שיחות חינם

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

שיחות חינם

על ידי ELI » 23 ינואר 2007, 20:10

שירותי ספיקו

מועדון ספיקו (Spikko) מספק לחברי המועדון שירותי טלפוניה ובעיקר שיחות חינם, אל ומאת כל סוגי הטלפון (קווי, סלולארי ואינטרנט) בעולם, ללא כל התחייבות, ללא כל תשלום (בכפוף לתנאי השימוש של ספיקו).
מרגע הרישום למועדון תקבלו:
1. מספר טלפון מקומי בישראל.
2. הודעות קוליות שישלחו לדואר האלקטרוני שלכם.
3. "SpikkoPhone" – תוכנת טלפון לניהול שיחות טלפון.
4. שיחות נכנסות – מי שיתקשר אל מספר הטלפון שלכם יגיע אל SpikkoPhone שלכם.
5. שיחות יוצאות – תוכלו לבצע שיחות יוצאות לכל מספר טלפון בעולם וללא כל עלות, בהתאם לכמות השימוש במערכת.
6 דף בית אישי, באתר ספיקו, בו שלל כלים לניהול החשבון.

כמנויים במועדון ספיקו לא תידרשו לשלם או להתחייב עבור השיחות או השירותים אותם אתם צורכים..

פרטים באתר
www.spikko.com

ניתן להצטרף ע"י הזמנה (נוסח GMAIL ) מי שמעוניין שיכתוב לי את המייל שלו בהודעה בפרטי
סליקאי כסף
סליקאי כסף

נראה ונשמע טוב

על ידי susita » 23 ינואר 2007, 22:27

אולי ככה נצליח להוזיל את התקשורת במחירים המופקעים.
ד"ש מנשרק'ה
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי trillium » 16 פברואר 2007, 17:23

איפה האותיות הקטנות בסיפור :) ממש נשמע טוב מידי
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ELI » 18 פברואר 2007, 13:45

אין אותיות קטנות הכול כתוב באתר שלהם.
מה שמדאיג זה, האם הם לא יעלמו מחר, ומה האינטרס שלהם לעשות את זה הרי אין דמי רישום או תשלום חודשי.
עד אתה לאחר שימוש רב אני מאוד נהנה מהתוכנה הנ"ל ומוזיל לי את עלויות התקשורת שלי.
נערך לאחרונה על ידי ELI בתאריך 18 פברואר 2007, 21:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 18 פברואר 2007, 13:53

גירסת התוכנה היא גירסת בטא (ניסיונית, תוך כדי שיתוף ציבור הגולשים). הגרסאות הבאות יכילו שירותים נוספים, ללא תשלום.

אני חושב שזה שירות בהרצה, וברגע זה הם משתמשים בנו בתור בודקים בחינם של התוכנה שלהם. אני מניח שיבוא הרגע בו השירות הזה יהפוך לשירות בתשלום.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ELI » 18 פברואר 2007, 22:05

itamar כתב:
גירסת התוכנה היא גירסת בטא (ניסיונית, תוך כדי שיתוף ציבור הגולשים). הגרסאות הבאות יכילו שירותים נוספים, ללא תשלום.

אני חושב שזה שירות בהרצה, וברגע זה הם משתמשים בנו בתור בודקים בחינם של התוכנה שלהם. אני מניח שיבוא הרגע בו השירות הזה יהפוך לשירות בתשלום.
א.

יכול להיות אבל לא נראה לי.

ספיקו הוקמה כמועדון חברים כדי לאפשר מימוש חופש הדיבור לחבריה. מטרת המועדון הנה לאגד את צרכני התקשורת ברחבי העולם ולשפר את עמדת הצרכנים בתחום הטלפוניה. אנו מבססים את הפעילות שלנו על חלוקת הרווחים עם חברי המועדון. רבות הדרכים בעולם עסקי האינטרנט לייצר הכנסות ללא גביית תשלום מהמשתמשים (במקרה שלנו - חברי המועדון). מועדון ספיקו מנוהל ע"י קבוצת אנשים שיודעים כיצד לעשות זאת.
ככל שמספר חברי המועדון יגדל, היכולת של מועדון ספיקו לספק את שירותי הטלפוניה בחינם תגבר.
החברות במועדון הינה ללא תשלום והיא מזכה את החברים בשימוש בכל שירותי ספיקו בחינם. לא ניתן לבצע מהפכה אמיתית בעולם הטלפוניה ובו בזמן לגבות תשלום עבורה. חופש הדיבור אינו חופש אם משלמים עליו.

http://www.spikko.com/Manifest.aspx
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 18 פברואר 2007, 22:35

ספיקו הוקמה כמועדון חברים כדי לאפשר מימוש חופש הדיבור לחבריה. מטרת המועדון הנה לאגד את צרכני התקשורת ברחבי העולם ולשפר את עמדת הצרכנים בתחום הטלפוניה. אנו מבססים את הפעילות שלנו על חלוקת הרווחים עם חברי המועדון. רבות הדרכים בעולם עסקי האינטרנט לייצר הכנסות ללא גביית תשלום מהמשתמשים (במקרה שלנו - חברי המועדון). מועדון ספיקו מנוהל ע"י קבוצת אנשים שיודעים כיצד לעשות זאת.
ככל שמספר חברי המועדון יגדל, היכולת של מועדון ספיקו לספק את שירותי הטלפוניה בחינם תגבר.

בעולם שלנו לא קיים יש מאין...חברות הטלפוניה גובות תשלום עבור השירותים שלהן. כרגע המשקיעים של ספיקו סופגים את העלות הזו כחלק מתהליל ההשקה של המוצר, וברגע שהמוצר יהפוך להיות מבצעי העלות הזו תצטרך להיות מועמסת על כתפי מישהו אחר. אם חברי המועדון לא יספגו את העלות, אז יכול להיות שהעלות תהיה מכוסה על ידי פרסומות או כל מיני דברים אחרים באתר.
נחכה ונראה

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ELI » 18 פברואר 2007, 22:44

יכול להיות...

כבר עכשיו יש פרסומות מתחלפות בזמן ביצוע שיחה בתוכנה עצמה.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי יודע...העיקר שכרגע יש !

על ידי ori » 19 פברואר 2007, 12:01

אולי משהו בסגנון של העיתון "ישראלי" - הפרסומות מכניסות ודואגות לרווח.....
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי konen1 » 19 פברואר 2007, 15:08

הם מציינים שכרגע אין אפשרות לחייג לסולולרי אבל יהיה בקרוב
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ELI » 19 פברואר 2007, 15:27

konen1 כתב:הם מציינים שכרגע אין אפשרות לחייג לסולולרי אבל יהיה בקרוב

אפשר לחייג לסלולר בכייף
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי דרור_ע » 20 פברואר 2007, 17:43

נשמע מעניין מאוד :!:

יש לי שאלה אחת: סעיף 5 אומר: ". שיחות יוצאות – תוכלו לבצע שיחות יוצאות לכל מספר טלפון בעולם וללא כל עלות, בהתאם לכמות השימוש במערכת." ושאלתי מה פירוש בהתאם לכמות השימוש. לא מצאתי באתר הסבר על היחס המדובר.

תודה מראש,
דרור.
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי הצעדן » 20 פברואר 2007, 21:24

אם אני מנחש נכון, הכוונה לעומס על המערכת או מכסה שרירותית שנקבעה מראש על ידי החברה מספקת השירות.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי ELI » 21 פברואר 2007, 00:52

דרור_ע כתב:נשמע מעניין מאוד :!:

יש לי שאלה אחת: סעיף 5 אומר: ". שיחות יוצאות – תוכלו לבצע שיחות יוצאות לכל מספר טלפון בעולם וללא כל עלות, בהתאם לכמות השימוש במערכת." ושאלתי מה פירוש בהתאם לכמות השימוש. לא מצאתי באתר הסבר על היחס המדובר.

תודה מראש,
דרור.

צודק

לגבי שיחות בארץ על כול דקת שיחה נכנסת אתה מקבל דקת שיחה יוצאת לקווי או 15 שניות לסלולרי, לחו"ל לא מפורט שם ...
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד