לקחו לי את הרשיון!
לקחו לי את הרשיון!
רשיון הנהיגהשלי......משוש עיני מקור פרנסתי נלקח ע"י כחולי המדים על לא עוול בכפי.
נעצרתי אתמול ע"י מת"נ טבריה בכביש 70 מצפון לדרום, בניידת ישבו 3 שוטרים שטענו כי חציתי אי תנועה מצוייר, רבותיי אמרתי ,טעות בידיכם,המצוייר נגמר , המקווקו מתחיל ושם ביצעתי את העקיפה, אה אוקיי השיבו ידידיי אוכפי החוק עקפת עוד פעם בפס לבן ליד החוף העירוני,( 2ק"מ אחורה) כאשר ממול הגיח רכב, עכשיו ידידיי הסליקאים מתחילה הטרגדיה, אני עקפתי במקווקו, אלוהים עדי,וחזרתי במקווקו,מיד כשנגמר המקווקו מתחיל פס לבן לאורך של כ- 100-150מטרים ומיד הכביש מתעקל שמאלה וימינה ללא אפשרות צפייה לרכבים שבאים ממול, מה שמייחסים לי ידידיי השוטרים הוא לא פחות ולא יותר, לטעמי, ניסיון רצח,אין סיכוי שאני אוכל לצאת לעקיפה בפס לבן,לעקוף רכב דרך שני הסיבובים ולחזור לימין כשרכב בא ממול, כל זאת כשאני נוהג ברכב שאורכו מעל 10 מטרים ומהירותו מוגבלת ל - 90 קמ"ש, אם אכן הייתי מבצע זאת, מה שניסיתי להסביר לקצין התנועה, הייתי : א- גומר את העקיפה בתוך הסיבוב, ב'- מטפס על הרכב שכביכול בא מולי וגורר אותו לאורך 300 מטרים לפחות תוך שאני הורג את כל נוסעיו.
זה בלתי אפשרי פיזית, התחננתי לקצת שכל ישר ומושיע אין........
ישבתי בשימוע ושאלתי את הקצין ושוטר תנועה נוסף שנכח בחדר, " אתם ,בתור שוטרים,הייתם נוסעים אחריי,רואים אותי מבצע את העבירה לכאורה,וממשיכים לנסוע אחריי לאורך 2 ק"מ נוספים כאשר בדרך יש כביש חד סטרי בעל 2 מסלולים ומפרצי חניה 500 מטר לאחר מקום ביצוע העבירה? לא הייתם כורזים לי במקום? משהו פה לא בסדר.....אני אגיד לכם מה קרה,
השוטרים היו רחוקים ממני, הם ראו האוטו שלי ( מעל 3 מטר גובה,ארגז אדום בוהק) זז שמאלה ,זז ימינה, ממרחק, והחליטו שהעקיפה בוצעה בקו לבן, בגלל זה לקח להם 2 ק"מ להדביק אותי, ומדובר ברכב שנסע במהירות של 85 קמ"ש באותו הזמן...."
בנוסף,בזימון לשימוע נרשם עקיפה כשהדרך לא פנויה כולל קו הפרדה, בזימון למשפט שנניתן לי באותו מעמד נרשם רק קו הפרדה ( תקנה 47 ).
היום בשימוע, החליפו לי את הזימון למשפט באמתלה של בעיה טכנית , ושם נרשם קו הפרדה כולל עקיפה בדרך לא פנויה גם כן תקנה 47. שוטר אמר לי שיש פאק טכני בדו"ח שיכול לפסול אותו בבית משפט.......
מישהו יכול להציל אותי?
נעצרתי אתמול ע"י מת"נ טבריה בכביש 70 מצפון לדרום, בניידת ישבו 3 שוטרים שטענו כי חציתי אי תנועה מצוייר, רבותיי אמרתי ,טעות בידיכם,המצוייר נגמר , המקווקו מתחיל ושם ביצעתי את העקיפה, אה אוקיי השיבו ידידיי אוכפי החוק עקפת עוד פעם בפס לבן ליד החוף העירוני,( 2ק"מ אחורה) כאשר ממול הגיח רכב, עכשיו ידידיי הסליקאים מתחילה הטרגדיה, אני עקפתי במקווקו, אלוהים עדי,וחזרתי במקווקו,מיד כשנגמר המקווקו מתחיל פס לבן לאורך של כ- 100-150מטרים ומיד הכביש מתעקל שמאלה וימינה ללא אפשרות צפייה לרכבים שבאים ממול, מה שמייחסים לי ידידיי השוטרים הוא לא פחות ולא יותר, לטעמי, ניסיון רצח,אין סיכוי שאני אוכל לצאת לעקיפה בפס לבן,לעקוף רכב דרך שני הסיבובים ולחזור לימין כשרכב בא ממול, כל זאת כשאני נוהג ברכב שאורכו מעל 10 מטרים ומהירותו מוגבלת ל - 90 קמ"ש, אם אכן הייתי מבצע זאת, מה שניסיתי להסביר לקצין התנועה, הייתי : א- גומר את העקיפה בתוך הסיבוב, ב'- מטפס על הרכב שכביכול בא מולי וגורר אותו לאורך 300 מטרים לפחות תוך שאני הורג את כל נוסעיו.
זה בלתי אפשרי פיזית, התחננתי לקצת שכל ישר ומושיע אין........
ישבתי בשימוע ושאלתי את הקצין ושוטר תנועה נוסף שנכח בחדר, " אתם ,בתור שוטרים,הייתם נוסעים אחריי,רואים אותי מבצע את העבירה לכאורה,וממשיכים לנסוע אחריי לאורך 2 ק"מ נוספים כאשר בדרך יש כביש חד סטרי בעל 2 מסלולים ומפרצי חניה 500 מטר לאחר מקום ביצוע העבירה? לא הייתם כורזים לי במקום? משהו פה לא בסדר.....אני אגיד לכם מה קרה,
השוטרים היו רחוקים ממני, הם ראו האוטו שלי ( מעל 3 מטר גובה,ארגז אדום בוהק) זז שמאלה ,זז ימינה, ממרחק, והחליטו שהעקיפה בוצעה בקו לבן, בגלל זה לקח להם 2 ק"מ להדביק אותי, ומדובר ברכב שנסע במהירות של 85 קמ"ש באותו הזמן...."
בנוסף,בזימון לשימוע נרשם עקיפה כשהדרך לא פנויה כולל קו הפרדה, בזימון למשפט שנניתן לי באותו מעמד נרשם רק קו הפרדה ( תקנה 47 ).
היום בשימוע, החליפו לי את הזימון למשפט באמתלה של בעיה טכנית , ושם נרשם קו הפרדה כולל עקיפה בדרך לא פנויה גם כן תקנה 47. שוטר אמר לי שיש פאק טכני בדו"ח שיכול לפסול אותו בבית משפט.......
מישהו יכול להציל אותי?
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

הכל היה נפתר כך ....
שלום אדוני השוטר . מה שלומך ?
הסבר לי בבקשה על מה עצרתה אותי .
בלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
צודק אדוני השוטר אולי לא שמתי לב . לא יקרה יותר .
אני מאמין שרשיון הנהיגה שלך חשוב לך אז גם תתחנן קצת ... הם אוהבים את זה .
ב--99 אחוזים הוא יסביר ויחזיר לך את החשוב לך
ואם לא, אתה עמוק בבור .
אבל אנחנו הישראלים עם סגולה .... למה מה לא כן מקשקשים בזנב
כאילו ....
בכל מקרה בהצלחה
שלום אדוני השוטר . מה שלומך ?
הסבר לי בבקשה על מה עצרתה אותי .
בלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
צודק אדוני השוטר אולי לא שמתי לב . לא יקרה יותר .
אני מאמין שרשיון הנהיגה שלך חשוב לך אז גם תתחנן קצת ... הם אוהבים את זה .
ב--99 אחוזים הוא יסביר ויחזיר לך את החשוב לך
ואם לא, אתה עמוק בבור .
אבל אנחנו הישראלים עם סגולה .... למה מה לא כן מקשקשים בזנב
כאילו ....
בכל מקרה בהצלחה
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
גלוקי ידידי, ביקשתי יפה בדיוק במילים האלו" סליחה, אבל על מה עצרתם אותי? "
נעניתי ב" תיכף תדע", להגיד צודק אני לא אומר מכיוון שבאמת הם רושמים הכל , ובפעם האחרונה שאמרתי צודק,טעיתי, הדבר נרשם בדו"ח ועלה לי ב3 חודשי שלילה, ומאז אני מתחנן בדרכים אחרות ( ראה " כיצד תרכוש ידידים והשפעה" מאת דייל קארנגי).
מהסיבה הזאת, גם בשימוע הייתי מאוד ברור בתיאור נסיבות המקרה כדי להכין את הקרקע לבית המשפט.
מה שבאמת אוכל לי את הלב זו הסיבה שהקדמתי את החזרה שלי מתאילנד בשבוע מכיוון שהתגעגעתי לעבודה.........ועכשיו

נעניתי ב" תיכף תדע", להגיד צודק אני לא אומר מכיוון שבאמת הם רושמים הכל , ובפעם האחרונה שאמרתי צודק,טעיתי, הדבר נרשם בדו"ח ועלה לי ב3 חודשי שלילה, ומאז אני מתחנן בדרכים אחרות ( ראה " כיצד תרכוש ידידים והשפעה" מאת דייל קארנגי).
מהסיבה הזאת, גם בשימוע הייתי מאוד ברור בתיאור נסיבות המקרה כדי להכין את הקרקע לבית המשפט.
מה שבאמת אוכל לי את הלב זו הסיבה שהקדמתי את החזרה שלי מתאילנד בשבוע מכיוון שהתגעגעתי לעבודה.........ועכשיו
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

פה להיות נחמד לא יהיה טוב.
תתקשר ללשכת עורכי הדין 03-6913691 ותבקש את מספר הטלפון של עו"ד חורש (חושב עופר אבל לא זוכר) - זה המגרש הביתי שלו!
תתקשר ללשכת עורכי הדין 03-6913691 ותבקש את מספר הטלפון של עו"ד חורש (חושב עופר אבל לא זוכר) - זה המגרש הביתי שלו!
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר יקר אני אהיה קצת גס איתך אם אתה מודה שנשלל לך כבר פעם הרשיון אז אתה כנראה לא תלית שכולה תכלת.
ולענין הדוח, את מקום העבירה אני לא מכיר אבל לגבי העצירה שלך כפי שאתה טוען שהייתה אחרי
איזה שני קלומטר יכולות סיבות שונות וזה לא מראה שלא שביצעת את העבירה.
בנוסף הסיפור שלך די מבולבל, אם הייתה בעיה עם הדוח קצין התנועה אצלו היית לשמוע לא יכול
ולא רשאי לתקן אותו וגם לא היו אומרים לך שיש בעיה כלשהי עם הדוח.
חבר אני לא רוצה לעקוץ אותך ולהציק לך אבל אני מציע לך לפשפש במעשה אותו עשית
ואז ורק אז תלך לעורך דין כדי שלא תפיל את עצמך בפח.
ולענין הדוח, את מקום העבירה אני לא מכיר אבל לגבי העצירה שלך כפי שאתה טוען שהייתה אחרי
איזה שני קלומטר יכולות סיבות שונות וזה לא מראה שלא שביצעת את העבירה.
בנוסף הסיפור שלך די מבולבל, אם הייתה בעיה עם הדוח קצין התנועה אצלו היית לשמוע לא יכול
ולא רשאי לתקן אותו וגם לא היו אומרים לך שיש בעיה כלשהי עם הדוח.
חבר אני לא רוצה לעקוץ אותך ולהציק לך אבל אני מציע לך לפשפש במעשה אותו עשית
ואז ורק אז תלך לעורך דין כדי שלא תפיל את עצמך בפח.
- סליקאי זהב

נוסע מתמיד, אני לא טענתי ואני לא טוען שאני טלית שכולה תכלת,ואף לא לבן צחור,
אך אני היטבתי דרכיי ובמקרה דנן הייתי יותר לבן משלג בתול בפסגת החרמון ביום חורף קר,
אל תתרגש מניסוח הודעתך לא עקצת ולא דיגדגת
זה בסדר, הלאה, אם מה שאתה טוען לגבי תיקון הדוח בשימוע נכון במאת האחוזים אולי יש לי סיכוי להציל עצמי, אני גם ביקשתי מהקצין עותק של הדוח לפני התיקון והוא הודיעני שהוא לא נותן לי כלום, אבל הוא הוסיף ששום דבר לא הולך לאיבוד והכל נסרק במערכת,זאת אומרת שיש סימוכין לכך שהדוח שונה......
אך אני היטבתי דרכיי ובמקרה דנן הייתי יותר לבן משלג בתול בפסגת החרמון ביום חורף קר,
אל תתרגש מניסוח הודעתך לא עקצת ולא דיגדגת
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

חובה שלך לפנות אליהם ולבקש עותק מהדו"ח ורצוי גם בכתב ובדאר רשום כדי שיהיו סימוכין שדבר כזה אכן קרה.
אל תבנה עד דבריו של השוטר "שהכל נסרק ושום דבר לא הולך לאיבוד". ראיות הרבה יותר חמורות מזה המשטרה העלימה ואתה צריך כל מה שאתה יכול רק להשיג כדי להגן על עצמך במשפט.
אם נכונות כל הטענות שלך, אזי לא היה לניידת קשר עין איתך בשעת ביצוע החציה של הקו הלבן. זו נקודה מאד חשובה. דבר שני, אם אתה טוען שהיה במקום קו מקוקו הייתי מציע לך ללכת עם חבר למקום ולהסריט בוידאו ולצלם תמונות אותו קטע כביש מדובר וזה יכול לעזור לעורך הדין שלך לשלול את טענת השוטרים.
קח בחשבון שבמקרה של מילה שלך מול מילה של שוטר, שופטי התעבורה יעדיפו בצורה גורפת את גירסת השוטרים מול כל מה שתגיד כך שאתה צריך לבוא מוכן הייטב למשפט עם ראיות מוצקות שתומכות בגירסא שלך.
א.
אל תבנה עד דבריו של השוטר "שהכל נסרק ושום דבר לא הולך לאיבוד". ראיות הרבה יותר חמורות מזה המשטרה העלימה ואתה צריך כל מה שאתה יכול רק להשיג כדי להגן על עצמך במשפט.
אם נכונות כל הטענות שלך, אזי לא היה לניידת קשר עין איתך בשעת ביצוע החציה של הקו הלבן. זו נקודה מאד חשובה. דבר שני, אם אתה טוען שהיה במקום קו מקוקו הייתי מציע לך ללכת עם חבר למקום ולהסריט בוידאו ולצלם תמונות אותו קטע כביש מדובר וזה יכול לעזור לעורך הדין שלך לשלול את טענת השוטרים.
קח בחשבון שבמקרה של מילה שלך מול מילה של שוטר, שופטי התעבורה יעדיפו בצורה גורפת את גירסת השוטרים מול כל מה שתגיד כך שאתה צריך לבוא מוכן הייטב למשפט עם ראיות מוצקות שתומכות בגירסא שלך.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

,,אלוהים עדי..."
אם אתה יכול, כדאי ורצוי שתביא אותו לבית המישפט.
אינני מישפטן,אולם לאור הדברים שכתבת כניראה שהוא היחיד שיוכל כרגע להוציא אותך
מהעסק ביש אליו ניקלעת,או שימצא לך עד בשר ודם!!!
ולעצם המעשה:עם רכב ,,שאורכו מעל 10 מטר,מוגבל ל-90 קמ"ש וגובה הארגז מעל 3 מטר"
במקום האמור, לא עוקפים גם אם קו ההפרדה מאפשר זאת ואפילו שאין שום ניידת בסביבה.
המיקרה מעיד על חוסר מיקצועיות.
אם היית מאמין באמונה שלמה בחפותך ובצידקת הדרך לא היית מרגיש שום צורך לפנות לפורום הסליק ולבקש חיזוקים...
לכן עצתי לך,קח לך עו"ד טוב,אינני מאמין שיוכל להוציא אותך זכאי (מי יודע?)אבל בהחלט
יוכל למזער נזקים.
ומניסיון רב שנים בהובלה כבדה:אם ברצונך להמשיך לעבוד במיקצוע הזה (לא מומלץ)
אתה צריך להיצטייד בהרבה אורך רוח ידידי למן בריאותך ואריכות ימך.
שבת שלום
במבי
אם אתה יכול, כדאי ורצוי שתביא אותו לבית המישפט.
אינני מישפטן,אולם לאור הדברים שכתבת כניראה שהוא היחיד שיוכל כרגע להוציא אותך
מהעסק ביש אליו ניקלעת,או שימצא לך עד בשר ודם!!!
ולעצם המעשה:עם רכב ,,שאורכו מעל 10 מטר,מוגבל ל-90 קמ"ש וגובה הארגז מעל 3 מטר"
במקום האמור, לא עוקפים גם אם קו ההפרדה מאפשר זאת ואפילו שאין שום ניידת בסביבה.
המיקרה מעיד על חוסר מיקצועיות.
אם היית מאמין באמונה שלמה בחפותך ובצידקת הדרך לא היית מרגיש שום צורך לפנות לפורום הסליק ולבקש חיזוקים...
לכן עצתי לך,קח לך עו"ד טוב,אינני מאמין שיוכל להוציא אותך זכאי (מי יודע?)אבל בהחלט
יוכל למזער נזקים.
ומניסיון רב שנים בהובלה כבדה:אם ברצונך להמשיך לעבוד במיקצוע הזה (לא מומלץ)
אתה צריך להיצטייד בהרבה אורך רוח ידידי למן בריאותך ואריכות ימך.
שבת שלום
במבי
- סליקאי כסף

במבי ידידי היקר,
אני לא יודע באיזה אוטו אתה נוהג ובמה אתה מתעסק, בוא ותענה לי על שאלה ( אני אוהב חברים כמוך) אתה נוהג במשאית , ריק, לפניך מזדחל איזה אידיוט שקורא עיתון על ההגה במהירות של כ- 50 קמ"ש, הכביש מקווקו ויש לך מספיק ואפילו יותר ממספיק בשביל העקיפה ולחזור בחזרה לנתיב לפני העיקול באופק והפס הלבן ( הכביש מוכר לי היטב היטב) אתה :
א. נשאר אחריו .
ב.נשאר אחריו צופר לו ואומר לו : אהלן גבר מה העניינים אולי תתקדם קצת?
ג.עוקף אותו וממשיך בדרכך שמח וטוב לב
ד. מתחיל לשיר שירים.
אם בחרת באפשרויות א' ו- ב'. זכית, תתקשר למנהל הבנק ( באם אתה עצמאי) או לסדרן בחברה,ותגיד לו אני במבי זוחל כל היום ובגלל זה ההספק שלי חרא,אבל אני מקצועי ונוסע לאט( ובאמת,זה בסדר גמור מבחינתי) כי יש לי משאית כבדה בידיים ואני לא מוכשר לשלב בין נהיגה זהירה לנהיגה זריזה, תראה כמה מהר אתה תהיה מובטל,ו/ או כורע תחת המינוס בבנק.
"באם היית מאמין באמונה שלמה בחפותך לא היית מבקש חיזוקים מחברי הסליק"
באמת, תודה רבה, אני בתומי חשבתי( וגם בטיפשותי ,כי אני הרי נהג משאית בור ועם הארץ,שגם לא יודע לנהוג)שחברי הסליק הם מלאכי שרת שפיהם סמוך לאוזנו של ישתבח שמו
והם ידאגו לסדר את העניין.,.
צ'טער, לא זה המקרה, אני כ"כ מדוכא/מאוכזב מכך שמאשימים אותי במשהו שלא עשיתי,ובמקום להוריד את הראש להפשיל המכנס ולתת מנה נדיבה של KY ,אני מוכן לשלם טבין ותקילין כדי שהצדק ייצר לאור, ככה אני, חרא.
אני לא יודע באיזה אוטו אתה נוהג ובמה אתה מתעסק, בוא ותענה לי על שאלה ( אני אוהב חברים כמוך) אתה נוהג במשאית , ריק, לפניך מזדחל איזה אידיוט שקורא עיתון על ההגה במהירות של כ- 50 קמ"ש, הכביש מקווקו ויש לך מספיק ואפילו יותר ממספיק בשביל העקיפה ולחזור בחזרה לנתיב לפני העיקול באופק והפס הלבן ( הכביש מוכר לי היטב היטב) אתה :
א. נשאר אחריו .
ב.נשאר אחריו צופר לו ואומר לו : אהלן גבר מה העניינים אולי תתקדם קצת?
ג.עוקף אותו וממשיך בדרכך שמח וטוב לב
ד. מתחיל לשיר שירים.
אם בחרת באפשרויות א' ו- ב'. זכית, תתקשר למנהל הבנק ( באם אתה עצמאי) או לסדרן בחברה,ותגיד לו אני במבי זוחל כל היום ובגלל זה ההספק שלי חרא,אבל אני מקצועי ונוסע לאט( ובאמת,זה בסדר גמור מבחינתי) כי יש לי משאית כבדה בידיים ואני לא מוכשר לשלב בין נהיגה זהירה לנהיגה זריזה, תראה כמה מהר אתה תהיה מובטל,ו/ או כורע תחת המינוס בבנק.
"באם היית מאמין באמונה שלמה בחפותך לא היית מבקש חיזוקים מחברי הסליק"
באמת, תודה רבה, אני בתומי חשבתי( וגם בטיפשותי ,כי אני הרי נהג משאית בור ועם הארץ,שגם לא יודע לנהוג)שחברי הסליק הם מלאכי שרת שפיהם סמוך לאוזנו של ישתבח שמו
והם ידאגו לסדר את העניין.,.
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד