומנות..
בכדי להשבית אקדח בעל מחסנית : יש לקבע את הצינה בצורה שאי אפשר יהיה לשחרר לרתך ההדק ולרוקן מתוכן את הנגנון של ההדק, הפטיש קבוע לנצח, קנה סגור סופית ע"י ריתוך !, מחסנית צריכה להיות תפוסה לנצח !בקיצור בכדי לבצע זאת צריך להיות גם אומן בכדי שהנשק גם יראה טוב ולא כמו גוש ברזל.
באקדח תוף על התוף להיות מקובע בין הדרגות , פטיש קבוע.הדק ללא חיבור לפטיש קבוע אף הוא וקנה סתום ע"י ריתוך כבד.אפילו בתוף את פתחי הכדורים יש לעוות בכדי שלעולם לא יוכלו להכיל כדורים.
לכלים מפלסטיק(פולימריים) יש פרוצדורה דומה .
לגבי רובים כל החוקים שווים ומשתלבים.
כל ההליך הוא בלתי הפיך ואוי לו למשבית שהנשק שהוא השבית ירה כדור אחד..
אני רק למדתי כיצד אבל בפועל לא ביצעתי זאת לעולם כפי שאמרתי זוהי עבודת מסגרות משולבת עם אומנות..
אני מכיר אחד, שיש לו אישור השבתה ויודע לעשות עבודה עדינה ומדהימה, נאמר, משהו כמו טכנאי שיניים שמכין גשר תותבות ...
ביצעתי יחד עם אמיר מספר השבתות ללקוחות, הגימור מדהים, כאילו שהאקדח עבר תהליך הקפאה בחנקן יבש וחניטה אצל הפרעונים ..
(מדובר באמיר שושני, למי שלא הבין)
ביצעתי יחד עם אמיר מספר השבתות ללקוחות, הגימור מדהים, כאילו שהאקדח עבר תהליך הקפאה בחנקן יבש וחניטה אצל הפרעונים ..
(מדובר באמיר שושני, למי שלא הבין)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
- סליקאי זהב

15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד